Geld verdienen met wedden op voetbal

Geld verdienen met het voorspellen van voetbaluitslagen is al zo oud als het voerbal zelf. Je vader en opa deden het misschien al, met het invullen van het wekelijkse toto-formulier. Iedere week zaten ze aan de radio gekluisterd om Frits van Turenhout de voetbaluitslagen te horen voorlezen. Zijn typische uitspraak van “nul-nul” is tot op de dag van vandaag beroemd. Natuurlijk moest je verstand van voetbal hebben om kans te maken om te winnen. Je moest weten wie waar stond in de competitie en wie speelt er uit en wie thuis. Sentiment speelt natuurlijk ook een rol. Een Ajaxfan in hart en nieren al niet graag voorspellen dat zijn club van Feyenoord verliest, andersom vanzelfsprekend ook niet. Maar als je dat soort gevoelens niet hebt kan het lucratief zijn om op voetbalwedstrijden te wedden.

Online de uitslagen voorspellen blijft gokken

De Toto bestaat nog steeds, en je kunt nu natuurlijk ook online je formulier invullen. Maar er zijn meer websites waar je de uitslagen kunt voorspellen. Op vele websites kun je de uitslagen van voetbalwedstrijden in binnen- en buitenland voorspellen. Ook op de uitslagen van andere sporten kun je online wedden, zoals de overbekende paardenrennen of de uitslag van de Formule 1. Maar het blijft natuurlijk wel gokken, je weet nooit zeker of jouw voorspelling uitkomt en het is dus ook niet zeker of je er wat mee gaat verdienen. Dat hangt af van een paar factoren. Ten eerste natuurlijk je kennis van zaken: hoe goed weet jij welke club gaat winnen wanneer er twee tegen elkaar spelen. Ten tweede: hoeveel mensen wedden ook op de wedstrijd en hoe goed zijn zij in het voorspellen van de uitslag. Je speelt niet tegen de bookmakers die jouw voorspelling noteren, maar tegen de andere deelnemers aan de weddenschap. Dus hoeveel je uiteindelijk verdient met het wedden op voetbalwedstrijden is niet van te voren te voorspellen.

Waar is mijn winkans het grootst?

Een bekende website waar je geld kunt verdienen met het voorspellen van sportuitslagen is Unibet. Dee site heeft een aantal voordelen. Ten eerste krijg je als je je aanmeldt een startbonus van 50 euro. Ten tweede kun je na aanmelding gratis via internet live wedstrijden kijken. En ten derde kun je via Unibet niet alleen wedden op voetbalwedstrijden en andere sporten maar bij voorbeeld ook op de uitslag van televisieprogramma’s zoals talentenjachten en de winnaars van film- en televisieprijzen. Ook op de uitslag van verkiezingen kun je wedden, zoals van de president van een land of de Miss World verkiezing. De kans om te winnen is wat groter op deze website omdat er veel mensen meedoen. En een redelijk groot deel daarvan is niet zo zeer goed in het wedden. Ze willen graag live wedstrijden kijken en vinden de aanmeldbonus van 50 euro aantrekkelijk. Wedden doet een deel alleen voor spek en bonen. Dus er zijn relatief veel mensen die wedden zonder goede kennis van zaken. Als jij wel serieus wedt is de kans dus groter dat je wint dan bij sommige andere websites.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *