Starten met Affiliate Marketing in Amerika

Hoe werkt Affiliate Marketing?
Nooit eerder heb ik mij echt verdiept op het gebied van affiliate marketing in het buitenland zoals bijvoorbeeld affiliate marketing in Amerika. Wel eens wat campagnes gedraaid voor OptimizePress, Upviral, Aweber en nog een aantal andere affiliate producten maar dan praat je over maximaal 15.000 dollar in 5 jaar tijd, daar kun je als affiliate marketeer dus niet echt van leven.

Vanuit deze conclusie kun je dus ook wel zeggen dat ik mij niet echt verdiept heb met affiliate marketing in het buitenland. Maar daar wil ik met deze blogpost verandering in gaan brengen. Wat ik nu als eerste ga doen?

Ik ga eerst een account aanmaken bij ClickBank, één van de grotere affiliate netwerken in Amerika.

Word vervolgd 🙂

P.S. Mocht je nog opzoek zijn naar betrouwbare en goede affiliate marketing tips? Ga dan naar mijn meest gelezen artikel top 13 Affiliate Marketing Tips voor beginners en gevorderden.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *