Ontwikkelingen en statistieken vrouwen website – April 2016

vrouwen geld verdienen op internetIn deze blog onthul ik alle ontwikkelingen en statistieken van mijn recente project Vrouw24.nl. Vrouw 24 is een online magazine voor vrouwen waar ik dagelijks met andere nieuwe informatieve content publiceer.

In mijn vorige artikel heb je kunnen lezen hoe je geld verdienen met een vrouwen website werkt.

Let op! Ik heb begin april besloten om in eerste instantie advertenties en andere online verdienmodellen te vermijden om zo een betere autoriteit op te bouwen.

Inhoud van dit SlimInkomen artikel:

Ontwikkelingen Vrouw24.nl

De ontwikkelingen van Vrouw 24 gaan als een speer, op dit moment zijn we met een team van 6 mensen en daar blijft het voorlopig even bij. Omdat er niet echt een lancering is geweest van Vrouw 24 ben ik in Maart zo snel mogelijk live gegaan met als gevolg dat sommige pagina’s nog niet compleet of af zijn. Maar daar komt deze maand verandering in.

Op dit moment staan er ruim 100 artikelen op en wordt er hard gewerkt aan een vrouwen kennisbank, daar over later meer.

Statistieken Vrouw24.nl

In mijn vorige artikel heb je kunnen lezen dat 114 mensen in Maart mijn website gevonden hebben door middel van een zoekmachine. Deze maand (april) hebben 343 mensen Vrouw 24 gevonden door middel van een zoekmachine, dit is een stijging van 200%, waar ik natuurlijk heel erg tevreden mee ben.
statistieken vrouwen april 2016

Werkzaamheden voor Mei

De werkzaamheden in Mei zullen vooral bestaan uit het optimaliseren van content, nieuwe artikelen plaatsen, vrouwen kennisbank compleet maken en backlinks verkrijgen.

Vragen en antwoorden

V: Hoeveel geld heb je verdiend in april?
A: In April heb ik niks verdiend met Vrouw 24, de reden hiervan heb je het begin van dit artikel kunnen lezen.

V: Wat was het totaal aantal bezoekers in April?
A: In April hebben we in totaal 1.752 bezoeker mogen ontvangen.

V: Hoeveel artikelen zijn er in April geplaatst?
A: Er zijn ongeveer 70 vrouwen artikelen geplaatst.

V: Welke Social Media gebruikt Vrouw 24?
A: Op dit moment gebruiken wij alleen Facebook.

V: Wat is de doelgroep van Vrouw 24?
A: Daar komen we steeds meer achter doordat er meer en meer bezoekers onze website bezoeken. Op deze manier kunnen we straks gaan meten, ik leg de focus nu vooral op optimalisatie en content.

Heb jezelf nog vragen of wil je meer over iets weten? Geen probleem, laat een reactie achter op dit artikel of stuur mij een e-mailbericht.

Ik help je graag verder!

Leermomenten en verbeteringen

Mijn leermomenten en verbeteringen voor deze maand zijn dat ik nog méér moet plannen, goede afspraken met bloggers moet maken. Ook dat het plaatsen van artikelen toch (veel) meer tijd kost dan ik heb gedacht, denk aan afbeeldingen, doorlinken op dezelfe pagina etc..

Dit was het dan wel weer even voor nu, mocht je nog vragen hebben of heb jij nog tips voor mij? Laat dan even een reactie achter, bedankt.


Geplaatst

in

,

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *