Alles organiseren en inzichtelijk maken.. “Keep it clean”

Keep it cleanDe afgelopen jaren heb ik vele (adsense) sites opgezet. Op het moment van schrijven heb ik +65 wordpress websites draaien met +10 á +1000 bezoekers per dag, per website. Deze ga ik de komende maanden organiseren, verbeteren en inzichtelijker maken.

Denk dan bijvoorbeeld aan deze dingen:
1) Excellijsten
2) Kosten inventarisaties
3) E-maillijsten
4) Conversies
5) AdSense
6) Affiliates
7) Layouts

Dit doe ik om zo het gehele online proces beter te laten verlopen, zodat ik meer kan doen in minder tijd. En alles met een paar klikken duidelijk is. Dat is in ieder geval één van mijn doelstellingen voordat ik naar Spanje vertrek.

Rucoma.nl project lanceren

Ebooks RucomaOok werk ik samen met een partner aan Rucoma.nl. Een online bedrijf dat straks alleen maar eigen gemaakte digitale producten uitgeeft zoals ebooks, trainingen, cursussen, memberships etc..

Op Rucoma.nl kun je niet alleen betaalde producten vinden maar ook veel gratis ebooks, tips, tricks en andere technieken . Neem gerust alvast een kijkje.

Het loopt allemaal wel een stukje langzamer dan we dachten :D, maar het einde is in zicht. Laten we het zo zeggen “het gehele proces is zo goed als af” qua uitstraling kan er hier en daar nog wel gesleuteld worden, maar dat is voor latere zorg.

Overige zaken SlimInkomen.nl

Zo heb ik nog wat andere kleinschalige projecten met diverse partners en die wil ik proberen zo geautomatiseerd mogelijk ‘af’ te maken. Zodat ik op een rustige en overzichtelijke manier een online business in het buitenland kan runnen.

Nooit opgeven!

Blijf gemotiveerd en gefocust, het geeft niet als het soms wat tegenzit.. dat noemen ze ondernemen en is heel normaal! Keep it up!

Vraag aan jou..

“Heb jij het allemaal goed georganiseerd? Welk cijfer geef jij je business overzicht, zie het als een soort van helikopter view.. ik ben zeer benieuwd of ik de enige ben die het niet goed georganiseerd heeft..”


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

2 reacties op “Alles organiseren en inzichtelijk maken.. “Keep it clean””

 1. Sytze avatar
  Sytze

  Hoi Coen, ondanks dat ik nog maar 1 geld verdien website heb, ben ik nu het overzicht enigszins kwijt. Ik weet wat ik wil gaan doen voor grofweg 80% echter merk ik dat ik dat steeds vaker dingen erbij wil gaan doen of wil veranderen.. Ik heb dus nog geen totaal overzicht.

  Misschien moet ik mijn gedachten omgooien en daarmee ook de website of moet ik een tweede site beginnen, zodat ik de dingen beter kan scheiden van elkaar. Nu heb ik vaak dat ik dingen wil gaan doen die niets te maken hebben met hetgeen waarvoor ik de site heb opgericht.

  Groeten Sytze

  1. Coen avatar
   Coen

   Ha Sytze, dat maakt helemaal niets uit dat je maar 1 site hebt.. in jou geval zou ik ouderwets pen en papier gaan pakken en alles gaan inventariseren om zo dus wel een totaal overzicht te krijgen.

   Misschien is het inderdaad wel goed om een tweede site op te starten.. als een soort van ‘speelplaats’ zo gebruik ik SlimInkomen.nl op het moment ook. Werkt prima en is hartstikke leuk en tof om te doen! Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *