One Funnel Away Challenge Review Nederlands – ClickFunnels Russell Brunson

De One Funnel Away Challenge is een dertig dagen durend trainingsprogramma. Simpel gezegd helpt het je om meer sales te realiseren door stap voor stap het principe van de sales funnel uit te leggen en het je eigen te maken. Dat klinkt ingewikkeld, maar als je het goed toepast in je business zul je versteld staan van de resultaten.

De sales funnel helder uitgelegd

Tijdens de challenge zul je feitelijk gecoacht worden door drie ervaren deskundigen op het gebied van sales. Dit zijn Stephen Larsen, Julie Stoian en Russell Brunson. Russell is waarschijnlijk de bekendste omdat hij mede-oprichter is van ClickFunnels. Russell legt alle strategieën uit en geeft hij aan wat de achterliggende motivatie is. Julie is een ervaren en succesvolle onderneemster en gaat dieper in op het hele trainingsprogramma.

Kortom, het hoe en waarom doet zij helemaal uit de doeken. Stephen is de derde coach en is de meest energieke van de drie in het programma en hij komt met veel energie.

In het kort is de One Funnel Away Challenge een redelijk compact en intensief trainingsprogramma waardoor je in een periode van amper vijf weken meer leert dan in een heel jaar. Dat gegeven alleen al zorgt ervoor dat dit programma anders is en de investering meer dan waard maakt.

De opzet

De eerste week van het programma wordt beschouwd als pre-training en de vier weken die daar op volgen, krijg je dagelijks les. Het is dus wel van belang om hier de nodige tijd aan te besteden als er ook echt alles uit wenst te halen. Dat betekent niet alleen de stof tot je nemen, maar ook huiswerk maken.

Het werkmechanisme

De One Funnel Away Challenge biedt veel kansen, zowel voor de ervaren als de beginnende ondernemer. Naast de kennis die je ermee vergaard, biedt het je ook de mogelijkheid om effectief te werken aan het uitbreiden van je netwerk. Je kunt namelijk rechtstreeks communiceren met andere OFA-deelnemers en daardoor eenvoudiger je dagelijkse targets behalen.

Dertig dagen lang trainen met verkoopstrategieën

Het hele programma bestaat voornamelijk uit 30 dagen lang videosessies bekijken. Vergis je niet, het klinkt saaier dan het in werkelijkheid is. Het betekent dus dat je 4 weken lang een exclusieve videotraining krijgt van Russell. In de One Funnel Away Challenge kom je zo meer te weten over de processen en strategieën van de sales funnel.

Zo leer je alle ins- en outs van het bouwen van de perfecte funnel voor jouw business, de mentaliteit die je nodig hebt om er ook daadwerkelijk succesvol mee te zijn, bovendien krijg je tal van tips die je gelijk in de dagelijkse praktijk kunt gebruiken.

Daarnaast krijg je niet alleen een training van 30 dagen door Russell, je krijgt ook de nodige tips en adviezen van de andere twee coaches: Stephen en Julie.

One Funnel Away Challenge is geschikt voor iedereen

De One Funnel Away Challenge is geschikt voor ondernemers die van plan zijn hun producten en diensten online te verkopen en van plan zijn om gebruik te maken van ClickFunnels. Ook als je dat op dit moment nog niet doet, of slechts in zeer beperkte mate, is dit programma een absolute aanrader.

Dat betekent dat het programma ook waardevolle informatie en kennis geeft als je op andere manier actief bent in de wereld van de online verkoop en geld verdienen.

Denk bijvoorbeeld als het werken als affiliate marketing of via het dropshippingsysteem. Ook in die marktsegmenten is het wenselijk om gebruik te maken van een sales funnel.

Voordelen en nadelen van One Funnel Away Challenge

De One Funnel Away Challenge is een uitdagende training die bij het juiste gebruik goede resultaten kan bieden. De voordelen zetten we even op een rij.

Voordelen

De One Funnel Away Challenge kan worden beschouwd als de meest motiverende tool om je eerste sales funnel te bouwen.
Dit programma wordt gepresenteerd door Russell en hij is een van de meest toonaangevende marketeers ter wereld en innovator achter ClickFunnels.

Het programma maakt gebruik van verschillende coaches zoals Julie Stoian. Ze is een ervaren en succesvolle onderneemster en legt uit hoe je de marketingstrategieën van Russel in je eigen onderneming kunt implementeren.

Het one funnel away challenge programma kost slechts 100 dollar.

Goed en wel beschouwd is dat een zeer minimale investering om het meeste uit jezelf en uit je onderneming te halen.

De cursus heeft een stapsgewijze aanpak en helpt bij het maken van de sales funnels.

Aan het einde van het programma bouw je geheel zelfstandig sales funnels met behulp van de strategieën die Russell zelf gebruikt.

Via de One Funnel Away Challenge kun je volgens veel deelnemers ook werken aan het uitbreiden van je netwerk. Op die manier snijdt het mes aan twee kanten.

Nadelen

Alhoewel de One Funnel Away Challenge een prima manier is om op korte termijn ontzettend veel kennis omtrent de sales funnel in huis te halen, zijn er ook enkele nadelen aan verbonden: Deze cursus moet dagelijks worden gevolgd. Als je de training alleen in het weekend kunt volgen, dan is dit niet echt jouw ding. Ook al is de prijs van 100 dollar goed te verdedigen, vergeet niet dat het een investering in jezelf is. Je zult dus zelf ook de nodige tijd moeten steken in het bijhouden van kennis.

Dit is Russell Brunson van ClickFunnels.

Zo zit de One Funnel Away Challenge in elkaar

Deze One Funnel Away Challenge begint met een introductieweek. Hierin probeert Russell de perfecte mentaliteit te creëren voor het voltooien van het programma. Russell is zelf van mening dat het creëren van de juiste mentaliteit een voorwaarde is voor succes. Het gaat om het geloof in je eigen kunnen en niet om wat je online van anderen kunt leren wat de juiste stappen zijn om succesvol te worden. Kortom, je zult in staat moeten zijn om jezelf te motiveren.

De eerste week

Deze eerste week is erg belangrijk en je doet jezelf geen recht als je hier te lichtzinnig over denkt. Met andere woorden: in de eerste week wordt een solide basis gelegd voor je persoonlijke succes.

Zodra de eerste week voorbij is, begint het One Funnel Away Challenge-programma van 30 dagen. Je zult dagelijkse opdrachten moeten voltooien en die zul je dagelijks in je inbox vinden. Deze opdrachten nemen hooguit een uur in beslag en zijn over het algemeen vrij eenvoudig te volbrengen.

Met dat ene uurtje ben je er overigens nog niet, je krijgt ook huiswerk mee om je kennis verder uit te breiden.

Redenen om aan de Next One Funnel Away Challenge deel te nemen

De One Funnel Away Challenge is voor veel verschillende soorten ondernemers geschikt. Het is laagdrempelig en het maakt resoluut een einde aan het zogenaamde uitstelgedrag.

Als je serieus aan de slag wilt gaan om je sales te verhogen en hiervoor sales funnels wilt gebruiken, is deelname aan dit trainingsprogramma de beste manier om je persoonlijke doelen te verwezenlijken.

Bezoek de geheime pagina van One Funnel Away Challenge en bekijk vrijblijvend of het wat voor u is.


Geplaatst

in

door

Tags: