OptinMonster Review Nederlands → De Beste WordPress Pop-up en Opt-In E-mail Software

optinmonster-software-reviewOptinMonster de beste WordPress plugin voor het verzamelen van e-mailadressen en leads? Lees het in deze uitgebreide OptinMonster review en alles in het Nederlands. Omzet, winst, marge, converse, het zijn allemaal termen die je als ondernemer als muziek in de oren klinken.

De gemeenschappelijke factor hier is echter ‘leads’. Zonder goede leads is er immers geen omzet en dus zul je hard aan de slag moeten om je doelgroep efficiënt te benaderen en zodoende leads te genereren.

Je eigen website is daarbij het belangrijkste middel, op die manier maken je bezoekers immers kennis met je onderneming. Weet je van je bezoeker een klant te maken, dan heb de eerste slag al binnen.

De WordPress plugin OptinMonster is daarvoor een bijzonder krachtige tool.

OptinMonster WordPress Plugin

Als je al een eigen website hebt, dan is de kans groot dat het een WordPress (WP) website betreft. Ruim 25% van het totale aantal websites wereldwijd, maakt gebruik van WP.

Voor ondernemers is dat helemaal een uitkomst omdat het systeem extreem flexibel is.

De basis functies kun je eenvoudig uitbreiden met tal van WordPress Plugins zodat je in een handomdraai de website voor jou laat werken.

De meest gebruikte WordPress lead-plugin

OptinMonster is een van die plugins waardoor je in een keer tal van nieuwe mogelijkheden hebt om nog meer uit je website te halen. Momenteel wordt de plugin op meer dan 1 miljoen websites gebruikt. Dat alleen al geeft al aan hoe populair het is.

De OptinMonster-plugin stelt je in staat om op tal van manieren de verbinding met je Doelgroep te Optimaliseren.

Tal van mooi ontworpen formulieren kun je gebruiken om de interactie met de bezoeker aan te gaan en te werken aan een verbeterde conversie.

Meer dan 1.000.000 websites gebruiken OptinMonster om hun verkeer om te zetten in e-mailadressen, abonnees, leads en verkopen.

Uiteindelijk is elke bezoeker een potentieel nieuwe klant en OptinMonster helpt je daar een handje mee.

Ook als ‘stand-alone’ applicatie

Het bijzondere aan OptinMonster is niet alleen de functionaliteit, maar het gegeven dat het ook mogelijk is om het als stand-alone-applicatie te gebruiken. Kortom, gezien de populariteit heeft men ook een versie ontwikkeld waar je dus geen WordPress website voor nodig hebt.

Maakt je website dus gebruik van Joomla, Drupal, Shopify, Magento of heb je een custom website laten maken, dan kun je ook gewoon met OptinMonster aan de slag.

Het voordeel is dat je op die manier direct beschikt over een prima Software Lead Applicatie die precies datgene doet wat je ervan verwacht. En dat is eerlijk gezegd een heleboel.

Wat krijg je met OptinMonster?

Een software applicatie als OptinMonster is nooit compleet zonder een indrukwekkende hoeveelheid functies die je helpen om je bezoekers te overtuigen.

Converterende opt-in formulieren:

Met de OptinMonster Builder kunt je visueel aantrekkelijke formulieren maken die al zijn geoptimaliseerd om de conversie te verbeteren. Je kunt tal van verschillende formulieren maken en deze op verschillende manieren gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan lightbox-pop-ups, zwevende elementen, uitklapbare formulieren in de scrollbar, contactformulieren enzovoorts.

Exit-Intent®-technologie:

Wist je dat meer dan 70% van de bezoekers die je website bezoeken, deze ook weer verlaten om nooit meer terug te keren?

De Exit-Intent®-technologie detecteert bezoekersgedrag en benadert de bezoeker op het moment dat deze dreigt te vertrekken. De bezoeker die op dat moment een aantrekkelijke aanbieding of actie voorgeschoteld krijgt, is eerder geneigd om toch gebruik te maken van het aanbod.
OptinMonster gebruikt deze exit-intent-technologie ook voor de bezoeker die gebruik maakt van een smartphone.

Targeting op paginaniveau:

Wilt je een gericht je bezoekers een bericht tonen op een specifieke pagina of categorie? Met de targetingmodule op paginaniveau kun je afzonderlijke pagina’s instellen, zodat je heel gericht een E-maillijst kunt samenstellen.

A / B-testen:

Met de eenvoudige A / B Splittesten module kun je de Conversieratio Verhogen. Je hoeft dus nooit meer te raden wat werkt of juist niet werkt. Test verschillende Content, Koppen, Lay-Outs en Stijlen om te zien wat de beste Conversie oplevert.

Meten is immers weten.

De resultaten van nieuwe nieuwsbrieflezers, leads, e-mails en verkopen zijn verbluffend.

OnSite Retargeting® en personalisatie:

Met OptinMonster kunt je verschillende pop-ups tonen aan Nieuwe Bezoekers, Terugkerende Bezoekers en Vaste Klanten. Zo toon je elk type klant of bezoeker de informatie die je hem of haar wilt geven.

Bruikbare inzichten:

Inzichten en gebruikersgegevens zijn ontzettend belangrijk. Met die data krijg je inzicht in het Gedrag van je Bezoekers en kun je hierop inspelen. Het aantal klikken, het Aantal Weergaven en Conversieratio kun je zo perfect analyseren

Mobiele campagnes:

Met OptinMonster kunt je opt-in formulieren maken die prima worden weergegeven op mobiele apparaten. Ook het targetten van de mobiele gebuikers en hen de juiste pop-ups voor schotelen is mogelijk. Op die manier krijgen Mobiele Gebruikers een ander formulier te zien dan bezoekers die een Laptop of Pc gebruiken.

OptinMonster heeft zelfs speciale Exit-Intent®-technologie voor zowel mobiel als desktop.

Coupons en winacties:

Coupons zijn ideaal om de twijfelde bezoeker over te halen tot een interactie. Spin-to-win is bijzonder hulpzaam en je vergroot hiermee de betrokkenheid van je bezoeker.

Door Marketingcampagnes interactiever en aantrekkelijker te maken door middel van Gamification, kun je de conversie aanzienlijk verhogen.

Integratie met alle belangrijke e-mailmarketingsoftware:

OptinMonster kan worden geïntegreerd met Enormail, Aweber, MailChimp, Constant Contact, Campaign Monitor en MadMimi, Infusionsoft, iContact, GetResponse, Mailpoet, OntraPort, Feedblitz, Sendinblue en alle aangepaste HTML-formulierscripts.

Kant- en klare ontwerpen:

OptinMonster wordt geleverd met een enorm assortiment van meer dan 75 vakkundig ontworpen sjablonen. Deze kunnen zoveel worden aangepast als je wilt, passend bij jouw eigen publiek en producten aanbod.

De OptinMonster Campaign Builder:

De OptinMonster-Campagnebuilder is voorzien van een interface waarmee je via ‘drag-and-drop’ tal van elementen op je formulieren kunt gebruiken. Je bent daardoor je eigen designer en houdt alles in de hand.

Aanmeldingsformulieren, Pop-Ups of andere Marketingcampagnes kun je zo helemaal naar wens aanpassen.

Conclusie OptinMonster plugin

Heb je mijn ervaringen en optinmonster review volledig gelezen?

Dan zul je er niet raar van opkijken dat ik de OptinMonster WordPress Opt-in Email Software Plugin aanraadt om te kopen. Alleen als je Meer Klanten, Leads, E-mails en andere waardevolle datagegevens wilt verzamelen van jou website bezoekers.


Vragen of wil je meer informatie over de Beste WordPress Plugin: OptinMonster?

Schrijf dan een reactie of stuur een e-mail via mijn contactgegevens en ik zal je dan persoonlijke z.s.m. helpen of voorzien van advies.


Geplaatst

in

door

Tags: