Internet Marketing websites van topondernemers

In deze blogpost schrijf ik over Internet Marketing websites, iets waar ik de laatste jaren veel aan heb gehad, en nog steeds. Mede dankzij deze topondernemers heb ik veel kennis, creativiteit en inspiratie mogen vergaren op het gebied van onder andere Internet Marketing, ondernemen, timemanagement, SEO en Affiliate Marketing.

Internet Marketing Blogs

Ik doel hiermee op Wilco de Kreij, Tonny Loorbach, Mitchel van Duuren en Eelco de Boer. Hieronder kun je meer informatie over deze heren vinden waarin ik ook enkele producten en diensten heb uitgelicht. Dit is slechts een kleine greep uit een hun portfolio, voor meer informatie raad ik je aan om de websites te bezoeken.

Over Eelco de Boer

WinstEelco de Boer is eigenaar van Winst.nl. Destijds ben ik in april 2010 via de zoekmachine Google bij hem terecht gekomen met de keywords ‘Geld verdienen op internet’. Eelco is een echte topondernemer met meerdere succesvolle bedrijven waaronder PayPro, Luondo en Enormail. Hij is tevens auteur van het boek “Internet Marketing Geheimen Onthuld”.

Over Wilco de Kreij

Online BizzWilco de Kreij is van OnlineBizz.nl (voorheen eMarky). Wilco is gespecialiseerd in affiliate marketing, zoekmachine marketing, social media marketing en maakt WordPress plugins waaronder de WP4FB plugin. Wilco heeft veel inspirerende en nuttige artikelen op zijn website staan die je zeker een keer gelezen moet hebben.

Over Tonny Loorbach

Internet Marketing UniversiteitTonny Loorbach is oprichter van de succesvolle website InternetMarketingUniversiteit.nl. Tonny is gespecialiseerd op het gebied van SEO en Internet Marketing, geeft daarnaast trainingen en seminars en heeft een Internet Marketing Cursus uitgebracht. Door hem heb ik veel kennis opgedaan van SEO.

Over Mitchel van Duuren

Internet MiljonairMitchel van Duuren is oprichter van MitchelvanDuuren.nl (voorheen Internet Miljonair). Mitchel is zeer creatief op het gebied van Internet Marketing en heeft echt zijn eigen tribe gecreëerd. Daarnaast is hij trotse eigenaar van Eiwit.nl en zijn product Internet Miljonair VIP waarbij hij mensen helpt naar een succesvolle Internet Marketing Business.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

5 reacties op “Internet Marketing websites van topondernemers”

 1. Jaap avatar
  Jaap

  Echt leuk om die ervaringen zo te lezen.

 2. Stefan avatar
  Stefan

  mitchel spreekt mij het meeste aan, door hem ben ik begonnen.

  succes stefan

  1. Coen Olde Bijvank avatar
   Coen Olde Bijvank

   Ah kijk aan :), ik ben begonnen door Eelco de Boer.

   Ja Mitchel heeft ook een zéér groot scala aan handige en informatieve artikelen en hij geeft echt zijn eigen draai eraan, mooi om te zien!

   1. Frithjof avatar
    Frithjof

    Hi Coen.
    Je bent nu hiermee begonnen. Hoe loopt het voor je?
    Verdien je hier nu helemaal je geld mee?
    Wil je me vertellen hoe je dat doet?

    1. Coen Olde Bijvank avatar
     Coen Olde Bijvank

     Hallo Frithof, ja dat klopt. Op het moment van schrijven ben ik ongeveer 3 jaar bezig. Ik verdien hier zeker geld mee, maar kan hier nog niet helemaal van bestaan.

     Hoe ik dat doe?
     1. Ik maak websites voor het MKB
     2. Ik beheer een x aantal fashionwebsites en verdien hier geld mee via Affiliate Marketing en E-mail Marketing.
     3. Ik verkoop e-books (op dit moment nog 1) maar er volgen er meer, zie hier:
     4. En geef bedrijven strategisch advies om meer online resultaat te behalen met behulp van internet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *