Geld Verdienen Op Internet – 27 Manieren Stap Voor Stap Uitgelegd

Wil je geld leren verdienen op internet? In dit artikel leg ik jou uit wat de meest gebruikte online verdienmodellen op internet zijn en hoe je hier geld mee kunt verdienen met internet.

Wil je bijvoorbeeld je geld verdienen op internet met Social Media, Affiliate Marketing (producten promoten) of door middel van een website? Zelf een site maken doe je tegenwoordig ook heel makkelijk in 5 minuten en met 1 druk op knop. Check de onderstaande video 🙂

Zo zie je maar, het hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn als het altijd lijkt. Ik heb hierboven slechts 3 geld verdien thuiswerk methodes genoemd, maar wist je dat er tientallen manieren zijn? In de kennis bank Sliminkokmen kun je er in ieder twintig vinden. Bij elke manier leg ik precies uit hoe je er geld mee kunt verdienen op internet.

Verdien ‘makkelijk’ geld met een eigen website

1. Al het begin is moeilijk.. Investeer ongeveer 35 euro (dat is wat je per jaar kwijt bent aan kosten) in een domeinnaam en hosting. Deze 2 dingen zijn nodig om een site te kunnen bouwen, zoals ik je heb laten zien in de how-to video hierboven. Dit wordt je geld mee gaat verdienen.

Wist je dat ik met één website minimaal 500 euro verdien per maand? Dat is dus 6000 euro op jaar basis. Met een investering van 35 euro aan cash en dat kan ook nog eens je eigen bedrijf worden ook, voor 25 euro per jaar! Haha, dat kon ‘vroeger’ niet..

2. Nu je een domeinnaam en hosting hebt gaan we een WordPress website maken met slechts 1 druk op de knop. Want hiervoor gebruiken we de automatische WordPress website installatie software van TransIP zoals je in de video hierboven hebt kunnen zien.

3. Nu kun je inloggen op je nieuwe WordPress website.

4. Na het inloggen verwijder ik alle bestaande test berichten, linkjes, pagina’s, reacties en verwijder ik de permalink categorie. (WordPress dashboard -> Instellingen -> Permalinks)

5. Als je stap 4 hebt uitgevoerd kunnen we Genesis Framework van StudioPress installeren. Het Genesis WordPress framework is een soort skelet wat onder je StudioPress Child Theme zit, in mijn geval is dat het WordPress News Pro Theme van StudioPress. Dit WordPress Theme gebruik ik trouwens ook voor deze website (SlimInkomen.nl).

6. Na stap 5 te hebben gevoerd installeren we 7 WordPress plugins en wel de volgende:

 • SEO Yoast
 • Genesis Simple Edits
 • Simple Social Share
 • Genesis Simple Hooks
 • Genesis 404 page
 • Contact Form 7
 • W3 Total Cache

Analytics

7. Nu we alle plugins geïnstalleerd hebben op onze WordPress website gaan we Analytics implementeren. Met dit stukje software, dat afkomstig is van Google kunnen we zien wie er allemaal onze site bezoekt. Hoe je deze kunt installeren laat ik zien in de onderstaande video.

Passief geld verdienen op internet met Affiliate Marketing

Wil je geld verdienen met het promoten van producten via een website of bijvoorbeeld met behulp van een Social Media platform als Facebook? Dat kan en ik ga je daar bij helpen, deze pagina https://sliminkomen.nl/geld-verdienen-op-internet/ moet je dan wel in de gaten houden.

Geld verdienen met Social Media kanalen

Er zijn ook mensen die een riant inkomen vergaren door het maken en online zetten van eigen gemaakte filmpjes, veel van die mensen verdienen geld met het Social Media platform YouTube en zij noemen zichzelf Vloggers en maken dus dagelijks of wekelijks een video van hun leven. Bekende vloggers die veel geld verdienen met YouTube zijn EnzoKnol en BeautyNezz.

Google Adsense

Affiliate Marketing

Lead Generation

Geld verdienen met Cryptocurrency

Op dit moment focus ik mij alleen nog maar op geld verdienen met affiliate marketing

Reacties

Eén reactie op “Geld Verdienen Op Internet – 27 Manieren Stap Voor Stap Uitgelegd”

 1. Nicole avatar
  Nicole

  Hoe lang duurt geld verdienen op internet? Dus als ik vandaag zelf een website ga maken zoals je in de video duidelijk laat zien (waarvoor mijn complimenten) kan ik dan vandaag al geld verdienen? Of werkt het zo niet..

  Ik ben helemaal nieuw in deze wereld. Dus als het een rare vraag is.. kan dat kloppen 🙂

  Warme groet, Nicole

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *