Bezoekers Statistieken SlimInkomen September 2012

Bezoekersstatistieken Sliminkomen September 2012In deze blogpost de statistieken van SlimInkomen in september 2012. Bekijk hier mijn statistieken van augustus 2012.

De resultaten van de bezoekersstatieken verdeel ik altijd in twee screenshots. Screenshot 1 geeft alle bezoeken aan en screenshot 2 geeft alleen zoekverkeer statistieken aan.

Dit doe ik om voor jou als lezer van dit blog een beter beeld te schetsen.

Alle bezoeken

In het onderstaande screenshot worden alle bezoekers van de maand weergegeven. Dat zijn dus bezoekers via zoekmachines, social media, YouTube, directe bezoekers enzovoort.

Zoals te zien is lopen de statistieken nog steeds op, gelukkig maar :P. Want elke beheerder van een website wil natuurlijk vorderingen maken en het liefst omhoog.

Statistieken september 2012

Zoekverkeer statistieken

In het volgende screenshot worden de bezoekers getoond die de site hebben bezocht via Google en andere grote zoekmachines zoals Yahoo, Bing maar ook Youtube. Ik maak namelijk ook fimpjes voor Youtube.

TIP: Bezoek hier mijn Youtube kanaal, ik zou het leuk vinden als jij je op mijn Youtube kanaal abonneert.

Er komen nog mooie en waardevolle fimpjes aan. Ik heb namelijk net een nieuwe fotocamera gekocht voor mijn business, de Canon EOS 600D

Even ’to the point’ anders dwalen we af.. bezoekers komen dus via zoekwoorden of keywords die jij en ik intikken in Google, Youtube etc.. Bekijk hier onder mijn zoekverkeer van deze maand.

Statistieken zoekverkeer september 2012

Verschil groeipercentage

Alle bezoeken
Augustus: 595
September: 1021 +42%

Zoekverkeer
Augustus: 294
September: 618 +52%

Al met al ben ik weer zéér blij met de resultaten die ik heb mogen behalen in de maand september.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

4 reacties op “Bezoekers Statistieken SlimInkomen September 2012”

 1. Sytze avatar
  Sytze

  Hallo Coen, dat zijn mooie bezoekers statistieken zeker in vergelijking met afgelopen maand. Ik ben ook wel benieuwd hoe je dat doet. Wat doe jij zoals aan promotie?

  Groeten Sytze

  1. Coen | SlimInkomen.nl avatar
   Coen | SlimInkomen.nl

   Hoi Sytze,

   Om bezoekers op mij website te krijgen schrijf ik artikelen op het gebied van SEO, maak (informatie) filmpjes, ben redelijk actief op Social Media en schrijf leuke reacties op blogs die ik zelf graag volg, voor een stukje linkbuilding en autoriteit.. en omdat het gewoon tof is natuurlijk!

   Succes!

   Gr. Coen

   P.S. Blogs die ik zelf graag volg zijn:
   InternetMiljonair.nl – Mitchel van Duuren
   OnlineBizz.nl – Wilco de Kreij

 2. Louis avatar
  Louis

  Wow, dat is een explosieve stijging van bezoekers! Misschien is het wel tijd geworden om even een blogpostje te schrijven waarin je je geheime succesformule met ons deelt 🙂

  1. Coen avatar
   Coen

   Ha Louis, dat is het zeker en ben er ook blij mee… als de bezoekersstatistieken maar blijven stijgen 🙂 en dat de mensen hier plezier hebben en ook nog wat leren 🙂 dat is mijn formule..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *