Dit zijn de 5 beste internationale aandelen apps

Met tal van verschillende soorten van op het internet brokers en trading bots voor investeerders, kan het een uitdaging zijn om te kiezen die voor jou het beste werkt. Dat is de reden waarom we speciaal voor jou de 5 beste internartionale aandelen apps hebben geselecteerd.

Aandelen apps steeds geavanceerder

In de afgelopen jaren brokers en financieel adviseurs steeds meer de mantra “mobile-first” omarmd. Aangezien meer beleggers en handelaren gebruik maken van tablets of smart devices, hebben deze bedrijven zich ingespannen om hun mobiele apps te verbeteren om meer mobiele klanten binnen te halen De allerbeste online beleggen toepassingen bieden een goede ervaring tussen desktop computer en mobiele systemen. Dit bestaat uit het delen van van watch listings en waarschuwingen, samen met tools zoals stock screeners. De meest effectieve apps houden jouw beleggingsdoelen in de gaten en maken het beheren van uw geld eenvoudig.

1 – Wealthfront: Finest Automated Investing App

Wealthfront is een fijne internationale beleggingsapp omdat je er doelen mee kunt stellen. Ook kun je het traden voorbereiden, ermee bankieren en een mobiele applicatie gebruiken. Wanneer je op zoek bent naar financiële ondersteuning biedt Wealthfront volledig digitaal beleggen voor een scherpe prijs. Wealthfront’s moderne technologie is uitstekend en dient als voorbeeld oor veel andere apps.

Mobiele applicaties eenvoudig te gebruiken
Het opzetten van een Wealthfront account geeft jou andere toegang tot Course, de gratis geld voorbereiding tool die jouw account informatie opneemt. De mobiele applicaties, zowel voor iPhone als Android, zijn zo gemaakt dat ze ongelooflijk eenvoudig te gebruiken zijn met minimale invoer.

Verschillende opties
Data inputs, zoals data en maand-tot-maand aanbetalingen, worden weergegeven door te swipen of via drop-down menu’. Bij het verbinden van externe accounts moet je wel jouw gebruikers-ID en wachtwoorden invoeren. De handelingen voor een gloednieuwe rekening is simpel en gemakkelijk te volgen.

Auto-pilot
Wealthfront heeft grote stappen genomen in de richting van haar bedrijfsdoelstelling van het leveren van wat het noemt Self-Driving Money met de lancering van Auto-pilot, die een oogje houdt op het controleren van jouw account. Wealthfront’s Cash Account bevat ook attributen zoals een mobiele storting en een netwerk van gratis
Atm-machines.

Wat zijn de voordelen van Wealthfront?
Uitstekende economische voorbereiding die jou helpt het grote plaatje te zien.
Doelen stellen gaat grondig, zoals het kopen van een huis.
Wanneer je veel doelen hebt, laat Course u zien met welke compromissen je te maken krijgt.

Wat zijn de nadelen van Wealth Front?
Geen mogelijkheid tot digitaal contract voor klanten of potentiële klanten
Profielen onder 100.000 dollar worden niet verder gepersonaliseerd dan risico-instellingen.
Grotere rekeningen kunnen veel duurdere beleggingsfondsen bevatten.

2 – TD Ameritrade

TD Ameritrade is een van de beste trading apps die er bestaat omdat investeerders kunnen kiezen tussen de TD Ameritrade Mobile App en Thinkorswim Mobile. Beide applicaties zijn uitzonderlijk goed voor de handel in aandelen, maar de TD Ameritrade Mobile Application is gericht op fundamenteel beleggen met een uitstekend rekeningoverzicht, koersmeldingen en een schat aan informatie.

Handelen via mobiele applicatie
Met name aandeelhouders zullen in staat zijn om hun handel via de mobiele applicatie te doen, waardoor ze niet meer hoeven om te gaan met de meer onoverzichtelijke desktop computer interface van TD Ameritrade.

Een geschikt alternatief voor desktop
Voor handelaren en meer ervaren beleggers is het mobiele systeem een geschikt alternatief voor de volledige desktop computer trading platform. Thinkorswim en een select aantal andere apps hebben het punt bereikt waar een handelaar redelijk kan plannen, analyseren en onderweg aandelen kan openen. De thinkorswim mobiele applicatie is onder andere geschikt voor aandelen en futures. Het is effectief en overzichtelijk voor elk type trader.

Real-time informatie
Beleggers zullen deze app, bestaande uit streaming real-time informatie en de mogelijkheid om te handelen op basis van grafieken, zeker waarderen. Beide toepassingen zijn echt vergelijkbaar met volledig platform ervaringen. Ideaal!

Wat zijn de voordelen van TD Ameritrade?
De mobiele apps van TD Ameritrade zijn goed ontworpen en bieden beleggers de keuze tussen een beleggingsgerichte applicatie en een handelsgerichte applicatie.
Beide applicaties bieden de consument een eenvoudige one-page ervaring waar hij of zij snel de markten en zijn rekening kan checken.
Watchlists en ook personalisaties synchroniseren over alle TD Ameritrade systemen, inclusief beide mobiele apps.
Alle aangeboden aandelenproducten kunnen op de mobiele applicaties worden verhandeld.

Wat zijn de nadelen van TD Ameritrade?
De tools en functies die in de apps worden aangeboden verschillen per ontwerp, maar hybride beleggers (bijvoorbeeld swing traders) kunnen van de ene naar de andere app overstappen om toegang te krijgen tot de devices en evaluatie die ze nodig hebben.
Verschillende site en ook systeem black-outs werden gemeld in augustus 2020.

3 – Betterment aandelen app

Betterment is onze keuze voor nieuwe investeerders omdat het platform overzichtelijk is, gemakkelijk te gebruiken en vol informatie.

Eenvoudig aan te maken account
Betterment heeft een van de meest handige accounts om op te zetten en het proces is gemaximaliseerd voor mobiele apparaten. Klanten voeren hun leeftijd, jaarlijkse omzet, en ook een doel. Betterment geeft je bovendien een idee van de risico’s van de handel in een bepaald aandeel. Vervolgens kun je het transformeren door het aanpassen van het percentage van het eigen vermogen versus set inkomsten gehouden in de portefeuille.

5 portefeuilletypes
Betterment biedt 5 portefeuilletypes en klanten kunnen van aanpak veranderen nadat een portefeuille is gefinancierd. Het systeem zal zeker ook informeren u als er een soort van fiscale effecten voorafgaand aan het maken van een wijziging.

Nieuwe producten
Het bedrijf bracht zijn cash monitoring-aanbiedingen, Improvement Checking en Improvement Cash Money Book, in april 2020 uit. De controlerekening bestaat uit een creditcard en betaalt ATM machine kosten en buitenlandse aankoopkosten. In juni 2020 maakte Betterment een mobiele storting mogelijk.

Wat zijn de voordelen van Betterment?
Snelle en eenvoudige account setup, zelfs op een telefoon.
Je kunt externe rekeningen synchroniseren met specifieke doelen.
Voeg op elk moment een nieuw doel toe en volg je ontwikkeling sneller en simpeler dan ooit
Snel veranderen van profiel of naar een ander type van de portefeuille.

Wat zijn de nadelen van Betterment?
Klanten van de gratis planningsfunctie worden vaak aangespoord om een Betterment-account te financieren.
Het standaardplan brengt kosten met zich mee van 199 tot 299 dollar om met een monetaire organisator te spreken.
Maatschappelijk verantwoorde profielen worden gekocht door exchange-traded funds (ETF’s) dus zijn veel minder beheersbaar.
Er zijn geen leenmogelijkheden tegen jouw portefeuille.

4 – Interactive Brokers

TD Ameritrade heeft de allerbeste applicaties voor aanbodhandel over het algemeen, maar Interactive Brokers heeft het voordeel als het gaat om actieve handel. De Interactive Brokers app heeft bijna alle functionaliteit van het web-based platform van het bedrijf, maar het is begrijpelijkerwijs beperkt in vergelijking met de TWS desktop app.

Mobiele app van Interactive Brokers
De mobiele app van Interactive Brokers is een van de weinige die het mogelijk maakt voor handelaren om onderweg de markt te beoordelen en nieuwe posities te openen, in tegenstelling tot het eenvoudig volgen van bestaande trades. Hoewel de mobiele app geweldig onderzoek biedt, uitstekende grafieken, en een ruime selectie indicatoren, zullen het gebrek aan tekengereedschap en enkele andere beperkingen er toch toe leiden dat de meeste actieve handelaren de voorkeur geven aan de volwaardige TWS ervaring als dat mogelijk is. Vergeleken met andere mobiele apps voor actieve handelaren is de app van Interactive Brokers echter een stap vooruit.

Wat zijn de voordelen van Interactive Brokers?
Interactive Brokers’ mobiele app komt dicht in de buurt van het nabootsen van de website ervaring met volledige ordermogelijkheid en de scanners en waarschuwingen die actieve handelaren verwachten.

Een intuïtieve handelsworkflow via de app wordt gecombineerd met de mogelijkheid om voorgeprogrammeerde orders in te stellen om sneller te kunnen invoeren.
Mobiele grafieken worden geleverd met een reeks nuttige indicatoren voor snelle handelsbeslissingen.

Wat zijn de nadelen van Interactive Brokers?
Gegevens stromen in real-time over slechts één platform tegelijk. Dat gezegd hebbende, zullen alleen handelaren die hun werkstroom op meerdere apparaten aanpakken last hebben van deze beperking.

5 – Tastyworks aandelen app

Tastyworks lijdt niet onder een gebrek aan focus. Deze broker is erg gericht op handelaars in opties, en deze focus heeft de mobiele app van tastyworks in staat gesteld Interactive Brokers op dit gebied te verdringen. Hoewel Interactive Brokers nog steeds de standaard is voor actieve handelaren, zullen handelaren die vooral optiestrategieën gebruiken, de app van tastyworks beter vinden passen.

Optie orders invoeren
De mobiele functie van Tastyworks is ontworpen voor het invoeren van optie orders, waardoor het proces snel en simpel verloopt. Optiehandelaren gebruiken slepen en neerzetten om een optiespread te kiezen, waardoor invoer via het toetsenbord overbodig wordt.

Mobiele app van Tastyworks
Ondanks dit invoergemak is de tastyworks mobiele app beter te beschouwen als een korte-termijn vervanger van het desktop platform. Hoewel je nieuwe posities kunt invoeren en bestaande posities kunt verlaten, mist de app enkele van de functies die het desktop platform biedt voor het onderzoeken en analyseren van trades. Voor zware handel in opties is het moeilijk de volledige functieset en extra visuele ruimte te evenaren die bij de desktop platforms hoort.

Wat zijn de voordelen van Tastyworks?
Handelaren kunnen in de tastyworks mobiele app met slepen en neerzetten kiezen voor opties.
De tastyworks app is gestroomlijnd voor de handel in opties. Er zijn geen overbodige functies en niets dat afleidt van de kernfunctie.
De video feed van Tastyworks is beschikbaar via de mobiele app.

Wat zijn de nadelen van Tastyworks?
Je kunt geen rekening openen via de tastyworks mobiele app.
De app zal voor ervaren handelaren de desktop niet vervangen, maar kan wel gebruikt worden om bestaande posities te bewaken en te verlaten.

De evolutie van beleggingsapps
TD Ameritrade en andere apps hebben hun app ervaring verfijnd tot een punt waarop een meerderheid van de beleggers hun portefeuille alleen mobiel kan benaderen. Maar handelaren en actievere beleggers zullen dit punt misschien nooit helemaal bereiken, afhankelijk van de strategieën die ze toepassen en hoe complex de transacties zijn. Deze meer desktop-afhankelijke beleggers hebben nog steeds baat bij de mogelijkheid om hun transacties onderweg te volgen en zelfs nieuwe posities te openen als dat redelijk is.

De ontwikkeling van mobiele apps gaat als een trein

Het is de moeite waard om eens terug te kijken op hoe ver de mobiele apps van online makelaars zijn gekomen. De overgrote meerderheid van mobiele apps zijn stabiele platforms met streaming data en functionele workflows. Dit was nog geen vijf jaar geleden niet het geval, toen het moeilijk was om watchlists tussen platforms te synchroniseren. Nu brokers en financieel adviseurs cloudverwerking en gegevensopslag hebben omarmd, is het de norm in de sector geworden om op een mobiel apparaat dezelfde ervaring te bieden als op een desktopplatform of website. Dat is een aanzienlijke vooruitgang voor de beleggingssector in het algemeen. We kunnen nog steeds discussiëren over lay-outs en over welke functies in de mobiele versie moeten worden opgenomen, maar het feit blijft dat beleggers dichter dan ooit bij het in handen hebben van de markt zijn.

Enorme vooruitgang

In plaats van verschillende apps te produceren voor hun klanten die onderweg handelen, streven brokers nu naar een consistente ervaring tussen desktop- en mobiele platforms, inclusief het delen van watchlists en waarschuwingen, evenals tools zoals aandelenscreeners, portfolio-analyse en het storten van cheques op jouw rekening. Streaming data heeft zijn weg gevonden naar mobiele apps, samen met geavanceerde grafieken en educatief aanbod. We hebben gezien dat ook complexe analyse en handel in opties mogelijk is geworden. Met de beschikbaarheid van computers in onze zakken, de manier waarop mensen omgaan met hun handel en investeringen rekeningen hebben makelaars gedwongen om mobiele apps aan te bieden, samen met hun traditionele desktop opties. Een enorme vooruitgang!


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *