Bezoekersstatistieken Sliminkomen December 2012

BezoekersstatistiekenDe maand december 2012 is voorbij en daarbij horen weer de bezoekersstatistieken. Als je nieuwsgierig bent naar de statistieken van november, dan kun je die hier bekijken.

De bezoekersresultaten verdeel ik altijd in twee groepen. Alle unieke bezoeken en alle bezoeken via de zoekmachines (SEO). In het nieuwe jaar komt daar nog een derde variant bij, namelijk de terugkerende bezoekers. Wat ook een belangrijk onderdeel is van je online business.

Unieke bezoekers december 2012

Bekijk hieronder het screenshot waarin alle unieke bezoekers in de maand december te zien zijn. Je ziet in de afbeelding een flinke stijging aan de einde van de maand, dit komt door een bepaald artikel, zie zoekverkeer statistieken.

Unieke Bezoekers

Zoekverkeer Statistieken (SEO)

Dit zijn bezoekers die via zoekwoorden of keywords mijn website bezoeken. Dus woorden en of zinnen die jij en ik intikken in Google, Youtube etc.. In het screenshot zie je een flinke stijging aan het einde van de maand, dat komt voornamelijk door dit artikel over Facebook.

Zoekverkeer

Verschil Groeipercentage Slim Inkomen

Alle unieke bezoekers
November: 1970
December: 5137 +162%

Zoekverkeer SEO
November: 1067
December: 3648 +271%

Het aantal bezoekers blijft maar stijgen, en daar zal ik alles aan doen om dit voor te zetten in 2013. Ook jij als lezer van dit blog natuurlijk hartstikke bedankt voor het volgen en lezen van mijn blog!


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

10 reacties op “Bezoekersstatistieken Sliminkomen December 2012”

 1. Alex Hartman avatar
  Alex Hartman

  Wow, dat is hard gegaan! Wat één artikel al niet met je traffic kan doen. Nu nog een manier zien te vinden om wat met die bezoekers te doen natuurlijk.

  Op naar de 1000 bezoekers lijkt me zo…

  1. Coen avatar
   Coen

   Ha Alex, al eerste bedankt voor je reactie! Het is inderdaad hard gegaan… het is al wel weer wat terug gezakt.. ik ben namelijk van plek 2 naar plek 3 gegaan.. en dat alleen al is weer goed te merken.. je zult het zien in de statistieken van januari 2013.

   “Nog een manier vinden om wat met die bezoekers te doen..” Tja.. dat zei Christian ook al… maar wat.. ik heb namelijk geen idee..

   En zeker op weg naar de 1000 bezoekers per dag!

 2. Diana avatar
  Diana

  Wow wat een stijging van het aantal bezoekers. Het geheim hiervan ga je niet prijsgeven op dit blog neem ik aan. Maar kan dat misschien als ik je de tips uit de geld verdienen op internet handleiding volg? Dan is het misschien interessant om me in te schrijven voor de nieuwsbrief.

  1. Coen Olde Bijvank avatar
   Coen Olde Bijvank

   Hey Diana, bedankt voor je reactie, leuk! Ja zeker mooie stijging, maar ik heb geen geheimen zoals je kunt lezen op de reactie van Dominique.

   In de Gratis SEO Handleiding, staat een uitgebreid 5 stappenplan wat je kunt toepassen op je Internet Marketing Business.. en dat kan dus zeker. Je inschrijven voor de nieuwsbrief is vrijblijvend 🙂 je krijgt op dit moment toegang voor het nieuwe eBook “1EBOOK, 1DAG, 750EURO” wordt eind februari verwacht.

   De gratis SEO handleiding kun je niet meer gratis downloaden.

 3. Dominique avatar
  Dominique

  Super dat je bezoekersaantal zo forst is gestegen op het einde van 2012. Dit moet je verderzetten in 2013!
  Heb je in dit artikel iets nieuws getest wat betreft SEO dat er voor gezorgd heeft dat dit artikel sneller en hoger verscheen in Google en zo meer bezoekers naar je website heeft gegenereerd?

  1. Coen Olde Bijvank avatar
   Coen Olde Bijvank

   Ha Dominque! Bedankt voor je reactie, tof! Nee ik heb niets anders gedaan dan normaal. Elk artikel natuurlijk wel geoptimaliseerd.

   En ja het Facebook artikel heeft me de forse stijging te maken ;). Deze is een paar dagen geleden naar plek 3 gezakt en dat is direct goed zichtbaar in Google Analytics. (scheelt aanzienlijk)

 4. Christian avatar
  Christian

  Mooie groei Coen, ga zo door!

  1. Coen avatar
   Coen

   Hey Christian, zeker weten, ben er ook blij mee. Dankje, zal ik doen 😉

 5. Stephanie avatar
  Stephanie

  He Coen, zo je bent flink gestegen zeg! Leuk om te zien. Ik zal ook weer eens in Google Analytics duiken om te zien hoe het er bij mij voor staat :). Alle goeds en succes voor 2013!

  Groetjes, Stephanie

  1. Coen avatar
   Coen

   Ha Stephanie, dat klopt, gaat de goede kant uit. Nu op naar de 1000 bezoekers per dag, haha! Ik zal zeker je Google Analytics induiken, het is een zéér belangrijk onderdeel van je online business. Dan weet je in ieder geval wat er gebeurd en waar je kunt verbeteren, mocht dat nodig zijn.

   Dankjewel en jij natuurlijk ook een topjaar gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *