Cryptocurrency Cursus Traden Nederlands – Review en Ervaringen

Complete cryptocurrency cursus voor beginners in het Nederlands met trading voorbeelden, video’s, ICO’s, Blockchain en Bitcoin leren, Altcoins kopen en verkopen op een cryptocurrency exchange en nog veel meer crypto cursus hoofdstukken en allemaal in het Nederlands beschikbaar. De cryptovaluta e-learning is gemaakt door crypto-experts die al sinds 2013 investeren en handelen in Bitcoin en Altcoins.

Cryptocurrency Cursus

Geld verdienen met cryptocurrency is makkelijk, maar geld verliezen ook. Sinds in 2008 Bitcoin zijn intrede heeft gedaan, zijn steeds meer mensen in aanraking gekomen met digitale munten, ook wel cryptocurrency’s genoemd. De verhalen van de miljoenen die ermee verdiend worden blijven bij de geldwolven onder ons hangen en velen zijn er dan ook van overtuigd dat het hen ook gaat lukken! Als zij miljonair kunnen worden, dan kan ik het ook!

Wanneer de cryptomarkt alleen maar stijgende is, dan is het voor iedereen makkelijk om geld te verdienen. Echter, hebben we gezien dat in 2018 de markt ook in een dalende trend kan zitten en dat dit makkelijk verdiende geld net zo eenvoudig weer door het putje wordt gespoeld. Blijkbaar gaat er dus meer schuil achter het handelen in cryptomunten en kan je daadwerkelijk geld verliezen.

Cryptocurrency cursus bekijken

Cryptocurrency traden ervaringen

De oprichters van de cryptocurrency cursus voor beginners hebben precies dit in 2013 meegemaakt. Ze rekenden zichzelf rijk toen de markt als een speer omhoog ging maar kwamen er al snel achter dat het net zo hard weer omlaag kan gaan. Ze hielden vertrouwen in de markt maar voelden zich er toch wel een beetje zuur om. Gelukkig voor ons zijn ze niet bij de pakken neer gaan zitten en hebben ze er alles aan gedaan om zich volledig te verdiepen in de materie rondom crypto en blockchain.

Dankzij het leergeld en de duizenden leeruren die zij erin hebben gestoken, hebben zij goed geprofiteerd van de cryptohype in 2017. Ze zijn tegelijkertijd tot de conclusie gekomen dat je meer geld kunt verdienen wanneer je daadwerkelijk weet waar je in investeert en weet hoe je goede instap- en uitstappunten kunt bepalen. Ze zagen dan ook de dip van 2018 op tijd aankomen en wisten zichzelf te behoeden van het maken van dezelfde fout uit 2013.

Begin met cryptocurrency leren voordat je gaat investeren

Nu is het 2019 en de eerste tekenen van herstel zijn aanwezig. Bitcoin is in korte tijd weer flink gestegen en is op dit moment de beste investering met het beste rendement van 2019. De mensen die de cursus hebben gemaakt zijn ervan overtuigd dat er weer een sterke cryptohype gaat ontstaan en hameren erop dat mensen zich moeten verdiepen in de materie. Alleen dan kan je geld verdienen en nog belangrijker, je verdiende geld behouden.

Dankzij de uitgebreide artikelen op hun website kan iedereen nu de mogelijkheid pakken om zichzelf in te lezen. Tijdens het lezen van de artikelen merk je al snel dat ze écht verstand van zaken hebben en hierdoor weet je dat je het van de juiste mensen leert. Daarbij staan ze ook iedereen te woord in hun Facebookgroep en ontstaat er een community waar iedereen elkaar wilt helpen om maximaal van de volgende bull market te profiteren.

Ga naar de crypto cursus kortingspagina

Crypto cursus – geïnspireerd door jou

Naast de uitgebreide artikelen heeft het crypto platform nu ook een cryptocurrency cursus uitgebracht voor beginners. Hier gaan ze overal net wat dieper op in en kan je ook jezelf toetsen of je het allemaal goed begrijpt. Ze geven zelf aan dat de inhoud van de cursus nog maar het begin is van een cursus wat uiteindelijk allesomvattend wordt.

“Het moet de cursus van ons allemaal worden, in plaats van de cursus voor zich alleen te houden”, aldus Patrick Suiker. Hij benadrukt dat studenten onderwerpen mogen aandragen en dat hij met zijn collega’s hier een video en/of tekstuele uitleg aan zullen wijden. Hierdoor wordt het een cursus met onderwerpen waar de student meer over wil leren en wordt de cursus ook continu geüpdatet.

Een cursus gemaakt door experts, geïnspireerd door de slimme student en van ons allemaal

Inhoud cryptocurrency cursus

Op dit moment bestaat de Cryptocurrency Basiscursus uit de volgende delen:

Het fundament

1. Hoe is geld ontstaan?
2. Wat is Bitcoin?
3. Wat is Blockchain?
4. Wat zijn smart contracts en hoe werken ze?
5. Wat zijn cryptocurrency’s en welke soorten kennen we?

Geld verdienen met cryptocurrency

1. Waarom zullen blockchain en crypto groeien?
2. Hoe koop ik cryptomunten?
3. Hoe kan ik mijn cryptomunten het beste beveiligen?
4. Hoe kan ik mijn winst verzilveren in euro’s?
5. Wat zijn ICO’s en hoe doe ik hieraan mee?

Actief handelen (daytraden)

1. Hoe werkt een crypto handelsplatform?
2. Hoe kan ik de grafieken lezen? (technische indicatoren)
3. Waar moet ik op letten als ik actief wil handelen?
4. Wat vertellen de lijnen en candlesticks mij?
5. Tips voor hoe je zoveel mogelijk geld kan verdienen met crypto.

Bekijk hier de gehele inhoud van de cursus

Cryptocurrency updates cursus

Crypto onderwerpen die continu worden toegevoegd en voorzien worden van nieuwe updates. Zoals eerder is aangegeven worden er steeds nieuwe onderwerpen toegevoegd. Op dit moment zijn ze bezig om ‘Short Trading’ en ‘Trading Indicators’ via BitMEX toe te voegen aan de al zeer uitgebreide cursus. Jij kan de cursus ook volgen

Je kan jezelf inschrijven voor de Cryptocurrency Basiscursus via de onderstaande button. Je betaalt eenmalig het bedrag van 197 euro (normaal 400 euro!) en hiervoor mag je overal gebruik van maken en bent voorzien van levenslange updates.

Je mag:

 • de gehele cursus met 19 video’s en 200 quizvragen volgen
 • vragen stellen in de VIP Groep waar crypto-experts persoonlijk op jouw vragen antwoorden
 • onderwerpen aandragen waar jij meer over wilt leren en wordt wellicht toegevoegd aan de cursus
 • gebruikmaken van de updates die zij continu doorvoeren

Ze benadrukken wel dat ze serieuze mensen willen aantrekken. Ze willen iedereen goed ondersteunen bij het begrijpen van de stof en vragen hen tegelijkertijd ook om een kritische blik te werpen. Derek Westra: “Samen kunnen we er op deze manier de allerbeste en meest omvattende cursus van maken, en hierbij is de rol van de kritische student zeer belangrijk.”

Wil jij graag investeren in cryptocurrency’s? Wil je daarnaast ook echt begrijpen waar je in investeert? Zie jij jezelf als een leergierige en tegelijkertijd kritische student?

Dan is het volgen van deze Cryptocurrency Cursus een goede match voor jou. Via onderstaande button wordt je doorgestuurd naar de cryptocurrency cursus met een speciale korting.

Cryptocurrency cursus website bezoeken


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Eén reactie op “Cryptocurrency Cursus Traden Nederlands – Review en Ervaringen”

 1. Herman J.A. avatar
  Herman J.A.

  Er zijn veel aanbieders van cryptocurrency beginners cursussen. Dit was de derde Bitcoin training met veel bonussen die ik heb gekocht en is ook direct de laatste crypto cursus.

  Zeer complete cursus en de eigenaren zijn betrouwbaar en doen leuk mee in de Community.

  Herman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *