Hoe Werkt Affiliate Marketing En Wat Is Het? Complete Handleidinig

Stappenplan affiliate marketing – In dit artikel leg ik stapsgewijs uit hoe Affiliate Marketing werkt. Ook met concrete voorbeelden en hoe je hiermee dus geld kunt verdienen op internet. Er zijn natuurlijk nog veel meer online verdienmodellen beschikbaar. Alleen is dit verdienmodel erg populair omdat het op basis van no cure no pay is en omdat het goed meetbaar is.

Affiliate netwerk aanmelden

Als je wil starten met Affiliate marketing, dan zul je eerst een account aan moeten maken bij een affiliate netwerk. In dit stappenplan waarin ik in 10 stappen uitleg hoe affiliate marketing werkt gebruik ik het Affiliate netwerk PayPro als voorbeeld.

Affiliate product kiezen

Kies nu bij PayPro een product uit via affiliate campagnes. In dit voorbeeld gebruik ik het affiliate product Vuora. Het is software waarmee je zelf prachtige websites kunt maken door middel van drag en drop software voor 17,95 euro per maand inclusief jouw eigen domeinnaam.

Maar waar het in dit voorbeeld omgaat is de affiliate commissie. Die is bij dit product erg interessant. Ik zal je nu uitleggen waarom. Zoals je kunt zien krijg ik per verkoop 15 euro commissie en daarna elke maand 5 euro zolang hij of zij klant blijft bij Vuora.

Voorbeeld affiliate commissies

Ik weet niet of je de cursus van Jacko Meijaard kent? Hij verkoopt de Affiliate Marketing Revolutie cursus, een prima cursus. Hij heeft zijn product ook aangesloten bij PayPro en ik kan met zekerheid zeggen dat er affiliates zijn die hiermee meer dan 10.000 euro aan commissies verdienen per maand en met gemak meer dan 100 producten succesvol promoten met alleen dit product.

Dit gaat hoogstwaarschijnlijk ook gebeuren met Vuora website. Ik ben er nu nog heel vroeg bij.. en dan is het zeker de moeite waard om in te stappen. Dan kun je bijvoorbeeld nog makkelijk topposities behalen in de zoekmachines, goede vergelijkbare domeinnamen registeren en zo nog een aantal voordelen.

Affiliate link

Bij het affiliate product Vuora dat ik promoot hoort een unieke affiliate link. Bij mij ziet deze er zo uit http://www.paypro.nl/producten/affiliate-marketing-cursus/46549/. Ik moet zorgen dat er zoveel mogelijk geïnteresseerde bezoekers op deze link gaan klikken. Belangrijk is dat het wel mensen zijn die graag zelf een betaalbare website willen maken.