Geld verdienen met dropshipping in 2021

Er zijn talloze manieren om online geld te verdienen. Je kunt bijvoorbeeld enquêtes invullen, meedoen aan cashback acties, maar in beide gevallen levert dan natuurlijk niks op. Een methode om online wel succesvol te zijn en er een goed inkomen aan over te houden is dropshipping. Mocht je nog niet bekend zijn met deze term, dan wordt het helemaal interessant. Het is namelijk geld verdienen door de verkoop van producten van anderen. Het goede nieuws: geen enkel product zal je ooit zelf op voorraad hebben. Je fungeert namelijk puur als verkoopkanaal.

Dropshipping anno 2021

Als je een beetje je weg weet op het World Wide Web, dan zul je weten dan de mogelijkheden bijna ongelimiteerd zijn. Dropshipping is daar een goed voorbeeld van. Simpel gezegd promoot je de producten van een ander, je ontvangt de betaling als er een bestelling wordt geplaatst en je betaald de leverancier. Diezelfde leverancier draagt zelf zorg voor de verzending naar de klant. Je houdt je dus enkel bezig met de marketing en het genereren van leads.

Dropshipping biedt je dus de mogelijkheid om zelf een naam op te bouwen, dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld het werken als affiliate.

geldverdienendropshipping

Lees: zelf ben ik meer voorstander van affiliate marketing of anders zelf de producten uit het buitenland inkopen en zelf met eigen label weer verkopen.

Lucratief inkomen

Dropshipping is een bijzonder lucratieve manier om een goed inkomen te realiseren. Voorwaarde is wel dat je het goed aanpakt. Een belangrijk punt hierbij is de snelheid waarmee jou leverancier de bestellingen kan verzenden. Dit is vooral van belang als je leverancier in het buitenland zit. Heb je een aantal goede leveranciers, dan zal een vlotte verzending van de bestellingen ook van invloed zijn op het aantal positieve reviews.

Voorbeelden van dropshipping

Wellicht denk je bij dropshipping nu al snel aan populaire producten als laptops en mobiele telefoons. Uiteraard kun je die ook verkopen via dropshipping, maar de marge op dergelijke producten is bijzonder klein, bovendien is de concurrentie moordend. Nu is concurrentie zeker geen vies woord, maar als je het jezelf makkelijk kunt maken, waarom zou je dan voor de moeilijkste optie gaan? Dat gezegd hebbend is het slimmer om juist de minder voor de hand liggende producten op te nemen in je virtuele assortiment. In veel gevallen is de marge dan juist veel hoger en ben je ook niet afhankelijk van het halen van hoge omzetvolumes. Kun je bijvoorbeeld deuren via dropshipping verkopen, dan kan dat ideaal zijn. Zo is de marge bijzonder aantrekkelijk en kun je met de verkoop van een deur per dag al een behoorlijk inkomen genereren.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *