Email Marketing Tips – Top 3

Top 3 Email Marketing TipsIn dit artikel een top 3 Email Marketing tips. Die mij hebben geholpen voor meer inschrijvingen. E-Mail Marketing is een belangrijk onderdeel van je internet business. Bij email marketing is het belangrijk dat je een goede band met de nieuwsbrieflezer opbouwd, omdat dit contact er voor kan zorgen dat hij of zij klant word bij jou en dat wil je natuurlijk als internet ondernemer.

Ik maak zelf gebruik van Aweber Email Marketing Software (artikel)

Top 3 Email Marketing Tips

Email Marketing Tip 1 Zorg voor vertrouwen

Email Marketing Tip Vertrouwen Zorg voor vertrouwen bij de bezoeker. Schrijf bijvoorbeeld onder elk opt-in formulier dat hem of haar gegevens veilig bij jou zijn en dat deze niet worden doorverkocht of iets dergelijks. Dit was puur een voorbeeld, maar wellicht snap je wat ik bedoel.

Email Marketing Tip 2 Waarom bij jou aanmelden?

Email Marketing Tip AanmeldenZorg ervoor dat het duidelijk is. Ik bedoel daarmee het volgende; Waarom moet de bezoeker zich juist aanmelden op jou nieuwsbrief? Daarnaast kun je misschien hem of haar blij maken met een gratis e-book?

Email Marketing Tip 3 Duidelijke Opt in Fomulieren?

Email Marketing Tip Opt in FormulierenGebruik duidelijk titels en zorg ervoor dat ik weet waar ik mij kan inschrijven via het opt-in formulier. Vaak worden op-tin formulieren rechtsbovenaan een website geplaats. Om zo vaak meerdere inschrijvingen te krijgen.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *