Enormail review

Enormail Review: Email Marketing Software Handleiding voor Beginners

Enormail e-mail marketing software betrouwbaar? Wil je starten met het versturen van nieuwsbrieven? Ga dan aan de slag met Enormail email marketing. Een Nederlands software programma waarmee je e-mails mee kunt versturen. In slechts een paar stappen kun jij helemaal zelf je eerste nieuwsbrief verzenden. Volg de onderstaande Enormail handleiding voor beginners om vandaag nog aan de slag te kunnen met deze fantastische email software.

Bereik je klanten en verhoog je inkomsten met Enormail email marketing


Wat is Enormail?

Met Enormail marketing software verstuur je onbeperkt en super snel nieuwsbrieven naar jouw klanten geheel in je eigen stijl. Met deze complete Nederlandse oplossing is e-mail marketing nog nooit zo makkelijk geweest! En om het nog makkelijk voor jou te maken heb ik een complete handleiding met video’s gemaakt.

Wil je nu beginnen met Enormail email marketing?
Start dan vandaag met een gratis 30 dagen proefperiode, je hebt geen creditcard nodig.

Inhoudsopgave Enormail email marketing

 • Snel, eenvoudig en overal nieuwsbrieven versturen
 • Mailinglijsten opbouwen voor verschillende doelgroepen in jouw bedrijf
 • Professionele aanmeldformulieren plaatsen op je website
 • Geautomatiseerd berichten laten versturen
 • Nieuwsbrieven in je eigen huisstijl opmaken
 • Social media integreren met e-mail nieuwsbrief
 • Lees- en klik rapportages bekijken, inzicht in jouw klanten
 • Autoresponder instellen, automatisch e-mails versturen
 • Gepersonaliseerde nieuwsbrieven met voornaam maken
Enormail is Nederlandse email marketing software.

Enormail Email Marketing

Enormail is betaalbare e-mail marketing software voor internetondernemers, webshop eigenaren, bedrijven en zzp’ers die met e-mail marketing meer resultaat willen halen uit een bestaande of nieuwe (internet)business. Kom in contact met je klanten, bouw nieuwe doelgroepen emaillijsten en verhoog je inkomsten met deze complete, eenvoudige en Nederlandse e-mail marketing oplossing, probeer nu eerst 30 dagen gratis uit, dus waar wacht je op..

Email marketing volledig in het Nederlands
Enormail is volledig in het Nederlands en is ook gemaakt door Nederlandse software programmeurs.

Veilig en afgeschermde omgeving
Je Enormail email account is met goed bescherm wachtwoord beveiligd, privé afgeschermd en ze maken dagelijks backups van alle e-mailadressen. Alle klanten accounts zijn SSL beveiligd (beveiligde omgeving net zoals bij online betalen).

Betaalbaar en goede e-mail marketing software

Met Enormail kun je als starten vanaf 25 euro per maand. Enormail email marketing software is zéér eenvoudig in gebruik, effectief en winstgevend voor jouw online business voor het verkopen van (digitale) producten. Ook kun je bij Enormail maandelijks opzeggen zonder vragen, geen langlopende contracten en schriftelijke opzegprocedures. Met een druk op de knop kun je je enormail account wijzigen of opzeggen.

30 dagen gratis proberen

Maar ik snap natuurlijk dat je het eerst graag even wilt proberen. Ook daar even Enormail email marketing software aan gedacht, want je kunt de nieuwsbrieven software 30 gratis proberen, klik hier en maak een gratis enormail account aan en probeer het 30 dagen uit.

Enormail koppelen met Huddle

Werk je met Enormail en wil je graag dat mensen die op je maillijst terecht komen, automatisch een account in je Huddle krijgen? Dan is dit koppeling waar je naar op zoek bent!

Nog geen Enormail Email Marketing Software?

Gebruik mijn unieke kortingslink! Heb je nog geen e-mail marketing software of wil je overstappen naar Enormail? Gebruik dan deze unieke promotielink voor Huddle gebruikers.

Normaal gesproken kost een Mammoet account 95 euro per maand. Jij krijgt met bovenstaande link echter 50 euro korting en betaalt slechts 45 euro per maand. Dat is dus meer dan 50% korting elke maand opnieuw!

De korting wordt automatisch toegezonden zodra je registreert voor een 30 dagen proefversie van Enormail. In de mail die vanuit Enormail naar je wordt gezonden staan instructies hoe de korting kan worden verkregen.


Geplaatst

in

,

door

Tags:

Reacties

3 reacties op “Enormail Review: Email Marketing Software Handleiding voor Beginners”

 1. Aiki avatar
  Aiki

  Is echt alles van deze nieuwsbrief software in het Nederlands?

  1. Coen Olde Bijvank avatar
   Coen Olde Bijvank

   Hoi Aiki, alles is inderdaad in het Nederlands. Dat is een van de redenen waarom ik jaren terug voor Enormail gekozen heb. Een goed email pakket voor een relatief goedkope prijs.

   Nog een bijkomende voordeel vind ik dat Enormail email marketing, erg goede servers heeft. Ik weet niet precies of dat aan een server ligt.. maar de emails naar jouw nieuwsbrieflezers (lees: klanten) komen heel goed aan.. dus niet in de spambox..

   Hier had ik bijvoorbeeld bij Aweber e-mail marketing software wel last van, deze overigens wel meerder opties.. maar daar maak ik geen gebruik van.

   Ik heb ondertussen heel wat meer email software pakketten geprobeerd.. maar toch blijf ik bij het oude vertrouwde en dat is Enormail 🙂

   Mocht je nog meer vragen hebben, dan hoor ik de graag natuurlijk.

 2. Sjoerd avatar
  Sjoerd

  Echt fantastisch Nederlandse e-mail marketing software, alles lekker in het Nederlands inclusief een complete enormail email marketing handleiding voor beginners en gevorderden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *