Geld verdienen met spaarprogramma’s

Je kunt op internet geld verdienen met het klikken op links in e-mails. Er zijn meerdere online spaarprogramma’s waar je je kunt aanmelden. Als je dat hebt gedaan krijg je dagelijks een aantal mails van het spaarprogramma. Als je op de link in de mail klikt verdien je een vergoeding. Die is niet hoog, je verdient per aangeklikte mail hooguit een cent. Je kunt meer verdienen door op de aanbieding in te gaan waarmee wordt geadverteerd of een aankoop te doen in de webshop waar de link je naartoe stuurt.

De beste spaarprogramma’s

Het succes van een spaarprogramma is afhankelijk van een aantal factoren. De belangrijkste is de vergoeding per klik. Er zijn programma’s, zoals EuroClix, waar de vergoeding oploopt naarmate je meer Clicks hebt gespaard. Je kunt eerder uit laten betalen, maar het is financieel aantrekkelijker om langer door te sparen. Sommige programma’s sturen tot wel vijf mails per dag, er zijn er ook die maar enkele mails per week sturen en waar het sparen dus heel langzaam gaat. Je moet dan ook niet denken dat je er snel rijk van wordt, het is hooguit een leuke manier om vrij ongemerkt wat bij te verdienen. Je kunt je tegoed laten uitbetalen als je een minimum bedrag hebt gespaard. Vaak kun je laten uitbetalen bij een saldo van €7,50 tot 12,50. Voordat je dat bij elkaar hebt gespaard ben je soms wel een paar jaar verder. Maar je kunt natuurlijk aan meerdere spaarprogramma’s mee doen en de mails in een aparte map van je mailprogramma laten zetten zodat ze niet tussen je gewone mails terechtkomen. En dan 1 of 2 keer per week de berichtjes aanklikken, dat werkt vaak het snelst. Wacht niet te lang, want veel mails verlopen na een week en dan krijg je dus geen vergoeding meer.

De toppers onder de spaarprogramma’s

De vergoeding die je bij de spaarprogramma’s kunt verdienen en hoe snel je die bij elkaar spaart verschilt. Toppers onder de spaarprogramma’s zijn Euroclix, CrazyMails, BetaaldeMails en Qassa (voorheen MoneyMiljonair) Bij die laatste kun je extra qoins verdienen door enquêtes en vragenlijsten in te vullen van verschillende onderzoeksbureaus. Bij sommige spaarprogramma´s kun je aan wedstrijden meedoen om extra punten te winnen. Maar daar moet je dus wel voor inzetten en al als je niet wint ben je je inleg kwijt.

Tips voor geld verdienen met spaarprogramma´s

Zoals eerder aangegeven is het handig om je spaarmails gescheiden te houden van je privé mail. Dit kan door in je mailprogramma in te stellen dat mails van een bepaalde afzender in een aparte map belanden. Of gebruik voor dit doel een online account van GMail of Hotmail zodat de mails sowieso gescheiden worden van gewone mails. Een tweede tip is om bij het aanmelden zoveel mogelijk interesses aan te vinken. Des te meer mails zul je krijgen en des te sneller gaat het verdienen. Als je alleen de mails klikt en niet op aanbiedingen ingaat verdien je op deze manier met de toppers onder de spaarprogramma´s een paar tientjes per jaar. Ga je in op aanbiedingen dan kan dit oplopen tot soms enkele honderden euro´s per jaar.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Eén reactie op “Geld verdienen met spaarprogramma’s”

  1. Martijn avatar
    Martijn

    Goede toelichting, veel goede basis regels! Er zijn inmiddels meer interessante spaarprogramma’s bijgekomen overigens. Als je bij veel van deze lid wordt kan je aardig wat geld verdienen op internet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *