Bezoekers Statistieken SlimInkomen Augustus 2012

Statistieken SlimInkomen Augustus 2012In dit artikel weer nieuwe bezoekers statistieken van SlimInkomen.nl die ik in augustus 2012 weer mocht ontvangen. We zitten in de trend omhoog.

Ik heb de statistieken gesplits in 2 screenshots:
1. Alle bezoeken
2. Zoekverkeer

Alle bezoeken

In dit screenshot worden alle bezoekers van de maand augustus weergegen. Dus bezoekers via zoekmachines, social media, directe bezoekers enzovoort. Zoals je kunt zien loopt het langzaam op. Waar ik natuulijk weer blij van word. Wie niet..!?
Alle bezoeken sliminkomen augustus 2012

Zoekverkeer

In het onderstaande screenshot bezoekers die de site hebben bezocht via Google en andere grote zoekmachines. Bezoekers komen dus via zoekwoorden of keywords die jij en ik intikken in Google.

Een leuk voorbeeld van een SEO artikel is bijvoorbeeld Aanmelden Banners Broker. Als je dit in intikt in Google sta ik boven aan. Dit vind ik persoonlijk een stuk interessanter, want daar ligt mijn focus.

Nou hier komen dan de zoekverkeer statistieken over de maand augustus 2012.
Zoekverkeer SlimInkomen Augustus 2012


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *