Bezoekersstatistieken Sliminkomen Januari 2013

In de maand januari mocht ik in totaal 13.009 bezoekers ontvangen waarvan 11.213 uniek. Vorige maand waren dat er nog 5.164. Dus een stijging van meer dan 100%, geen verkeer bezoekersstatieken al zeg ik het zelf.

Terugkerende bezoekers Google Analytics

Ook heb ik gezegd dat ik het aantal ‘terugkerende bezoekers‘ voortaan ook zal opnemen in het ‘bezoekersstatistieken‘ maandrapport. Dus dat ga ik bij deze dan ook doen..

In december mocht ik 1.143 terugkerende bezoekers ontvangen, waarvan 569 uniek.

In januari zijn dat er 2.073 waarvan 1.167 uniek. Dit is ook bijna een stijging van 100% bezoekersaantallen

(Klik op de afbeelding voor een vergroting)
Bezoekers Slim Inkomen Januari 2013

Zoals je ziet nemen de bezoekersaantallen de laatste 2 weken af.. dit komt hoogstwaarschijnlijk omdat ik geen blog heb geplaatst.. en het artikel ‘Facebook Verwijderen‘ is gezakt van positie 2 naar de derde plek, nog wel de top 3 van Google.

Hoogtepunt bezoekersstatistieken

Zoals je kunt zien in het screenshot had ik woensdag 2 januari een topdag, dit is dan ook direct een de dag die de ‘boeken’ in gaat.. als meest bezochte dag (sinds het bestaan van deze Sliminkomen affiliate site. Maar liefst 591 vonden de weg naar mijn ‘speeltuin’. Kicken toch!? Op naar de 1000 per dag!

Planning bezoekersstatistieken

Januari was een rustig maand op SlimInkomen punt nl en dat zal ook wel even blijven. Dit i.v.m. Rucoma eBooks.. samen met Rutger Steenbergen, waar we met heel veel plezier aan werken (al sinds juli 2012). Zo hebben we in januari ons eerste ebook uitgegeven “Traffic Explosie” die ondertussen al meer dan 423x verkocht is! Hiervan hebben we slechts 21 refunds (terugbetalingen) moeten doen, dus dat zijn prachtige cijfers..

Update: dit bedrijf is in goed overleg met Rutger beëindigd.

We hadden ook één dag waarin we 750,- euro omzet draaide.. daar schrijven we nu een gratis ebook over: “1-EBOOK 1-DAG.. 750 EURO!” jij kunt je alvast vrijblijvend inschrijven om het ebook als één van de eerste te ontvangen.

Ook komt er op korte termijn een tweede product aan! Wat dat zal zijn is nog een verrassing! Maar één ding is zeker voor de Affiliate partner is het minimaal 20,- euro per verkoop en het is weer kwaliteit!

Als je mij al een tijdje volgt dan weet je ook dat ik mij in de ‘kleding scene’ bezig houd. Op dit moment kan ik er nog weinig over zeggen omdat ik nog in onderhandeling ben met mij fashion partner over bepaalde dingen.. daarover ook later meer!

Heb je nog vragen of opmerkingen over, affiliate marketing, geld verdienen op internet of andere dringende vragen? Laat dan een reactie achter met jouw vraag of opmerking, leuk!


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

15 reacties op “Bezoekersstatistieken Sliminkomen Januari 2013”

 1. Mark avatar
  Mark

  Hoi Coen, Leuk om te zien dat er daadwerkelijk een stijging in zit. En natuurlijk gefeliciteerd met je hoogtepunt wat betreft de bezoekers!

  In een bovenstaande reactie zeg je dat je voornamelijk bezoekers krijgt via je Facebook artikel. Ik zie dit artikel niet meer verschijnen in de top 10 op keyword Facebook verwijderen. Op welke keywords voor dit artikel komen er dan wel bezoekers binnen?

  1. Coen Olde Bijvank avatar
   Coen Olde Bijvank

   Hoi Mark, bedankt voor je reactie. Zeker mooi dat er een stijging in zit, echter is dit van korte duur geweest.. want zoals je zelf al aangeeft.. staat het Facebook artikel niet meer op 1 maar op plek 4.

   Ook blog ik veelste te weinig, omdat ik bezig met een groot affiliate marketing project.

   De keywords zijn en blijven ‘Facebook Verwijderen’

  2. Coen Olde Bijvank avatar
   Coen Olde Bijvank

   Veelal op de zoekwoorden Facebook account verwijderen.

 2. Remon avatar
  Remon

  Ha Coen,

  Weer een leuk overzicht, je gaat lekker man.

  Kl#te van je Adsense ban, maar ik heb daarvoor binnenkort hopelijk een oplossing. Maar daarover hoor je later meer (wordt nog hard aan gewerkt 😉 ).

  1. Coen Olde Bijvank avatar
   Coen Olde Bijvank

   Hi Remon! Bedankt kerel, we gaan idd de goede kant op! Nu moet het zich nog voor blijven zetten.

   Ja is zeker balen, als sinds november.. ben er wel over heen.. (toch wel harder ‘klap’ in het gezicht)

   Nou ik ben zéér benieuwd naar je oplossing, succes nog met het project! Ik hoor het wel. Thumbs Up!

 3. Aswin Ganga avatar
  Aswin Ganga

  Hey Coen, leuk om te lezen dat je een en andere in de fashion doet. Sinds decemeber 2012 help ik een klant die ook in de fashion werkzaam is. Is echt leuk man (vooral vrouwenkleding)

  Doe je ding! En Annemiekjes moet je koesteren. Hoe meer Annemiekjes hoe meer je weet je op de goede weg bent.

  Vriendelijke groet, Aswin

  1. Coen Olde Bijvank avatar
   Coen Olde Bijvank

   Ha Aswin! Thx voor je reactie, fashion is zeker een leuke business.. helemaal als je zelf man bent.. en werkt aan fashion websites (althans dat zijn mijn ervaringen)

   Haha, idd vooral de vrouwenkleding, uiteraard 😛

   Mooi dat je dat zegt van Anniemiek, zo zei een collega/partner dat ook.. ‘is alleen maar positief’

 4. Joeri avatar
  Joeri

  Hey Coen, gaat lekker zo met de bezoekers, ook al loopt het wat terug. Gewoon niet druk om maken 😉 En tof dat je ebook zo lekker loopt! Respect!

  Groet Joeri

  1. Coen avatar
   Coen

   Hey Joeri topper! Bedankt voor je reactie, tof! Gaat inderdaad wel lekker, geeft ook niet dat het wat terugloopt.. heb de focus totaal ergens anders liggen op het moment.. dus ik maak me er niet druk om :D.

   Ja, vinden wij zelf ook wel :P.. (hihi) we zijn nu bezig met het optimaliseren en met een nieuwe lancering.. van een nieuw betaald ebook.

   Misschien is het wat voor jou emaillijst, je kunt er goed mee verdienen en het is kwaliteit.

   En op ‘maat’ gemaakte afspraken kan ook altijd 😉

 5. Annemiek avatar
  Annemiek

  Gezien de recente verhalen die je her en der in openbare fora op het internet hebt gepost nadat je uit AdSense bent gezet, waardoor heel je toekomstplanning de war raakte, omdat je grootste inkomstenbron daarvoor wegviel, valt van je ‘nieuwe e-book’ over 750 euro verdienen in een dag alleen maar te verwachten dat het uit je duim gezogen lulkoek is.

  1. Coen avatar
   Coen

   Hoi Annemiek, dat ik het ‘volledig’ oneens ben met Google, kan toch? Uiteraard is een ‘ban’ op zijn plaats, maar levenslang is overdreven..

   Hoezo “uit je duim gezogen lulkoek” ? Een lancering van 750,- euro (omzet) is haalbaar hoor.. volgens mij heb ik Tonny Loorbach of Eelco de Boer wel is horen praten over “72.000 euro binnen 10 uren!”

   En.. het loopt toch ‘altijd’ anders dan gepland..

  2. Andre avatar
   Andre

   Hoi Annemiek,

   ik denk dat een brilletje kopen een verstandig plan is. Als je goed leest heeft Coen namelijk 750 euro in 1 dag verdiend met de verkoop van zijn e-boek ism Rutger. Niks over AdSense en zijn ban daaruit.

   Standaard “ik ben jaloers op mensen die iets goed doen” reactie?

   Grow up.

   1. Coen avatar
    Coen

    Ha Andre, bedankt voor je reactie. Helaas zal er altijd ‘negativiteit’ blijven bestaan, het is maar hoe je het leest en daarmee omgaat.

 6. Christian avatar
  Christian

  Knappe prestatie hoor Coen! Komen de bezoekers vooral af op je artikel over Facebook of inmiddels ook op andere onderwerpen?

  1. Coen avatar
   Coen

   Bedankt Christian, een groot gedeelte komt inderdaad door het Facebook artikel. Ook wel op andere onderwerpen.. op het moment niet echt de focus op SlimInkomen. Wel goed om eens naar te kijken 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *