Facebook verwijderen of deactiveren in twee simpele stappen

Facebook Account Verwijderen of DeactiverenWil je ook Facebook verwijderen of deactiveren? Ik heb eenvoudige instructies opgezocht om je Facebook account te verwijderen of deactiveren.

Ik heb dit artikel geschreven omdat ik persoonlijk vind dat Facebook het jou te ingewikkeld maakt om je account te verwijderen of deactiveren als jij dat graag wilt! Hopelijk heb jij er wat aan ;)

Facebook Verwijderen Link

Deze link om Facebook te verwijderen kun je niet makkelijk vinden, maar hij bestaat wel. Facebook wil natuurlijk niet dat jij je Facebook account verwijderd.

Zie de directe verwijder link hieronder. Let op: Zorg dat je op geen enkele manier Facebook gebruikt de komende 2 weken, anders wordt je account opnieuw geactiveerd in plaats van verwijderd. Directe link om Facebook te verwijderen:

https://www.facebook.com/help/delete_account

Facebook Deactiveren Link

De onderstaande link is om je Facebook account te deactiveren als verwijderen in het begin te ver voor jou gaat. Directe link om Facebook te deactiveren: http://www.facebook.com/deactivate.php

Extra: Facebook Ontstaan (Geschiedenis)

Facebook - 1601 Willow Road - Menlo Park Facebook is officieel opgericht op 4 februari 2004. Toen was de naam nog “The Facebook”. Mark Zuckerberg is de oprichter en ook algemeen directeur. Het hoofdkantoor bevindt zich in Menlo Park (1601 Willow Road), wat in Californië ligt.

Eerst konden alleen studenten van Harvard College lid worden. Later pas werd dit uitgebreid tot de gehele Harvard-universiteit en zo nog wat andere universiteiten. Nog later weer werden studenten van alle universiteiten toegelaten. En in september 2006 werd Facebook geheel openbaar. Sinds de dag van vandaag kan iedereen vanaf 13 jaar en ouder zich aanmelden voor Facebook.