Categorieën
Content Marketing Geld Verdienen

10, 20, 50, 100, 500 of 1000 euro per dag verdienen?

5, 10, 20, 50, 100, 200 en 500 euro per dag verdienen.
Wist je dat elke Nederlander 50 (10 euro) euro per dag kan verdienen op internet? Legaal en wedden dat jij dat ook kunt! Er zijn jou op dit moment al 254.142 mensen voor gegaan. Echt waar? Echt waar 😀

Mijn euro per dag verhaal..

Ik kwam ’s middags rond een uur 12 thuis van een ontspannen ochtendje kantoor, ik zette een bak koffie en ik klapte DE CONTENT MACHINE open op de keukentafel, of beter gezegd mijn laptop van 5 jaar oud :D! Het enige wat ik nodig ben om een passief inkomen te verdienen op internet is een laptop en een internetverbinding.

“Dat is de machine die mij elke dag minimaal 1000 euro per dag ‘passief’ (do what you love) oplevert!”

Ik wil hier echt niet mee opscheppen, dat is absoluut niet de bedoeling! Want er zijn nog 57.264 mensen die ruim 1500 euro per dag verdienen en dat is 45.000 euro per maand! Geld verdienen is nog nooit simpel geweest! Geloof mij ook jij kunt het! De sleutel is doorzetten, hard werken en geloven in jezelf.

Maar vergeet niet dat er ook minimaal 100.000 mensen zijn die 100 euro per dag of meer verdienen.

Ook internet ondernemer Jacko Meijaard bekend van Affiliate Marketing Revolutie verdiend al ruim 1000 euro per dag.

bewijs van 1000 euro per dag verdienen

En wist je dat er al ruim 250.000 mensen in Nederland dat ook doen en allemaal verdienen ze minimaal 50 euro per dag automatisch erbij met geld verdienen met je passie!?

100.000 mensen verdienen al ruim 100 euro per dag

Heel simpel en helemaal niet vervelend bedoeld, wellicht heb je er gewoon nog nooit van gehoord dat dit kon.. laten we eerlijk tegen elkaar zijn. Mij worden ook nog steeds dingen verteld die ik nog niet wist.. is dat raar? Nee natuurlijk niet! Nou daarom wist jij dit (nog) niet ;). Nu je dit wel weet, kun je beginnen met geld verdienen op internet.

Door Coen Olde Bijvank

Ik help mensen met geld verdienen op internet. Op Slim Inkomen.nl laat ik mijn eigen casestudies waarmee ik dagelijks geld verdien op internet. Ook deel ik regelmatig waardevolle tips, tools en technieken. Check hier mijn top 3 beste manieren van online geld verdienen waarin ik je stap voor stap uitleg hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

14 reacties op “10, 20, 50, 100, 500 of 1000 euro per dag verdienen?”

Zo veel euro per dag verdienen lijkt onmogelijk en toch lees ik steeds meer verhalen over jonge gasten die veel geld genereren met behulp van internet.

Hallo Coen, oke.. maar waarom leg je gewoon niet uit hoe je geld kunt verdienen met het gebruik van het internet.

Daar hebben we meer aan.

Groeten, Joshua

Er staan genoeg tips op deze website hoe je geld kunt verdienen op internet, één van die manieren is Affiliate Marketing.

Je kunt er voor kiezen om een online Affiliate Marketing cursus te volgen.

Persoonlijk vind ik het een goede affiliate cursus en investering in jezelf.

het is heel handig, overal staat en iedereen zegt Affiliate Marketing maar niemand legt uit hoe je ermee begint of hoe je aan je persoonlijke link komt om geld te verdienen, kan je niet gewoon zeggen hoe je alles stap per stap doet?

heel goed Patrick, geld verdienen op internet lijkt allemaal makkelijk.. dat is het ook maar het is hard werken, helemaal in de beginfase.. ga er gerust vanuit dat je in het begin maanden voor ‘niks’ werkt.

alles moet op internet groeien, zo ook jouw website, social media kanalen etc.

Je kunt niet en nergens op een makkelijke manier geld krijgen! Dit soort mensen die lokkertjes zoals: 10, 20, 50, 100, 500 of 1000 euro per dag verdienen? op een site plempen doen dit voor de mensen die er op klikken. Voor elke klik krijgen ze een klein bedrag omdat de bedrijven achter de advertenties hier voor betalen.

In het begin is het zeker niet makkelijk om geld te verdienen op internet… maar naarmate de jaren wordt het steeds makkelijker omdat het passief groeit en je weet steeds beter wat wel of niet werkt.

Kan zo een paar voorbeelden noemen van mensen die 100, 500, 1000 euro of meer per dag verdienen. Ook wel van een tientje of vijftig euro.

Een klik voor een klein bedrag.. daar beginnen de meeste mee.. in 2009 was ik fanatiek klikker van emails en weet ik wat allemaal. Op deze manier ben ik mij wel meer gaan verdiepen over de meerdere methodes en online verdienmodellen en overal leer je van.

Maar ik snap je punt.. het wordt makkelijker voor gedaan dan het daadwerkelijk is.

Hallo,

Wellicht heb je minder succes met geld verdienen op internet.. maar het is wel degelijk mogelijk om (veel) geld online te verdienen en het is dus absoluut geen lokkertje o.i.d.

Je moet ook echt willen de juiste mindset hebben.

Succes!

Coen van Slim Inkomen Nederland

Dit is natuurlijk wel heel kort door de bocht.

Verdien je zelf al geld op internet? Dan weet je dat het zo kan lopen.. maar je dient er absoluut voor te werken, vallen en opstaan.

Het komt niet vanzelf aanwaaien.

Hoi, heb je de website van Slim Inkomen Nederland al wel door gelezen?

Want in mijn gepubliceerde blogs leg ik uit hoe je op verschillende manieren geld kan verdienen op internet.

Zelf verdien ik mijn inkomen met SEO, affiliate en marketing opdrachten.

Ook verdien ik passief geld met cryptocurrency. Dat doe ik middels mijn Coin Gids Nederland platform en inclusief een actief youtube kanaal met, 4000+ subscribers en meer dan 100 crypto video’s.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.