Enormail Review → Nederlands Beste E-mail Marketing Software

Ben je ondernemer dan zijn een tweetal zaken ongelofelijk belangrijk voor je: investeren en renderen. Je investeert altijd met de bedoeling om er beter van te worden. Al dat herkenbaar klinkt, dan heb je ongetwijfeld ook voor de keuze gestaan om ‘iets’ te doen met emailmarketing. Op zich geen slecht idee, zolang je maar de juiste tools gebruikt. Niks is vervelender dan te veel tijd te moeten besteden aan methodes die onvoldoende rendement opleveren.

Wil je namelijk serieus aan de slag met email marketing, dan kom je al snel een naam tegen: Enormail.

Enormail review

Onderstaand een eerlijke en duidelijke review over Enormail Email marketing software. Hoe het werkt, e-mail pakketten aanbod, gratis e-mail marketing trainingscursus, voor- en nadelen, eigen ervaringen en voorbeelden.

Voordelen Enormail-e-mail marketing software

Enormail is een Nederlands bedrijf wat zich erop heeft toegelegd om email marketing zo efficiënt mogelijk te integreren in je onderneming. Simpel gezegd is het dé oplossing voor ondernemers met te weinig tijd die graag resultaat behalen zonder zich eerst dagenlang te moeten verdiepen in tal van functies. Via Enormail is het doodeenvoudig om effectieve e-mail campagnes op te zetten, je eigen nieuwsbrieven te ontwerpen en e-mails op te stellen en deze te versturen.

ZZP en MKB

Enormail is niet zo maar een tool om je email marketing te stroomlijnen. Het wordt zowel gebruikt door grote ondernemingen als eenmanszaken en ZZP’ers. Dat de acceptatiegraad zo hoog geeft al aan dat de leercurve vrij beperkt is en dat het eenvoudig te bedienen is.

Hoe werkt Enormail?

De manier waarop Enormail werkt is volledig afgestemd op het doel: op een zo eenvoudig mogelijke manier je e-mailmarketing te laten functioneren. Dat kan via een gewone email, via nieuwsbrieven of via opt-in formulieren. Op die manier is alles centraal geregeld en ontvang je de gewenste data op een centraal punt. Op die manier kun je zelf werken aan een betere conversie en werk je op een efficiënte manier aan je relatie met je klanten.

Autoresponders

Een van de meest gebruikte functie van Enormail is de autoresponder functie. Hiermee kun je niet alleen laten weten dat je afwezig bent, maar ook gelijk een stukje dienstverlening tonen door ze naar de juiste productgroep te sturen. Wanneer die mail exact wordt verstuurd bepaal je zelf. Het voordeel van de autoresponder is dat het je helpt om een goed contact met je klant(en) te onderhouden.

Opt-in formulieren

Als het goed is heb je gemerkt hoe belangrijk het contact met je klanten via je website is. Elke nieuwe bezoeker kan namelijk meer omzet betekenen. Die interactie kun je het beste via formulieren initiëren. Dat wil overigens niet zeggen dat je een eigen website mt hebben, je kunt Enorm mail ook gebruiken in combinatie met Facebook of door het aanmaken van een landingspage. Dat laatste wordt overigens door

Enormail e-mail SaaS sofware

Een andere handige optie die Enormail heeft, is het maken van Opt-in formulieren. Deze formulieren kan je vervolgens wegzetten in je website of bijvoorbeeld op je Facebook pagina. Dergelijk formulieren zijn overigens eenvoudig te koppelen aan andere software zoals Zapier of Leadpages. Doen dus!

Maildesigner

Het aanmaken van nieuwe nieuwsbrieven is binnen Enormail bijzonder eenvoudig. Dat geld ook voor het opmaken van een email. De templates die je tot je beschikking hebt zijn overigens eenvoudige te activeren, bovendien zijn ze smartphone vriendelijk. Kortom, in een zeer kort tijdsbestek heb je een bijzonder professioneel uitziende nieuwsbrief of email opgezet. Het systeem doet (bijna) de rest.

Automatisch mailinglijsten beheren

Nog handiger: mailinglijsten beheren. Ga je met Enormail aan de slag dan heb je hier geen omkijken meer naar. Je bestaande mailinglijsten kun je via de importeerfunctie in Enormail laden, bovendien checkt het systeem eventueel dubbele e-mailadressen zodat je klant niet twee maal dezelfde email of nieuwsbrief krijgt toegezonden. Het controleert ook direct of de aanwezige emailadressen nog in gebruik zijn. De e-mail adressen die niet werken worden verwijderd zodat je bestand altijd up-to-date is.

Wat kost Enormail?

Investeren in je marketing kost logischerwijs altijd en dat is bij de aanschaf van Enormail niet anders. Dat wil niet zeggen dat het een dure oplossing is voor je emailmarketing. Het Sumo Pakket is een basis abonnement en kost slechts 12.50 euro per maand. Voor dat bedrag zit je wel aan een limiet van 2500 mailadressen. Mocht dat te weinig zijn, dan kun je kiezen voor een upgrade naar 5000 emailadressen. In dat geval ben je slechts 17,50 euro kwijt. Wil je het iets goedkoper hebben, betaal dan per jaar. Je krijgt in dat geval een interessante korting.

Sumo of Mammoet e-mail pakket

Voor de grote jongens zal het Sumo pakket niet voldoende zijn. Is ook niet erg, want Enormail heeft nog een ander pakket, genaamd Mammoet. Zoals de naam al doet vermoeden heb je in dit pakket veel meer mogelijkheden. Zo kun je aan de slag met maximaal 10.000 emailadressen en heb je de beschikking over tal van features. Denk bijvoorbeeld aan een beeldbank met een voorraad van 800.000 foto’s en afbeeldingen. Ook een Gratis E-mailmarketing Cursus is inbegrepen, net als een aantal standaard leadformulieren om te gebruiken in pop-ups.

Enormail Prijs

De kosten per maand zijn afhankelijk van het pakket dat u kiest. U heeft keuze uit 2 e-mail marketing pakketten. Namelijk het Sumo of het Mammoet e-mail pakket.

Enormail Sumo pakket

Standaard prijs: € 12,50 / maand Jaarlijkse betaling

2.500 contacten gratis
Onbeperkt mailings versturen
30 dagen gratis proberen

Autoresponder
Nieuwsbrieven designer
Opt-in formulieren designer
Basis landingspagina’s
Mailinglijsten beheren
Contacten taggen
Lees- en klikrapportages
Verzenden zonder Enormail logo
Testmails verzenden
Aangepaste DKIM

Enormail Mammoet pakket

Actie! Probeer Enormail gratis en krijg 25% korting op Mammoet, lifetime!

Mammoet
Actieprijs, van € 60,00 voor:
€ 37,50 / maand

Jaarlijkse betaling
10.000 contacten gratis
Onbeperkt mailings versturen
30 dagen gratis proberen
\
Autoresponder
Nieuwsbrieven designer
Opt-in formulieren designer
Basis landingspagina’s
Mailinglijsten beheren
Contacten taggen
Lees- en klikrapportages
Verzenden zonder Enormail logo
Testmails verzenden
Aangepaste DKIM
·
Beeldbank met 800.000+ professionele foto’s
E-mailmarketing cursus ter waarde van € 197,-
Automatisch contacten verplaatsen
Formulieren in popups (Leadvangers)
Opt-in links

Enormail Kortingscodes

Klik hier voor 2 maanden gratis enormail marketing software als u kiest voor jaarlijkse betaling.

 • Promotie kortingscode actie van Enormail Mammoet!
 • Tijdelijke actie: Krijg 25% LIFETIME korting op Mammoet!
 • 30 Dagen Gratis E-mail Marketing Software Gebruiken!

Veelgestelde vragen Enormail

Een overzichtelijke lijst met veelgestelde vragen van A tot Z over Enormail E-mail Marketing Software beantwoord.

Inclusief een FAQ met de Top 3 E-mail Marketing Software vragen over Enormail.

[gs_faq id=”400″]

Kan ik Geld Verdienen met Enormail?
Ja, u kunt geld verdien door u aan te sluiten bij het partnerprogramma van Enormail.
Klik hier als u dat wilt.

Kan ik Affiliate Partner worden van Enormail?

Heeft Enormail een API Koppeling?

Is Enormail Veilig?

Is er een Alternatief voor Enormail email marketing software?

Heeft Enormail een App voor IOS en Android telefoons?

Heeft Enormail een Opt-In Tool?

Heeft Enormail een WordPress Plugin?

Hoe kan Enormail Opzeggen?

Is Enormail Betrouwbaar?

Kan ik Enormail Koppelen met mijn WordPress website?

Contactegevens Enormail

 • Instagram
 • LinkedIn
 • Twitter>
 • Website
 • Privacy Beleid
 • Facebook
 • support@enormail.nl
 • Telefoonnummer
 • Klantenservice
 • Enormail Reviews
 • KVK enormail marketing software
 • Adres
 • Postbus
 • Eigenaar

Kortingscode Enormail

Als u gebruikt maakt via de onderstaande exclusieve kortingscode link voor Enormail E-mail Marketing Software’ en u besluit na 30 gratis proberen te kiezen voor het E-mail Marketing Mammoet Pakket betaald u geen 60 euro per maand maar slechts 45 euro per maand.

Exclusieve korting- en promotiecode:
Kortingscode link Enormail E-Mail Marketing Software
Dat is dus elke maand 25% korting!

Maak tijdelijk gebruik van deze exclusieve aanbieding.

Ik kan u verzekeren dat u geen kortingscode, promotiecode of betere Enormail aanbieding kunt vinden op internet.


Geplaatst

in

door

Tags: