Enormail E-mail Marketing handleiding van A tot Z

De meest complete Enormail Email Marketing Handleiding op het internet. Kom in contact met jouw potentiële klanten en verhoog op een makkelijke manier je inkomsten met enormail e-mail marketing software. Met Enormail, Nederlandse email marketing software verstuur je ongelimiteerd en super snel prachtige nieuwsbrieven in de opmaak die jij wil. Enormail vind ik persoonlijk de beste oplossing op het gebied van e-mail marketing. Het werkt enorm simpel en alles is in het Nederlands en dat werkt erg prettig.. niet voor niets dat ik al bijna 7 jaar gebruik maak van deze e-mail software.

Enormail e-mail marketing handleiding

Ik ga er wel vanuit dat je al een website hebt gemaakt. Als je dat nog niet hebt gedaan, dan verwijs ik je graag door naar het artikel website maken met TransIP. In deze blog laat ik middels een video zien hoe jij zelf met een paar klikken een eigen wp website kunt maken. Ik zeg altijd; kind kan de was doen, haha.

Oke laten we beginnen. Als je wilt starten met e-mail marketing heb je als eerste software nodig. In deze email marketing handleiding maak ik dus gebruik van Enormail.

Registreren en bij Enormail

Ga naar www.enormail.eu en klik rechts bovenaan op prijzen en aanmelden.

Prijzen e-mail marketing

Vervolgens kom je op een pagina terecht waar alle prijzen, e-mail marketing pakketten en functies worden weergegeven. Ik raad je aan om te beginnen met het gratis 30 dagen plan van Enormail.

enormail pakketten

Want upgraden, downgraden of opzeggen van jouw email pakket kan met één druk op de knop. Dus geen langlopende contracten of schriftelijke opzegprocedures bij Enormail, nee gewoon maandelijks opzegbaar. Ook heb je geen verplichtingen of creditcard nodig.

Emaillijst maken in twee stappen

Oke.. als je een account hebt aangemaakt en ingelogd bent. Klik dan als eerste op contacten en vervolgens op nieuwe mailinglijst.

Hoe je een mailinglijst precies kunt maken laat ik zien in de onderstaande video.

Mocht je willen weten wat andere mensen vinden van deze email marketing software? Lees dan zeker even alle klantervaringen op deze site.

Email aanmeldformulier maken

Wanneer je een e-maillijst hebt gemaakt, wil je natuurlijk dat mensen zich kunnen inschrijven op jouw emaillijst. Om dit te kunnen realiseren hebben we een zogenaamd aanmeld formulier nodig. Die je vervolgens in de sidebar (zijkant van een website) kunt zetten of in een footer (onderkant van een website).

Pop-up formulier maken
Ook kun je met Enormail email marketing software pop-ups maken. Dat zijn formulieren die ‘pats boem’ in je scherm verschijnen of als je de pagina weg wilt klikken. In de onderstaande video laat ik zien hoe je een pop-up kunt maken.


Geplaatst

in

,

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *