Aantal website bezoekers per dag meten? Zo doe je dat:

Ok, je denkt nu waarschijnlijk ‘hoeveel bezoekers krijgt mijn website per dag?’ Op die vraag ga ik jou in dit artikel antwoord op geven zo dat je straks precies weet hoeveel bezoekers jouw website krijgt.

meer website bezoekers

Laten we beginnen..

Om er achter te komen hoeveel bezoekers jouw website per minuut, uur, dag, week, maand, jaar of jaren krijgt. Gaan we gebruik maken van een Google Analytics code. Deze code zal er straks voor zorgen dat je precies weet hoeveel bezoekers jouw website krijgt.

Naast deze mooie informatie over het aantal bezoekers per dag krijg je ook nog veel meer data in te zien. Zo als bijvoorbeeld ‘op welke pagina’s en berichten komen mijn bezoekers’ ‘hoeveel tijd hebben ze rond gehangen op jouw website’ en nog veel meer toffe functionaliteiten waarmee je nog wel even zoet bent.

Hoe krijg ik een zo’n analytics code dan en hoe moet ik deze installeren op mijn WordPress website?

Op die vragen geef ik in de onderstaande video tutorial antwoord op. Ik laat stap voor zien hoe ook jij dit kunt gaan doen.

Mocht het ergens niet lukken om wat voor reden dan ook, schrijf dan gerust een reactie met jouw vraag. Ik zal deze zo snel mogelijke beantwoorden.

En wil je weten hoe je het aantal website bezoekers per dag kunt verhogen? Dan moet je leren SEO schrijven en een contentmarketing strategie bedenken.

Succes!

Coen van Slim Inkomen.nl


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *