Maandelijkse terugkerende inkomsten met Affiliate Marketing

Maandelijkse terugkerende inkomstenIk persoonlijk ben groot voorstander van affiliate producten die maandelijkse terugkerende inkomsten genereren. Dat wil zeggen dat ik ‘slechts’ 1x een product moet promoten door middel van affiliate marketing en daarvoor maandelijks voor wordt beloond. Elke maand weer totdat hij of zij geen gebruik meer maakt van de aangeboden dienst.

Tip! Ben je niet bekend met affiliatemarketing? Dan raad ik je zeker aan om eerst even het artikel Wat is Affiliate Marketing? te gaan lezen :). In het artikel leg ik de samenwerkingen uit en geef ik een simpel voorbeeld van Affiliate Marketing.

Affiliate marketing: maandelijkse terugkerende inkomsten

Neem bijvoorbeeld de affiliate cursus van Jacko Meijaard die ik promoot. Dat is een e-learning cursus waarin hij precies uitlegt hoe affiliate marketing werkt. Dit door middel van video’s, artikelen, tips, concrete voorbeelden en nog veel meer waardevolle informatie waaronder een groot affiliate marketing forum.

Maar goed mocht je er meer over willen weten lees dan mijn artikel over ervaringen Affiliate Marketing revolutie.

Ik promoot dus deze cursus via internet op verschillende platformen waaronder mijn eigen website SlimInkomen.nl. Elke keer keer als ik het product dus met succes promoot krijg ik van de 47 euro 27 euro bijgeschreven op mijn bankaccount. 27 EURO, dat is veel geld en hoe dat mogelijk is? Het zijn digitale producten, dus of je er nou 10 verkoopt of 10.000 het maakt niks uit. Het is eindeloos..

terugkerende inkomsten met Affiliate Marketing

Welkom in de digitale wereld en geld verdienen op internet.. en weet je wat nog mooier is?
Als diegene besluit om later bij Jacko zijn product Affiliate Marketing Revolutie VIP Masterclass af te sluiten dan worden mijn maandelijkse terugkerende inkomsten verhoogd naar 100 euro per maand, net zolang dus dat hij of zij lid blijft van deze exclusieve affiliate marketing club waar je echt wel veel waarde voor je geld krijgt.

Daarnaast zit je in vip boards waar andere duizenden gebruikers affiliate marketeers niet bij kunnen, maar jij wel bijvoorbeeld. Dat zijn toch leuke extraatjes. 147 euro lijkt veel geld, maar huur is een coach in of expert dat kost ook veel geld en dan is het maar de vraag of jouw vraag opgelost wordt.

Jacko zelf is zéér actief en heeft altijd een goed en eerlijk antwoord op jouw vraag. Je bent dus altijd voorzien van de beste klantenservice en vaak binnen een paar uur heb je al antwoord, advies of tips terug gekregen.

100 euro per dag

Maar goed als je het bovenstaande goed gelezen hebt dan heb ik een voorbeeld gegeven van slechts 1 affiliate sale.. valt het kwartje al? 🙂

Je snapt dus als ik meerdere sales in de maand doe, dat de kans groter is dat er meer mensen de Affiliate Marketing Revolutie VIP Masterclass van Jacko Meijaard uit Zeeland gaan afsluiten.

Laten we is een reëel voorbeeld nemen: ik heb 25 sales gedaan voor Jacko door middel van mijn speciale affiliate link.

Dat is dus al sowieso 25 x 27 euro = 675 euro in de pocket 🙂 ‘Coen blij, Jacko blij’. Daarom ben ik ook groot voorstander van affiliate marketing, want daar is geen enkele partij die verliest. Alleen maar win-win en ook nog eens op no-cure no-pay basis.

Wat wil je nog meer dan..? Precies, geld verdienen met affiliate marketing is het mooiste wat er is. Ik vind persoonlijk ook dat dit veruit het mooiste en beste online verdienmodel is.

Affiliate cursus VIP Masterclass pakket

Van die 25 mensen sluiten er 5 mensen het vip pakket af van de affiliate marketing revolutie. Let op en dat is geen grapje dus.. na die 675 euro krijg ik nog even een bonus van 500 euro per maand erbij waar ik niks voor hoeft te doen.

Maar niet 1x per maand of 2x per maand… nee.. maar maandelijkse terugkerende inkomsten.. kun je voorstellen wat er gebeurd als je 100 sales hebt gedaan of misschien nog wel meer.. en hebben er zich 20 of 30 aangemeld. Ik ken mensen die meer dan 10.000 euro per maand verdienen met het promoten van deze affiliate cursus.

Maandelijkse terugkerende inkomsten conclusie

Ik heb je in dit artikel in ieder geval proberen duidelijk te maken wat maandelijkse terugkerende inkomsten zijn met concrete voorbeelden van de affiliate marketing revolutie (klik hier om deze cursus aan te schaffen) van Jacko Meijaard.

Als je meer wilt weten over hoe je maandelijkse terugkerende inkomsten kunt creëren via internet lees dan zeker even deze site door voor meer informatie over geld verdienen op internet en hoe ook jij daar vandaag nog mee kunt beginnen.

Ja, ik wil vandaag leren geld verdienen met affiliate marketing en hiermee maandelijkse terugkerende inkomsten opbouwen of beter gezegd een passief inkomen.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Eén reactie op “Maandelijkse terugkerende inkomsten met Affiliate Marketing”

  1. Ping avatar
    Ping

    Prachtige verdienmodellen met affiliate marketing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *