Geld verdienen met je website handleiding

Als je ooit hebt overwogen om online geld te verdienen, dan ben je er vast achter gekomen dat het minder makkelijk is dan je dacht. Het idee dat je ‘even snel’ online wat kunt bijverdienen is behoorlijk achterhaald en snel rijk worden is ook een illusie gebleken. Wat werkt dan wel? Geld verdienen met je eigen website. Pak je het een beetje slim aan dan verander je jouw eigen website in een geldmachine. Daar zijn namelijk talloze mogelijkheden voor.

onlinegeldverdienenwebsite

Zo werkt geld verdienen met je website

Je website is uiteraard in eerste instantie bedoeld om informatie te verstrekken, maar er iets niets op tegen om via je website een extra inkomen te genereren.

Simpel gezegd, kan dat op drie manieren:

Doe je het goed, dan zul je zien dat je een redelijk aantrekkelijke inkomstenbron kunt hebben door het goed bijhouden van je eigen website.

Google AdSense

Het is zonder twijfel de makkelijkste manier om geld te verdienen met je website. Via je Google AdSense account registreer je jouw website en met behulp van de code uit je Google account zorg je ervoor dat er advertenties worden getoond.Elk keer als er op een advertentie wordt geklikt verdien je geld en dus kun je een leuk inkomen uit je website halen. Wees er wel van bewust dat je zal moeten voldoen aan de eisen van Google. Jezelf suf klikken op de advertentie op je eigen site zal dus niks helpen.

Affiliate links

Goede informatie wordt door Google beloond met een hogere ranking. Als je daarnaast ook regelmatig zorgt voor nieuwe content, levert je dat ook pluspunten op. Het kan zomaar gebeuren dat de website op bepaalde zoekwoorde goed wordt gevonden. Profiteer daarvan door affiliate links in je content te plaatsen zodat de producten die je promoot ook sneller worden gevonden. Op die manier snijdt het mes aan twee kanten.

Promoten van eigen producten

Je website is bij uitstek het medium om je eigen producten aan te bieden. Uiteraard is het wel handig om ervoor te zorgen dat het relevant is. Als je bijvoorbeeld een website hebt over tuinieren, kan het lucratief zijn om een e-book te schrijven en dit via je website te verkopen. Dat hoeft niet ingewikkeld te zijn. Zelfs je totaal geen verstand hebt van betaalsystemen, kun je op deze nog een aardige inkomstenbron overhouden aan je website. Het enige nadeel in dat geval is dat je zal moeten samenwerken met een derde partij die de afhandeling van de transacties voor zijn rekening neemt.

Bijvoorbeeld het bedrijf PayPro. Zij ontvangen dan wel een percentage van elke bestelling. Daar staat tegenover dat jij je geen zorgen hoeft te maken over het bestel- en betaalproces.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *