Categorie├źn
Internet Marketing

Meest voorkomende Internet Marketing begrippen en afkortingen

Een complete begrippenlijst met veelvoorkomende internet marketing begrippen en afkortingen in Nederland. Ontdek alle begrippen en afkortingen die veel voorkomen op het gebied van online marketing: CPC, CPA, CPC, PPV, PPA, PPC, CPV, CTR, CPM, ROI, SDP, SEO tot SEA. Bijna alle termen hebben te maken met geld verdienen op internet.

PPA
Pay Per Action

PPV
Pay Per View

CPC
Click Per Cost

CPV
Cost Per View

CPA
Cost Per Action

PPC
Pay Per Click

CTR
Click Through Rate

CPM
Cost Per Mille

ROI
Return On Investment

SEO
Search Engine Optimization

SEA
Search Engine Advertising

Door Coen Olde Bijvank

Ik help mensen met geld verdienen op internet. Op Slim Inkomen.nl laat ik mijn eigen casestudies waarmee ik dagelijks geld verdien op internet. Ook deel ik regelmatig waardevolle tips, tools en technieken. Check hier mijn top 3 beste manieren van online geld verdienen waarin ik je stap voor stap uitleg hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.