Geld verdienen met CropBytes

Crypto, blockchain en de Metaverse: we kunnen er simpelweg niet meer omheen. Websites en kranten staan er bol van. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de miljoenen spelers die inmiddels in de ban zijn van games binnen de Metaverse. CropBytes is het perfecte voorbeeld van een populaire game waar je crypto mee kunt verdienen. Hoe doe je dat precies? Het antwoord lees je in dit artikel!

Wat moet je doen in het spel CropBytes?
“Change is inevitable, and that abides by reality. Metaverse is evolving by nature. Change makes saints sinners and vice versa. Similarly, dust becomes men, men become gods, and gods turn to dust”, aldus auteur Robert Charles Wilson.

Mooie woorden die ook betrekking hebben op het populaire landbouwsimulatiespel CropBytes. Alles wat je als speler doet binnen deze game is namelijk digitaal. Je bouwt je eigen boerderij, verbouwt gewassen en fokt dieren binnen een virtuele economie. Dit houdt in dat je bijvoorbeeld digitale landbouwproducten verkoopt aan andere spelers. In plaats van traditioneel geld ontvang je de eigen valuta van CropBytes: $CBX. Deze kun je weer omwisselen voor echte dollars of $TRX token.

Online geld verdienen met CropBytes hoeft niet moeilijk te zijn maar je moet wel beginnen 🙂

Maak vandaag nog via deze speciale link een gratis CropBytes account aan en ontvang tijdelijk een game-asset van ongeveer 30 euro.

Economie als basis
Net als in de echte wereld speelt de economie een zeer belangrijke rol bij CropBytes. Op deze virtuele plek is het een drukte van jewelste met duizenden spelers die digitale dieren fokken en landbouwproducten produceren, kopen en verkopen. En dit alles met één belangrijk doel: de economie laten groeien. Alles wat je doet binnen CropBytes is verbonden met de economie en heeft echt waarde.

CropBytes

Verschillende rollen voor spelers
Laten we eens verder duiken in dit bijzondere spel. Als speler kun je in totaal drie rollen op je nemen, namelijk ‘boer’, ‘handelaar’ en ‘eigenaar’. De eerste rol is vrij duidelijk. Door een eigen boerderij op te richten ga je aan de slag als boer of boerin. Vervolgens doe je allerlei activiteiten op het boerenland, zoals het verbouwen van gewassen en het fokken van dieren, Dit zijn digitale activa die je zelf creëert. Eventueel kun je ze doorverkopen als handelaar. Ook is het mogelijk om de digitale bezittingen te ruilen voor andere activa. Probeer in dat geval een zo gunstig mogelijke deal te sluiten om winst te behalen.

Eigenaren
Tenslotte kent CropBytes veel ‘eigenaren’. Dit zijn de spelers die een bepaald bezit hebben gekocht, zoals land. Ze verkopen het echter niet door maar besluiten het te houden in de hoop dat het meer waard wordt. In de echte wereld werkt dit precies op dezelfde manier.

Kopen en verkopen van activa
Als CropBytes speler mag je helemaal zelf bepalen wat je doet. Je kiest jouw eigen opdrachten en een bepaalde groeirichting, bijvoorbeeld als boer of eigenaar. Misschien wil je graag meer dieren op jouw eigen virtuele boerderij. In dat geval kun je zelf gaan fokken of kopen op de economische handelsplaats van CropBytes. Uiteindelijk draait dit spel om het kopen en verkopen van activa. Spelers moeten goed met elkaar samenwerken om succes te boeken. En dat maakt deze play-to-earn game ontzettend leuk. Er is echt sprake van een community, maar dan in de virtuele wereld.

Is dit spel de moeite waard en kun je echt goed geld verdienen met CropBytes?
Ben je al nieuwsgierig? Probeer deze bijzondere game dan zeker eens uit. De eerste week hoef je voor deelname geen geld te betalen, in tegenstelling tot veel andere blockchain games. In plaats daarvan worden activa, zoals dieren en gewassen, tijdelijk aan jou uitgeleend. Dit is de perfecte manier om kennis te maken met CropBytes. We wensen je alvast veel spelplezier

Wacht niet en maak vrijblijvend een CropBytes account en ontvang tijdelijk via deze speciale link een gratis game-asset ter waarde van ongeveer 30 euro.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Eén reactie op “Geld verdienen met CropBytes”

 1. Marco avatar
  Marco

  Super gaaf cryptocurrency boerderij spel met $CBX tokens. Ik verdien dagelijks passief ongeveer 10$.

  Ook koop en verkoop ik kippen, varkens, koeien, paarden, schapen en diverse gewassen.

  Deze boerderij app is lange termijn investeren en bij een goede balans verdien je wekelijks steeds meer passief geld.

  Dit is mijn eigen CropBytes review.

  Groetjes, Marco

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *