Geld verdienen met spelletjes spelen online, kan dat?

geld verdienen online spelletjes spelenWil jij geld verdienen met spelletjes spelen op internet? Er zijn twee manieren om met spelletjes spelen online geld te verdienen. Ten eerste kun je geld verdienen met behendigheids- of denkspellen. Daarnaast kun je meedoen aan gokspellen, waarbij het dus niet van je intelligentie of behendigheid afhangt of je wint. Die laatste categorie valt dan ook onder online gokken.

Geld verdienen met behendigheidsspellen

Via de website van GameDuell kun je online spellen spelen met geld als inzet. Het is dus mogelijk om met geld te verdienen met online spelletjes spelen. De inzet wordt vooraf door alle deelnemers bepaald. Iedereen betaalt hetzelfde, de inleg varieert van bedragen onder de euro tot soms 20 euro per spel. Spellen met hoge inzet zijn vaak moeilijk om te winnen want de deelnemers daaraan spelen meestal niet voor het eerst en zijn over het algemeen erg goed.

Spelletjes software
De software van GameDuell zorgt ervoor dat er eerlijk gepeeld wordt. Alle deelnemers krijgen dezelfde puzzel om op te lossen. Degene die dat het beste of het snelste doet wint de inleg van alle deelnemers. Het komt dus neer op je eigen intelligentie en hoe goed je bent. Alleen deze factoren bepalen de kans om te winnen, van gokken is geen sprake. Maar je loopt wel het risico je inleg kwijt te raken, want het natuurlijk nooit 100% zeker dat je wint.

Geld verdienen met spelletjes

Op het internet vind je verschillende websites waar je kansspelen kunt doen. De meesten bieden verschillende opties zoals poker, blackjack, roulette en bingo. Je moet je altijd eerst aanmelden voordat je kunt spelen, op sommige sites kun je pas zien wat er te doen is en wat je kunt winnen nadat je je hebt geregistreerd. Veel sites bieden een aanmeldbonus van enkele tientallen euro’s of dollars. Vervolgens kun je deelnemen aan verschillende spellen.

Bingo
Speel je bingo dan kun je totaal geen invloed uitoefenen op de kans om te winnen. Het hangt er immers van af in welke volgorde de nummers op je bingokaart worden getrokken.

Poker
Speel je poker of blackjack dan is je kans om te winnen groter naarmate je een betere speler bent. Veel van deze sites hebben tournooien waar je aan deel kunt nemen. Er wordt meestal gespeeld in ‘rooms’ waar je voor een vast bedrag kunt spelen. Natuurlijk is de te winnen prijs afhankelijk van je inleg.

Kansspelen
Speel je een spelletje Bingo waarbij de inleg 1 euro is dan is de kans dat je wint veel kleiner en het te winnen bedrag is niet spectaculair hoog. Speel je poker en is de inleg meer dan 100 dollar en ben je ook nog goed in het spel dan kun je flinke prijzen winnen.

Spelletjes werken verslavend

Wees er beducht op dat online spelen verslavend kan zijn. Veel websites die betaalde spellen aanbieden hebben wel een policy dat ze hun spelers in de gaten houden. Als iemand excessief speelt wordt er contact opgenomen om te informeren of er misschien een probleem is. Maar dit gebeurt echt pas als je je al flink in de schulden hebt gestoken om te kunnen blijven spelen. Spreek dus met jezelf een limiet af voor hoeveel je gaat spelen en als dat op is en je hebt niet gewonnen stop dan en doe eventueel later nog een poging.

Tip! Wil je geld verdienen op internet? Schenk dan geen aandacht aan kansspelen online, vaak verlies je en is het zonde van je geld en tijd. Investeer in jezelf en koop bijvoorbeeld tijdbesparende internet marketing tools of goede internet marketing boeken.

P.S. Een avondje met vrienden in Holland Casino is natuurlijk een heel ander verhaal :).


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Eén reactie op “Geld verdienen met spelletjes spelen online, kan dat?”

  1. Joop avatar
    Joop

    Ik wil graag stap voor stap zien hoe ik zelf ook online geld kan verdienen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *