10 manieren om online geld te verdienen

Simpel online geld verdienen: wie wil dat nou niet? We hebben goed nieuws voor je: dat kan zeker. Wel zijn er een aantal factoren waar je op moet letten. In dit artikel vind je tien handige tips om online geld te verdienen zonder risico. Ben je al nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Tip 1: Schrijf en publiceer een Kindle eBook

Als studenten ergens goed in zijn, dan is het wel in onderzoek doen en schrijven. Met de Kindle-winkel kan iedereen een eBook publiceren en geld verdienen op Amazon. En de Kindle app is nu beschikbaar op bijna elk apparaat (laptops, iPads, smartphones en ja, Kindles) dus je wereldwijde markt is enorm! Adverteer je boek voor 2 tot 5 euro en je verdient 70% van de verkoop. Als je bedenkt dat Amazon de ultieme verkoopmachine is (en vergeet niet dat mensen geld willen uitgeven), is dat een fantastisch idee.

Tip 2: Investeer op de aandelenmarkt

Hoewel dit niet noodzakelijk een zeer gemakkelijke manier is om geld te verdienen, kan het kopen van aandelenmarkten financieel lonend zijn als je het op een effectieve en veilige manier doet. Maar neem het wel serieus, want anders kun je eel geld verliezen. Vandaag de dag is het niet nodig om de privé-jachten van Wolf of Wall Street-stijl makelaars te financieren. Je kunt het allemaal zelf doen met behulp van online markthandelssystemen.

Welke broker is aan te raden?
Wij raden aan om eToro.com eens uit te proberen. Het heeft meer dan 12 miljoen klanten over de hele wereld en biedt gratis oefenaccounts. Het is opgenomen in de BBC 2 docudrama “Investeerders: Millions by the Minute” en sponsort ook een aantal Premier Organization voetbalclubs. De handel in aandelen op eToro wordt momenteel overigens niet aangeboden in de Verenigde Stateb.

CopyTrader functie
Een van de beste dingen op eToro is de CopyTrader functie. Hiermee investeringen van andere top presterende handelaren kopiëren. Hoe simpel! Bovendien hoef je niet ontzettend veel geld te investeren. Een paar honderd euro is al genoeg. Houd er rekening mee dat alle handel risico’s met zich meebrengt. eToro is een multi-asset systeem dat gebruik maakt van echte activa bezit en ‘CFD’ items. Wist je dat 67% van de retail financier accounts geld verliezen bij het verhandelen van CFD’s met deze dienstverlener? Je moet dus overwegen of u je hoge risico om uw geld te verliezen aankunt.

Tip 3: Begin je eigen website

Gefascineerd door het genereren van eenvoudige inkomsten? Dan heb je een internetsite nodig. Het is namelijk dé manier om inkomen te genereren terwijl je slaapt. Een website beginnen kost minder dan 20 minuten, kost nauwelijks iets en kan gedaan worden door een bejaarde. Concentreer je op social media om je eerste site bezoekers te krijgen.

Tip 4: Beoordeel internetsites en apps voor geld

Nou het lijkt erop dat je behoorlijk handig bent met een webbrowser, dus waarschijnlijk is het tijd om professioneel te worden en ook websites surfen als een betaalde en ook leuke baan! Introducing UserTesting.com – een nieuw systeem dat dag-tot-dag mensen betaalt om allerlei internetsites te beoordelen. Elke evaluatie duurt ongeveer 20 minuten en levert je ongeveer 6 euro op.

Tip 5: Verkoop Disney klassiekers

Een van dé manieren om snel geld te verdienen? Disney klassiekers verkopen. Ja, raar maar waar. In het Engels worden deze video’s ‘Disney Vault’s’ genoemd. Om de vraag over de generaties heen hoog te houden, beperken de Disney Studios zorgvuldig het aanbod van sommige thuis uitgebrachte klassiekers. Ze worden 8 tot 10 jaar in de ‘kluis’ opgesloten alvorens voor een korte onbepaalde tijd te worden vrijgegeven.

Alleen echte klassiekers zijn geld waard
Koop ze in deze periode tegen de normale verkoopprijs en je kunt een mooie winst maken wanneer ze weer voor een jaar of tien uit de verkoop gaan. In 2011 kon u bijvoorbeeld Beauty and the Beast op Blu-ray 3D kopen voor slechts 20 euro. Binnen een paar jaar stond hij op Amazon voor maar liefst 75 euro! Belangrijk is dat niet alle Disney films zoveel geld opleveren. Alleen de echte klassiekers zijn geld waard. Op dit moment zijn er slechts 2 titels uit de kluis die we aanraden. Dat zijn Bambi Diamond Edition Blu-ray en The Lion King Diamond Edition Blu-ray.

Tip 6: Sluit weddenschappen af

Een van de snelste manieren om geld te verdienen is door deel te nemen aan legale weddenschappen. Je kunt op verschillende websites bijvoorbeeld wedden op de uitkomst van een voetbalwedstrijd. Misschien heb je geluk en win je honderden euro’s.

Online weddenschappen is een manier om online geld te verdienen maar wordt persoonlijk door mij afgeraden. Beter investeer je in een website en start je met Affiliate Marketing.

Tip 7: Neem deel aan online enquêtes

Een steeds populairdere manier voor mensen om geld te verdienen is het invullen van online enquêtes in hun vrije tijd. Onderzoeksbedrijven nemen wereldwijd voortdurend nieuwe leden aan om studies te beantwoorden en gloednieuwe items te onderzoeken.Voor een paar minuten typen kun je een aantal euro’s verdienen die als cash geld of incentives worden uitbetaald.

Welke internationale enquêtes zijn aan te raden?
Een paar goede international enquêtes om uit te proberen zijn onder andere Toluna, Branded Surveys, LifePoints, InboxPounds, Onepoll, i-Say, Viewpoint Station, Populus Live, YouGov, Pinecone, Valued Point Of Views, The Opinion Panel, Prizerebel, Marketagent, Mingle, Viewpoint Bureau, SurveyBods, Panel Base en Survey Addict.

Tip 8: Plaats een add-on in je webbrowser

Geïnteresseerd in het verdienen van geld door te surfen? Ja, zo eenvoudig is het echt. Je kunt geld online verdienen zonder enige vorm van inspanning. ? Het ingenieuze concept van Qmee.com geeft jouw geld voor zoeken Google, Bing, Yahoo, Amazon en ebay.com. Je hoeft een eenvoudige add-on in je webbrowser te plaatsen. Wanneer u een zoekopdracht uitvoert verschijnen er een paar gesponsorde uitkomsten samen met uw reguliere zoekopdracht.

Geen minimum om uit te cashen
Er is geen minimum om uit te cashen. Het geld dat je verdient wordt overgemaakt naar je Paypal account. Je hebt ook de mogelijkheid om het bij te dragen aan een goed doel.

Tip 9: Voltooi aanbiedingen of activiteiten online

Net zoals geld verdienen met online enquêtes, is het mogelijk om cash en vouchers te verdienen wanneer je verschillende aanbiedingen of activiteiten online voltooit. Denk bijvoorbeeld aan ergens op klikken. Internationale sites die dit aanbieden zijn onder andere Toluna, Swagbucks en InboxPounds.

Tip 10: Bezorg producten of eten

Heb je een fiets, motor of auto? Wat dacht je van een smartphone? Dat is alles wat je nodig hebt om wat extra geld te verdienen door het leveren van voedsel wanneer je wat vrije tijd hebt. Meld je aan bij bezorgspecialisten zoals Deliveroo, die altijd op zoek zijn naar nieuwe chauffeurs. Zie geven je de flexibiliteit om te werken wanneer je wilt en eten te bezorgen van restaurants tot aan de deur van de klant. Je kunt tot 16 euro per uur verdienen.

Vergroot je kansen
Makkelijk je kansen vergroten door rechtstreeks contact op te nemen met lokale afhaalrestaurants en grotere ketens zoals Dominos om te zien of ze nog bezorgopdrachten hebben lopen. Veel succes!


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *