Categorieën
Geld Verdienen

Leer Geld Verdienen met Facebook (casestudie)

geld verdienen met facebook methodeGeld verdienen met Facebook makkelijk? Het is niet moeilijk maar je moet weten wat je moet doen. In dit artikel leg ik jou stap voor stap uit hoe geld verdienen met Facebook werkt. Dit zijn echter mijn eigen ervaringen, dus garanderen dat jij ook geld verdiend met Facebook doe ik niet.

Voordat ik het vergeet te vertellen, in deze casestudie ga ik ga geld verdienen door middel van Affiliate Marketing met het programma PayPro. Mocht je niet weten wat Affiliate Marketing is, lees dan dit artikel eerst.

Stappenplan voor geld verdienen met Facebook:

1. Affiliate product kiezen

De eerste stap is een product kiezen dat we gaan promoten. Ik kies voor het product ‘101 Paleo Recepten Kookpakket’ van Mitchel van Duuren.

2. Facebook fanpagina maken

De tweede stap is het aanmaken van een Facebook fanpagina voor het product dat we gaan promoten, bekijk in de onderstaande video tutorial hoe ik dat doe.

3. Aantrekkelijke Facebook berichten plaatsten

De derde stap is het plaatsen van verschillende aantrekkelijke posts op de fanpage van ‘101 Paleo Recepten Kookpakket’ inclusief affiliate link, deze verkort ik met bitly.com. In de onderstaande video tutorial laat ik zien hoe je dat kunt doen.

4. Berichten doelgroep gericht promoten

Ik neem aan dat het gelukt is met berichten plaatsen op je Facebook fanpagina. De vierde stap is het promoten van de geplaatste berichten op Facebook aan de juiste doelgroep. Hoe ik dat doe kun je in de volgende video uitleg zien.

De resultaten zal ik hier binnenkort ook plaatsen.

Resultaten geld verdienen met Facebook

Ik heb de berichten gepromoot voor € 180 euro, en mijn omzet is als volgt:

Commissie 101 Paleo Recepten Kookpakket is € 17,50

Ik heb 13 sales gemaakt via Facebook, mijn totaalbedrag komt uit op € 227,50 min de kosten van € 180,- euro kom ik uit op € 47,50 ‘winst’.

Hier moet mij tijd nog af, de btw etc..

Misschien hou ik er een paar tientjes aan over, maar het is niet de moeite waard.

Zoals je op mijn website kunt lezen werken andere geld verdien methodes veel beter.

Door Coen Olde Bijvank

Ik help mensen met geld verdienen op internet. Op Slim Inkomen.nl laat ik mijn eigen casestudies waarmee ik dagelijks geld verdien op internet. Ook deel ik regelmatig waardevolle tips, tools en technieken. Check hier mijn top 3 beste manieren van online geld verdienen waarin ik je stap voor stap uitleg hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.