Categorieën
Affiliate Marketing

Starten met Affiliate Marketing in Amerika

Hoe werkt Affiliate Marketing?
Nooit eerder heb ik mij echt verdiept op het gebied van affiliate marketing in het buitenland zoals bijvoorbeeld affiliate marketing in Amerika. Wel eens wat campagnes gedraaid voor OptimizePress, Upviral, Aweber en nog een aantal andere affiliate producten maar dan praat je over maximaal 15.000 dollar in 5 jaar tijd, daar kun je als affiliate marketeer dus niet echt van leven.

Vanuit deze conclusie kun je dus ook wel zeggen dat ik mij niet echt verdiept heb met affiliate marketing in het buitenland. Maar daar wil ik met deze blogpost verandering in gaan brengen. Wat ik nu als eerste ga doen?

Ik ga eerst een account aanmaken bij ClickBank, één van de grotere affiliate netwerken in Amerika.

Word vervolgd 🙂

P.S. Mocht je nog opzoek zijn naar betrouwbare en goede affiliate marketing tips? Ga dan naar mijn meest gelezen artikel top 13 Affiliate Marketing Tips voor beginners en gevorderden.

Door Coen Olde Bijvank

Ik help mensen met geld verdienen op internet. Op Slim Inkomen.nl laat ik mijn eigen casestudies waarmee ik dagelijks geld verdien op internet. Ook deel ik regelmatig waardevolle tips, tools en technieken. Check hier mijn top 3 beste manieren van online geld verdienen waarin ik je stap voor stap uitleg hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.