Bezoekersstatistieken Sliminkomen November 2012

Bezoekers StatistiekenDe maand november is weer voorbij en daar horen natuurlijk weer statistieken bij. Je kunt de bezoekersstatistieken van oktober hier bekijken.

De behaalde resultaten van november verdeel ik in twee groepen. Alle bezoeken en zoekverkeer. Zo dat jij kunt zien dat het wel degelijk mogelijk is om gratis bezoekers naar je website te krijgen. Als er maar regelmaat in zit.

Dus elke week of om de twee weken een geoptimaliseerd blog artikel plaatsen, zo af en toe een filmpje plaatsen op YouTube of een leuke reactie schrijven op een gerelateerd blog dat jij misschien wel volgt.. en zo zijn er nog vele tips meer!

Zo heb ik samen met Rutger Steenbergen van SEOzwolle.nl ons eerste eBook uitgegeven:

Traffic Explosie – 75 uitgebreide tips voor meer bezoekers op jouw website.

Ik had hier in september nog een artikel over geschreven “Nieuwe uitdaging, eigen producten lanceren” gisteren was het dan zover.

Bezoekersstatistieken Sliminkomen November 2012

Alle bezoeken november
In het onderstaande screenshot zijn alle unieke bezoekers zichtbaar, dus via zoekmachines, social media, direct verkeer, youtube etc..
Alle bezoekers november 2012

Zoekverkeer november
In het onderstaande screenshot alle bezoekers die via zoekmachines mijn blog hebben bezocht. Dus zoekopdrachten die jij en ik intikken in Google, Youtube etc..
Zoekverkeer november 2012

Verschil bezoekersstatistieken

Alle bezoeken (uniek)
Oktober: 1968
November: 1970 +0,09%

Zoekverkeer
Oktober: 959
November: 1067 +11%

Zo zie je dat het totaal ‘alle bezoeken’ nauwelijks vooruitgang heeft geboekt, waarschijnlijk heeft dit ook te maken met de ‘terugkerende bezoekers‘ wat een heel belangrijk onderdeel is van je internet marketing business, daar over later meer. Het ‘zoekverkeer’ is wel weer gestegen met een goede 10% en daar ben ik toch wel weer blij mee.

Mocht je nog vragen hebben over het één of ander, dan kun je die altijd stellen. Ook ik wist niet alles in het begin en dat doe ik nu nog steeds niet.. dat heet Internet Marketing met een mooi woord :). Het blijft een leerproces..


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

3 reacties op “Bezoekersstatistieken Sliminkomen November 2012”

 1. Mark avatar
  Mark

  Wat late reactie, maar kan het toch niet nalaten: ‘regelmaat is regelkoning!’

 2. Wilco avatar
  Wilco

  Goed bezig Coen – keep it up! 🙂

  1. Coen avatar
   Coen

   Hey Wilco! Bedankt , gaat goed komen! “#2: Hustle, hustle, hustle.” haha 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *