De 10K Per Maand Mindset!

Wil je ook 10.000 euro per maand verdienen? Mijn methode heet ‘De 10K Per Maand Mindset’.

Van verlangen naar financiële rijkdom
– wordt gelanceerd in 2020

De onderstaande bekende mensen verdienen al méér dan 10.000 euro per maand met internet.

Jia Ruan
Jia Ruan is internet ondernemer en wordt gezien als autoriteit op het gebied van mindset, e-commerce en online geld verdienen met internet. In 2019 heeft hij méér 1.000.000 miljoen euro omzet gedraaid waarvan +400.000 euro winst is. Dit vertelde hij in een video uit december 2019. Dat is ruim 10k per maand.

Hoe hij dit doet? Dat verteld hij in de Bol masterclass. Dat is een online e-learning training waarbij hij je leert hoe jij via Bol.com je eigen producten kunt verkopen. Hiervoor hoef je zelf geen producten in huis te hebben. Want deze stuur je namelijk rechtstreeks naar het warenhuis van Bol.

Jacko Meijaard
Jacko Meijaard is ook internet ondernemer en hij wordt gezien als de affiliate marketing specialist. Inmiddels heeft Jacko regelmatig maanden waarin hij meer dan 100.000 euro verdient met affiliate marketing.

Hij doet dit door de cursus Affiliate Marketing Revolutie aan te bieden. Dat is een training waarin hij mensen stap voor stap leert hoe je geld kunt verdienen met affiliate marketing op internet. Ook is hij eigenaar van de 10k club, dit is voor mensen die meer dan 10k per maand willen verdienen. Hierin helpt hij mensen dit ook te realiseren.