Gratis meer websites bezoekers naar je website met LinkedIn

gratis-website-bezoekers-linkedinLinkedIn is een prima Social Media tool om gratis meer bezoekers naar je website te genereren. Als je gratis meer bezoekers wilt verkrijgen door het inzetten van LinkedIn, pas dan vandaag nog de onderstaande tips toe.

In je profielpagina kun je drie links plaatsen, bijvoorbeeld naar je website en een eventueel weblog op je website. Plak hier niet alleen een url, maar maak er een wervende zin van die mensen aanspoort erop te klikken.

Bij mij zou dat als volgt kunnen zijn:

www.SlimInkomen.nl – Leer geld verdienen op internet.

Maak een status update van een nieuw bericht op je LinkedIn profiel met een directe link naar jouw website. Hoe groter je contactenlijst, hoe meer mensen je updates zien, dus breid je netwerk flink uit.

Meer bezoekers via LinkedIn?

Laat wat van je horen door één van de onderstaande tips regelmatig toe te passen.

 • Update je profiel regelmatig
 • Plaats status-updates
 • Neem deel aan groepsdiscussies
 • Reageer op iemand anders status-update
 • Post op je LinkedIn bedrijfspagina

Gebruik LinkedIn op je mobiel

Mobiele apparaten zijn nu verantwoordelijk voor meer dan 51% van het LinkedIn verkeer. LinkedIn heeft verschillende mobiele toepassingen om Linken gemakkelijk en leuk te maken. Maak je hier onderweg gebruik van dan ben je altijd en overal betrokken en zichtbaar. Maak ook mobiele vriendelijke LinkedIn Share button. Met de LinkedIn Share-knop op je site maak je het delen van artikelen makkelijker en dit levert weer extra bezoekers op naar je site.

Heb je nog niet de LinkedIn app gedownload? Doe dat dan nu en ga naar deze pagina om de social media app te downloaden.


Geplaatst

in

, ,

door

Tags:

Reacties

2 reacties op “Gratis meer websites bezoekers naar je website met LinkedIn”

 1. Johan Rutjes avatar
  Johan Rutjes

  Ik ben zelf veel actief op LinkedIn als ondernemer en maak handig gebruik van het sociaal zakelijke netwerk. Het heeft mij de afgelopen jaren al veel opdrachten en leuke connecties opgeleverd.

  Wat echt goed werkt is een waardevol artikel schrijven en dit plaatsen op jouw persoonlijke LinkedIn profiel, gegarandeerd dat je nieuwe klanten krijgt en dat het veel bezoekers naar je website oplevert.

 2. Leo | MarketingExpert avatar
  Leo | MarketingExpert

  LinkedIn marketing werkt echt goed bij mij voor gratis bezoekers. Naar mijn idee maken maar weinig ondernemers gebruik van deze manier om meer bezoekers te trekken naar zijn of haar website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *