Nieuwe Uitdaging, Eigen Producten Lanceren!

Nieuwe uitdaging, eigen producten lancerenSinds april 2010 ben ik mij bezig gaan houden met het brede begrip Internet Marketing.

Geloof mij in het begin wist ik geen eens hoe ik een website moest bouwen. Maar naar letterlijk een paar maand ‘klooien & doorzetten’ had ik een website staan ADHDblog.nl was geboren.

ADHDblog is gemaakt met behulp van StudioPress WordPress Themes. Ik heb destijds het ProPlus Package van StudioPress gekocht en dat gebruik ik nog steeds.

Dit kost wel 349$ dollar maar je hebt dan wel levenslang gratis updates en ook alle toekomstige nieuwe premium themes die zij uitbrengen heb je ook recht op. Ik ben in ieder geval dik tevreden mee.

Waarom ADHDblog? Ik had ergens gelezen op internet dat je een website/onderwerp moest starten waar je affiniteit mee had. Laat ik nou net ADHD hebben, haha ;).

Even op de titel terug te komen “Nieuwe uitdaging, eigen producten lanceren!” nou ik al een tijdje bezig ben +2.5 jaar met het (passief) geld verdienen op internet via Google Adsense, E-mail Marketing, Affiliate Marketing wou ik al lange tijd een eigen product lanceren.

Laat je niet verleiden door de snel rijk methodes.. mijn ervaring is dat je hard moet werken (waar je later de vruchten van plukt) als je passief geld wilt verdienen op internet. Uiteraard met plezier en “vallen en opstaan” hoort erbij!

The Sky is The Limit!

Bekijk hier meer dan 25 Inspiratie Quotes van Albert Einstein

September 2012 is het dan zover! Ik ga samen met Rutger Steenbergen van SEO Zwolle een eerste product lanceren “75 uitgebreide tips om meer bezoekers te krijgen op je website” deze zal 27,- euro gaan kosten.

Na deze lancering zullen we een gratis eBook aanbieden “Gratis SEO Handleiding”. En wat dacht je van “Hoe word ik volkszanger” bizar hé? Of toch niet?

Ook zullen we alle eBooks die worden uitgegeven direct als een ‘Brand’ in de markt zetten. Zelf vind ik allemaal wel spannend zo’n nieuwe uitdaging. Ik zal jullie op de hoogte houden via Twitter, Facebook en natuurlijk hier bij SlimInkomen.nl


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *