Crypto Masterclass review, eigen ervaringen en uitleg

Het handelen in cryptocurrency kun je feitelijk op twee manieren leren. Je kunt ervoor kiezen om alles zelf te leren. Grote kans dat je dan in een aantal valkuilen trapt die je eigen had kunnen voorkomen. De tweede manier is door te profiteren van de kennis van anderen. Uiteraard leer je niet hoe je snel rijk kunt worden, maar dankzij een crypto masterclass krijg je wel een berg aan waardevolle informatie en kennis waardoor je sneller succes kunt boeken.

Het is verstandig om u eerst aan te melden voor een gratis Bitcoin training alvorens u een investering doet in de crypto masterclass training. De online (trading) cursus wordt gegeven door mijn crypto collega’s Derek Westra en Patrick Suiker.

Oprichters Crypto Masterclass

Een van de bekendste crypto masterclass programma’s die je kunt volgen wordt gegeven door drie ervaren specialisten. De opzet van de masterclass is zodanig dat je met een beperkte kennis er goed me uit de voeten kan. Dat is mede te danken aan de drie heren achter de masterclass. We stellen ze graag even aan je voor.

Start eerst met een Gratis Bitcoin Trainingscursus van de Nederlandse Crypto Masterclass

Derek Westra Crypto Masterclass Trading Expert


Derek Westra is geen onbekende in de Nederlandse cryptowereld. Derek is afgestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam waar hij zijn master Gedragseconomie en Speltheorie (Behavioral Game Theory) heeft gehaald.. Zijn andere interesse ligt op het vlak van de psychologie van de economie. Naast zijn werkzaamheden op het gebied van crypto is ook een ‘growth hacker’, met andere woorden, hij adviseert onderneming op het gebied van groeimogelijkheden door middel van baanbrekende methodes.

Patrick Suiker


Patrick Suiker is met zijn 27 jaar relatief jong, maar is ondernemer in hart en nieren. Zijn opleiding Ondernemerschap aan de UvA heeft hij met succes afgerond en is feitelijk zijn hele leven al bezig met het ondernemen.

Robin Westra


Robin Westra is de broer van Derek en is het technische brein van de hele organisatie. In de cursus zelf speelt hij geen rol van betekenis, maar voor de volledigheid van het hele verhaal moet hij wel vermeld worden.

Wat is de Cryptocurrency Cursus?

De crypto masterclass is speciaal bedoeld als manier om snel voldoende kennis in huis te halen om een goede start te maken als cryptonelegger. Heb je zelf al ruime ervaring met cryptocoins dan zal de inhoud van de masterclass mogelijk minder interessante informatie opleveren. Heb je nog geen ervaring, maar is de wereld van cryptocurrency wel mateloos interessant voor je, dan krijg je met deze masterclass alle tools in handen die je nodig hebt.

Zo leer je alle basisprincipes, van het kopen en verkopen tot het handelen en alles wat erbij komt kijken. Ook is er uitgebreid aandacht voor de veiligheidsaspecten. Uiteraard kun je die informatie ook op internet vinden, maar de cursus van de twee broers is een stuk uitgebreider.

Een belangrijk onderdeel van de masterclass wordt gevormd door de trainingsvideo’s. De video’s worden netjes ondersteunt door tal van teksten en gratis cryptocurrency e-books. Heb je de cursus gevolgd, dan houdt het daar niet mee op. Je hebt namelijk je hele leven lang toegang tot alle video’s en blogs van de heren. Op die manier is het heel eenvoudig om je eigen tempo te bepalen. Er is dus geen minimale studielast: je studeert gewoon wanneer je tijd en zin hebt.

De crypto masterclass is vrij uitgebreid en omvat naast de inleiding, maar liefst zeven leermodules en bonuslessen. De cursus wordt afgesloten door middel van een eindexamen. Door opzet is vrij modulair waarbij je tussendoor gelegenheid hebt om je kennis door middel van een quiz te testen. Op die manier blijft het leuk om je kennis op peil te houden.

Inhoudsopgave Crypto Masterclass trainingscursus

Het beantwoorden van die vraag is vrij simpel: je krijgt alle basiskennis aangereikt om succesvol te kunnen starten als handelaar in cryptocurrencies. De Crypto Masterclass van Patrick Suiker en Derek Westra is Geschikt Voor Beginners en Gevorderden.

Dat gebeurt door middel van zeven zéér uitgebreide modules die continu worden ge-update. De klant ervaringen met crypto masterclass en alle beschikbare reviews zijn bijzonder positief en zelf sta ik ook achter dit fantastisch all-in crypto cursus pakket.

Module 1: Het Geld van de Toekomst

Dit is echt een inleiding over crypto en blockchain, maar dan wel lekker uitgebreid. Je krijgt alle ins- en outs te weten en elke tekst van de module wordt afgesloten met een kort examen van zeven vragen. Denk hier niet te licht over: bij een score van 70% kun je door gaan naar de volgende module.

Module 2: Crypto Kopen

In de tweede module staat de belange vraag ‘hoe koop je cryptocoins’ centraal. Je leert wat je nodig hebt en waar je op moet letten. In deze module geen saaie lettertje en droge stof, maar leuke instructievideo’s waarin alles helder wordt uitgelegd. In deze module komen de bekendste beurzen of platforms als Bitavo en Binance aan bod, maar ook andere platformen als IDEX en BiTMEX.

Module 3: Veiligheid

In module drie staat de veiligheid van het handelen centraal. Elke transactie is immers definitief en kun je niet ongedaan maken. Even een incasso laten storneren gaat dus niet. Je leert in deze module dus tal van zaken die je echt nodig hebt om succesvol te zijn. Denk bijvoorbeeld ook aan het gebruik van een wallet en welke wallets juist de moeite waard zijn op het gebied van veiligheid.

Module 4: Geld Verdienen met Cryptocurrency

Geld verdienen is een van de leukste onderdelen van cryptocurrency en je leert dus hoe je dat het beste kunt doen. Nu is geld verdienen een ding, het verdiende bedrag uit laten betalen is iets geheel anders. Dat zoiets niet heel complex hoeft te zijn, ga je in deze module ontdekken. Zo leer je bijvoorbeeld ook hoe je gebruik kunt maken van de verschillende beurzen bij het uitbetalen.

Module 5: Investeren in Start-Ups

Deze module is waarschijnlijk de meest bijzondere van alle zeven modules. Dat komt vooral omdat deze module veel informatie bevat over het analyseren van nieuwe ICO’s. Hier wordt in deze module behoorlijk diep op ingegaan. Frappant genoeg zijn er anno 2020 weinig nieuwe ICO’s, Je zou dus denken dat het een beetje zinloos is, maar niets is minder waar. Beleggen gaat namelijk voor een groot deel over het oppikken van belangrijke informatie, kortom weten waar je op moet letten.

Hoofdstuk 6: Cryptocurrency Trading

Dit is natuurlijk het meest spannende onderdeel van de hele crypto masterclass: het handelen. In deze module worden als ins- en outs uitgelegd, waar je op moet letten en welke mogelijkheden je hebt om je inleg te laten groeien. Kortom, in deze module krijg je de vakkennis aangereikt waar je nog heel lang profijt van kunt hebben. Nog leuker: je ziet met je eigen ogen hoe een ‘trade’ tot stand komt en hoe ze tot hun beslissing zijn gekomen.

Hoofdstuk 7: Crypto Strategie Bepalen

De zevende module is recentelijk toegevoegd en gaat dieper in op de psychologie van het handelen in cryptocurrencies. Succes behalen staat en valt namelijk met de juiste mindset. Ben je bijvoorbeeld bang om een beslissing te nemen, dan is de cryptowereld wellicht niet echt jou ding. Door het aanleren van de juiste mindset kun je ontwikkelingen vaak in een heel ander perspectief bekijken. Dat leidt niet zelden tot hele andere beslissingen die verrassend goed kunnen uitpakken.

Ga naar de Speciale Crypto Masterclass pagina waar u zich gratis kunt aanmelden voor de Bitcoin en Altcoin Trading Cursus.


Geplaatst

in

door

Tags: