Geld Verdienen met Thuiswerk

geld-verdienen-thuiswerkWil je leren geld verdienen met thuiswerken? Wanneer je om wat voor reden aan huis gebonden bent, bij voorbeeld omdat je de zorg voor een gezin hebt of vanwege een handicap wat minder mobiel bent dan kun je geld verdienen met thuiswerk. Er zijn verschillende klussen die je thuis kunt doen en de verdiensten kunnen aardig oplopen. Er zijn veel verschillende manieren om vanuit huis geld te verdienen. Zo kun je inpakwerk doen of telefonische verkoop. Ook kun je vanuit huis artikelen verkopen zoals parfums. De verdiensten verschillen per werksoort en vaak ook per opdracht. Maar het is een leuke manier om vanuit huis een centje bij te verdienen.

Inpakwerk voor thuis
Veel thuiswerkers doen inpak klussen. Je zit dan midden in de zomer al kerstkaarten in te pakken, maar dat mag de pret niet drukken. Je moet er wel rekening mee houden dat het om grote aantallen gaat. Kerstkaarten zijn vaak duizenden stuks die je eerst moet vergaten, dus pakketjes maken, vervolgens inpakken en dichtnieten, zodat ze kant en klaar zijn om straks in november in de winkels te belanden. Ook kun je klussen krijgen voor het inpakken van producten zoals lampen en dergelijke. Daarbij is het belangrijk dat je de instructies goed volgt zodat alle lampen op dezelfde manier worden ingepakt en alle benodigdheden erbij zitten. Ook het inpakken van mailings wordt vaak door thuiswerkers gedaan. Ook daarvoor geldt dat je setjes moet vergaren, soms vouwen en vervolgens in enveloppen stoppen. Over het algemeen zit er een korte deadline op de opdrachten, je moet dus wel de discipline hebben om het werk binnen enkele dagen af te maken.

Telefonisch thuis producten verkopen
Een andere manier om vanuit huis geld te verdienen is telefonische verkoop. Je krijgt dan de opdracht om mensen te gaan bellen om die voor een bepaald product te interesseren, bijvoorbeeld verzorgingsproducten of voedingssupplementen. Je krijgt betaald per verkocht product. Bedenk je bij dit soort werk wel dat lang niet iedereen gediend is van telemarketing en dat je soms vervelende reacties krijgt wanneer je mensen belt.

Assemblagewerk
Een derde mogelijkheid voor thuiswerk is assemblage oftewel het in elkaar zetten van artikelen. Dit wordt natuurlijk meestal machinaal in fabrieken gedaan, maar er zijn uitzonderingen en at handwerk wordt vaak door thuiswerkers gedaan. Net als bij het inpakken van mailings en kerstkaarten moet je er rekening mee houden dat je flinke voorraden kwijt moet kunnen in je huis, enkele honderden stuks van een artikel is geen uitzondering.

Hoeveel geld kun je verdienen met thuiswerk?
Hoeveel je met thuiswerk verdient is sterk afhankelijk van wat je doet. Telefonische verkoop wordt vaak betaald per gevoerd telefoongesprek maar meestal alleen per verkocht product. Voor het inpakken van kerstkaarten krijg je een paar cent per pakje, dus je moet wel heel wat inpakken om er wat mee te verdienen. Daar staat tegenover dat je het wel met het hele gezin kunt doen, grotere kinderen vinden het vaak wel leuk om te helpen, al mag je ze natuurlijk niet dwingen zolang ze daar nog te jong voor zijn.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

4 reacties op “Geld Verdienen met Thuiswerk”

 1. jan kleene avatar
  jan kleene

  Geachte heer of mevrouw,

  Ik zou graag thuiswerk willen doen voor uw organisatie, kunt u mij aangeven hoe ik dit aan moet pakken. Graag zie ik u reactie tegemoet.

  Vriendelijke groeten

  Jan Kleene

 2. Alexander avatar
  Alexander

  Ik verdien geld door middel van het verhuren van mijn Boot, net zoals mensen dat doen met hun auto. Hoe dat precies werkt? Ik heb mij ingeschreven bij Boatsters en dat is het! Dit bedrijf zet je boot online en regelen de klanten voor jou zodat jij niks hoeft te doen.

  Nu denk je, maar straks gebeurt er wat met mijn boot?! Ook regelt deze partner een verzekering (Delta Loyd) voor je boot als die word verhuurd zodat jij je er geen zorgen om hoeft te maken.

  De verdiensten kunnen via dit online platform hoog oplopen van een paar tientjes tot wel honderden euro’s. Boatsters vraagt slechts 15% commissie van de verhuur prijs maar jij krijgt dus de andere 85%!

  Dankzij deze boten makelaar kan ik met de inkomsten van de verhuur, de kosten van mij boot gemakkelijk betalen. En daarnaast maakte ik gewoon WINST met mijn eigen BOOT, ik verdien ook veel geld op internet met Affiliate Marketing 🙂

 3. Michelle Brand avatar
  Michelle Brand

  Ik verdien geld door middel van affiliate marketing.

  Hoe dat werkt? Ik promoot producten van bedrijven op verschillende websites of door Facebook advertenties.

  Als mensen dan op mijn affiliatie link klikken en ze kopen daadwerkelijk het product dan krijg ik een bepaalde commissie hiervoor.

  De verdiensten kunnen hoog oplopen van een paar dubbeltjes tot wel tientallen euro’s.

  Ik kan er bijna van leven en ga daarom ook binnenkort mijn baan opzeggen om mij volledig te kunnen richten op affiliate marketing.

  1. Coen Olde Bijvank avatar
   Coen Olde Bijvank

   Dat is ook een hele mooie manier van online geld verdienen 🙂 ik ben zelf ook groot voorstander van passieve assets!

   Ja dat kan zeker! Een goede kennis van mij die ging op basis van Affiliate Marketing online boten verkopen en kreeg daarvoor soms wel een paar duizenden euro commissie.

   Dit is ook direct een mooi voorbeeld van mooie niche waar je goed geld mee kunt verdienen op internet. Hij promote bijvoorbeeld alleen bepaalde bootmerken en dan ook nog heel specifiek bepaalde modellen 🙂

   Goed bezig jij en wat mooi hé geld verdienen op internet :). Dat heb ik ook gedaan begin 2013 (baan opgezegd) voor dat ik dat kon heb ik daarvoor wel een paar jaar keihard gewerkt in mijn vrije uurtjes :). Ik zeg altijd:

   Waar een wil is is een weg!

   En natuurlijk echt actie ondernemen en daadwerkelijk doen, meters maken en gas blijven geven! Maar dat zal je vast hebben gedaan.. met succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *