Inkomsten Affiliate Marketing Januari 2017

Maandelijks schrijf ik een artikel over mijn inkomen door middel van affiliate marketing en leg ik uit hoe ik dit gedaan heb. De inkomsten uit affiliate marketing krijgen ik en andere mensen door het promoten van producten op internet. Mocht je niet precies weten wat het allemaal inhoud, dan raad ik je aan om het artikel ‘wat is affiliate marketing’ even door te lezen, de link staan onderaan dit artikel.

Welke producten promoten?

Laat ik eens beginnen met wat ik op dit moment allemaal promoot op internet. Het is best wel een grote affiliate lijst, wellicht wordt deze nog uitgebreider of juist kleiner.. ik zet graag breed in. Er staan ook affiliate netwerken in, deze zal ik een ander inkomsten affiliate rapport onder verdelen in subcategorieën.

Inkomsten Affiliate Marketing januari 2017
Ik heb in januari ongeveer 250 euro verdiend met affiliate marketing, dit staat los van andere online inkomsten. De inkomsten rapporten gaan puur over passief affiliate inkomen. De 250 euro affiliate inkomsten heb ik voornamelijk verdiend met UpViral gemaakt door Wilco de Kreij, Enormail Email Marketing, en de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard.

Wat is Affiliate Marketing

Wil je meer weten over affiliate marketing en ontdekken hoe mensen hier dagelijks een passief inkomen mee vergaren en vaak ook nog op de automatische piloot. Ga dan naar Wat is Affiliate Marketing.

Let op! Ook ik heb de bovenstaande 250 euro op de automatisch piloot verdiend.. ja, ik heb daar wel werk voor verricht.. maar dat was een eenmalige ‘investering’ qua tijd.. het heeft zich al terug verdiend en zal vanaf nu maandelijks een passief inkomen opleveren zonder dat ik er werk voor hoef te verrichtten.

Heb jij nog vragen aan mij of begrijp je iets niet? Stel dan een vraag door een reactie achter te laten op dit artikel.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *