OptimizePress WordPress Theme

Optimize Press WordPress ThemeOptimizePress WordPress theme wordt veel gebruikt door online marketeers. Zij gebruiken het OptimizePress WordPress theme voor hun verkooppagina’s, membership sites, opt-in pagina’s en zo nog veel meer.

Enkele top internet marketeers die het OptimizePress WordPress theme gebruiken zijn Frank Kern, Ryan Deiss, Michael Dunlop maar ook internet miljonair Mitchel van Duuren maakt gebruik van OptimizePress.

OptimizePress WordPress Theme Functies

In het OptimizePress WordPress theme zitten tientallen handige functies. Ik zal hieronder enkele functies beschrijven dan heb je een idee wat je er allemaal mee kunt.

Om helemaal een goed beeld te krijgen van alle OptimizePress functies kun je het beste deze video hier bekijken.

Krachtige product lanceringen

Bouw je eigen lanceringen binnen het OptimizePress WordPress theme en maak gebruik van de geavanceerde functies om je bezoeker conversie te verhogen en je lancering tot een groot succes te maken.

optimize-press-2-0-wordpress-theme

Autoresponder Integratie

Gewoon een HTML webformulier uit je autoresponder halen, bijvoorbeeld van Aweber Email Marketing software en deze plaats je dan in een speciaal veld. Het systeem sluit deze dan automatisch met je squeeze pagina’s, geen moeilijke complexe coderingen.

Converterende Verkooppagina’s

Optimizepress SalespageJe kunt kiezen uit meer dan 10 geteste en bewezen OptimizePress WordPress theme ontwerpen. Van verkooppagina’s tot membership sites het kan allemaal.

Membership Sites

Ook kun je met het OptimizePress WordPress theme een goed uitziende membership site bouwen. Want een goede membership site, is de sleutel tot het hebben en houden van klanten en het verbeteren van jou positie in de markt

Training & Tutorials

Als je meer wilt weten over hoe je alle functies kunt gebruiken. Dan kun je ook alle super heldere video tutorials van het OptimizePress WordPress theme bekijken. Allemaal opgenomen in HD en wel engels.

Naast deze super handige en toffe OptimizePress functies zijn er zo nog tientallen méér!

Bekijk hier de video uitleg van OptimizePress. Na het bekijken van deze video heb je zeker een beter beeld van het Optimize WordPress Theme.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

22 reacties op “OptimizePress WordPress Theme”

 1. Henk van Dijk avatar
  Henk van Dijk

  Hoi Coen,
  Dank je voor je service.

  Ten eerste: Ik sluit me aan bij de vragen van Bart en Hans over PayPro en IDeal.
  Ten tweede: Ik heb meerdere sites, maar minder dan 10 op dit moment. Kan ik eventueel upgraden van Publisher naar Pro?
  Henk

 2. Rosanne avatar
  Rosanne

  Dag Coen en andere lezers,

  Ik ben op zoek naar een voorbeeld van een Nederlandse website gebouwd met Optimize Press. Wie heeft een suggestie welke website ik beslist moet zien? Graag met blog en salespages.

  In Optimize Press kun je ook video’s laten zien op je sales pagina neem ik aan?

  Kun je er ook makkelijk MP3’s (downloadables) op plaatsen of moet dat extern?

  Momenteel heb ik een agenda-fucntie op m’n website. Zit dat ook in Optimize Press?

  Benieuwd! Groeten, Rosanne

 3. Hans avatar
  Hans

  Hoi Coen, dank voor je publicatie. Is het in OptimizePress ook mogelijk om klanten met Ideal te laten betalen, of kan dit alleen met creditcard?

  Lees het graag. alvast dank!

  groet, Hans

  1. Marc Bijl avatar
   Marc Bijl

   Zelfde vraag hier 😉

  2. Coen Olde Bijvank avatar
   Coen Olde Bijvank

   Hallo Hans, nee.. maar je kunt natuurlijk wel een payment provider koppelen zoals Mollie, Pay, PayPro etc..

   Succes.

   1. Ingrid avatar
    Ingrid

    Hoi heren,

    Ik zie hier professionals met betrekking tot Mollie integreren met OptimizeMember. Want ik zit met mijn handen in het haar.

    Bestaat er een WordPress plugin waarbij Mollie samenwerkt met OptimizeMember?

    Hartelijk groeten, Ingrid

 4. Bart avatar
  Bart

  Beste Coen, dit theme ziet er gelikt uit! Ik ben bezig met een informatieproduct en vroeg me af of Optimizepress makkelijk integreert met paypro. Heeft en ook een functie dat als je je eigen paypro product linkt aan je productwebsite met deze theme dat Optimizepress regelt dat de gebruikersnaam en wachtwoord automatisch naar de gebruiker word gestuurd zich zojuist heeft aangemeld? Of moet je daarvoor allemaal ingewikkelde scripts schrijven? Ik kan wel een product maken maar heb nog niet echt verstand van zo’n Paypro koppeling. Als Optimizepress dat regelt dat ben ik verkocht! Groeten, Bart

  1. Jelle avatar
   Jelle

   Beste Coen en Henk,
   Wij vragen ons het zelfde af. is deze mogelijkheid er? via Paypro of bijvoorbeeld Mollie?
   Hoor het graag.

  2. Coen Olde Bijvank avatar
   Coen Olde Bijvank

   Hallo Bart, het is allemaal ‘makkelijk’ te koppelen, ook met PayPro. Wil je een stapje verder gaan, dan raad ik Wishlist Member aan, goed beveiligde membership software.

 5. Christo Cornelissen avatar
  Christo Cornelissen

  Wij gebruiken het Genesis Framework WordPress theme al. Kun je er pagina’s mee maken en deze gebruiken op je eigen website?

  En weet jij of je sale templates allemaal zelf kunt bewerken zonder HTML of programmeer kennis?

  1. Coen Olde Bijvank avatar
   Coen Olde Bijvank

   Hallo Christio, subdomeinen, of in een andere root.. het kan allemaal met OptimizePress 2.0. Je hebt nu zelfs een OptimizePress plugin beschikbaar.

   Alles is zonder HTML kennis te veranderen.. ‘plug and play’ persoonlijk vind ik het echt een musthave WordPress theme voor iedere internet marketeer of ondernemer.

 6. Coen Olde Bijvank avatar
  Coen Olde Bijvank

  Ha Roy, nee die is niet gratis.. OptimizePress kost 97$ ik noem het gewoon “SalePages Killer software” , haha. Je had het toch al gekocht. Dus ‘no worries’

 7. Roy avatar
  Roy

  Hallo,
  Kan ik Optimize Press ook in een Nederlandse versie kopen?
  Zo niet, hoe kom je dan aan Nederlandstalige buttons?

  1. Coen avatar
   Coen

   Hallo Roy, nee er is geen Nederlandse versie.. Buttons kun je gewoon zelf maken met OptimizePress.. het wijst zich allemaal vanzelf.. het is zo uitgebreid dat je er wel een tijdje zoet mee bent ;).

   Zal binnenkort nog een video review maken over OptimizePress, anders kun je altijd de video review van James Dyson zelf bekijken..

   1. Roy avatar
    Roy

    Hallo Coen,
    Bedankt. Dit dacht ik al.
    Ik heb zojuist OptimizePress gekocht en op het ledengedeelte is wel een mogelijkheid om een NL grafische versie te krijgen : These are the latest alternative language versions of OptimizePress. Please note we do not translate the internal OptimizePress interface, but where possible these themes will have graphics and output/customer facing text translated.

    1. Coen Olde Bijvank avatar
     Coen Olde Bijvank

     Hey Roy! Geen dank, aha op het ledengedeelte 🙂 dat is beter! Mocht je vragen hebben dan hoor ik het wel, ik weet ook niet alles.. maar ik probeer mensen altijd zo goed mogelijk te helpen. Veel plezier met de SalesPage killer software ;).

     1. Roy avatar
      Roy

      Hey Coen

      Is de SalePages Killer software gratis?
      En waar te krijgen?

    2. Daan avatar
     Daan

     Hey Hey,

     Mocht je toch nog ergens iets verandert hebben kwa taal, kun je altijd zelf even in de code gaan rommelen om het elke gewenste uitstraling te geven.

     Mvg Daan

    3. Coen Olde Bijvank avatar
     Coen Olde Bijvank

     Top om te horen Roy, zo zie maar ‘OptimizePress Dutch’ werkt gewoon 🙂

   2. Ernst Kasteleijn avatar
    Ernst Kasteleijn

    En die is er dus wel.. kwam ‘m laatst tegen (althans de uitbreiding met Nederlandse buttons).. maar helaas niet gebookmarkt 🙁

 8. Johan Slager avatar
  Johan Slager

  OptimizePress is echt het beste WordPress theme om landingspagina’s mee te maken. Mijn conversies gingen in ieder geval met 30/35% omhoog!

  Daarom is het natuurlijk ook niet zo gek dat ik persoonlijk voor het OptimizePress WordPress theme kies 😉

  Johan

  1. Coen avatar
   Coen

   Ha Johan, bedankt voor je reactie! Zo is het maar net, Optimize WordPress theme is DE WordPress-template voor goede en converterende Landingspagina’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *