Genesis Framework van StudioPress

Het Genesis Framework is het beste WordPress Framework gemaakt door StudioPress. Dit zeg ik om dat ik het al ruim 5 jaar gebruik maak van het Genesis Framework en er nog steeds met veel plezier in werk. In dit artikel leg ik precies uit wat een Genesis WordPress framework is en waarom het goed is om er één te gebruiken.

genesis framework studiopress

Inhoud van dit artikel:

Wat is een WordPress framework

In dit stukje leg ik uit waar een WordPress framework goed voor is. Als je een WordPress website maakt is het verstandig om gebruik te maken van een framework. Op deze manier leg je een goede fundering voor je website en die klaar is voor de toekomst en grote aantallen bezoekers. Hierover installeer je nog wel met paar klikken een ‘child theme’. Een framework is in feite geraamte van jouw website. Zie het als een fundering van het huis. Het heeft ook altijd een geoptimaliseerde code wat weer uitstekend is voor de vindbaarheid van de website. Daarnaast is het mobiel vriendelijk en kun je alles heel makkelijk aanpassen.

Bekijk hieronder mijn video tutorial over het Genesis Framework van StudioPress.

Waarom Genesis Framework StudioPress

De voordelen van een goed en betaalbaar WordPress framework en waarom ik persoonlijk zou kiezen voor het Genesis Framework ook in 2017.

  • Het framework wordt voor alle mobiele apparaten geoptimaliseerd
  • De code is zoekmachine vriendelijk gebouwd
  • Header, footer, kleuren, menu, logo en nog veel meer is heel makkelijk in te stellen. (mocht je hierover vragen hebben, laat gerust hieronder een reactie achter, ik help je graag verder)
  • Je hebt letterlijk in een paar klikken een super vette WordPress website
  • Maar liefst 6 verschillende layout optieslayout opties genesis framework
  • En nog veel meer opties..

Mocht je het lezen na dit artikel nog vragen hebben over het Genesis Framework van StudioPress? Geen probleem, laat dan hieronder een reactie achter, ik help je graag verder. Voor meer informatie en uitleg kun je ook StudioPress WordPress themes bezoeken

Succes!


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *