Passief geld verdienen met Youtube

Geld verdienen op een passieve manier met YouTubeFilmpjes maken voor Youtube is een interessante manier om online passief geld te verdienen. Al een hele tijd terug kwam Google Adsense, een onderdeel van Google Inc, met het idee om reclame ‘Adsense‘ te integreren in filmpjes van YouTube.

Op deze manier kunnen partners passief geld verdienen met Youtube. Hoe en wat ga ik je in dit artikel verder uitleggen.

Hoe werkt het?

Als mensen een video aan het bekijken zijn van een YouTube partner zie je onderaan een kleine popup met daarin reclame, altijd weergegeven als tekst of afbeelding of helemaal in het begin van de video (irritant.. ik weet het :P)

Hieronder even een duidelijk voorbeeld van een Google Adsense banner in een video, voor de mensen die niet snappen wat ik bedoel.
Geld verdienen met Youtube

Geld verdienen met YouTube

Als iemand hierop klikt verdient de eigenaar van dit filmpje ‘de YouTube partner’ hier geld mee.. Hoe vaker een filmpje wordt bekeken (dit noemen ze ‘views’) hoe meer de kans bestaat dat iemand op een reclame popup klikt.

Dus de kans dat jij meer passief geld verdient is dan ook aanzienlijk groter. De bedragen per klik zijn variërend, vaak liggen de bedragen tussen 5 cent en 1 euro per klik. (als ik het fout heb, laat dan even reactie achter met de juiste bedragen..)

Voorbeeld passief geld verdienen met YouTube

Laten we een simpel voorbeeld nemen. Stel dat een filmpje op YouTube 1000 keer per dag word bekeken ‘views’. En van die 1000 views zijn er 100 mensen die op een reclame popup hebben geklikt van 25 eurocent. Dan heb je al 25 euro per dag en als je dit vermenigvuldigt met 30 dagen in een maand, kom je uit op 750 euro per maand.

Het hangt natuurlijk van je inzet en andere factoren af zoals PPC (bedrag wat je betaald krijgt per klik). Om je een stapje verder te helpen met het passief geld verdienen op YouTube verdiepen we ons nu in genereren van bezoekers.

Passief geld verdienen = Er wordt geld verdiend terwijl jij NIET aan het werk bent.

YouTube bezoekers genereren

Meer bezoekers naar YoutubeHoe meer YouTube bezoekers jouw filmpjes gaan bekijken hoe meer passief geld jij gaat verdienen. Om dit in realiteit te brengen is het van belang dat je goede en waardevolle filmpjes maakt. Om je een beetje op weg te helpen geef ik je hieronder een paar nuttige tips:

  1) Zet Social Media in, zoals Hyves, Facebook, Twitter enzovoort. Meld aan jouw vrienden en/of volgers dat jij een nieuw filmpje geupload hebt. Verspreid het filmpje via de unieke URL van het filmpje.

  2) Zorg ervoor dat mensen zich op jouw account gaan abonneren en dat ze commentaar gaan schrijven onder een door jou gemaakt filmpje. Desnoods vraag je het netjes. Groeien doe je namelijk door elkaar te helpen.

  3) Keywords of ook wel ‘zoekwoorden’genoemd) spelen een cruciale rol bij de vindbaarheid van jouw filmpje.

Zoekwoorden zijn woorden die mensen intikken in de zoekbalk bij het zoeken naar YouTube filmpjes.

Voorbeeld Youtube filmpje

Jij maakt een instructiefilmpje over passief geld verdienen met YouTube. Dan kunnen jouw zoekwoorden bijvoorbeeld zijn ‘passief’ ‘geld’ ‘verdienen’ ‘YouTube’ ‘instructie video’.

Heel veel succes met het passief geld verdienen op YouTube! Als je nog vragen hebt, dan hoor ik die graag en kun je stellen door hieronder een reactie achter te laten.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

2 reacties op “Passief geld verdienen met Youtube”

 1. Jan avatar
  Jan

  Valt vies tegen, want youtube blokkeert regelmatig en steeds vaker en dan zijn je verdiensten weg en je kunt ze niet bereiken ze hebben geen telefoon en de klachtmails worden door youtube niet beantwoordt

 2. YouTube Online Geld Verdienen - Grof Geld Geheim avatar
  YouTube Online Geld Verdienen – Grof Geld Geheim

  Hoi,

  Er zijn inderdaad diverse mogelijkheden om online geld te verdienen met Youtube.
  De belangrijkste reden waarom je Youtube zou kunnen gebruiken is natuurlijk Traffic.
  Zonder verkeer zullen er weinig mensen naar je website of affiliatelink gestuurd worden en heb je dus ook weinig verkopen. (adverteren is ook mogelijk)

  Het nadeel van het uploaden van video’s en het plaatsen van links, is dat het erg tijdrovend is.
  Zelf werk ik met een fantastische software die dit werk uit handen neemt, en waarmee jij op een gemakkelijke manier heel veel kwalitaiteve bezoekers kunt aantrekken.

  Wanneer je ook in de amerikaanse markt gaat zoeken, kom je soms filmpjes tegen die meer dan 1 miljoen keer zijn bezocht en die dagelijks meer dan 1000 views opleveren. Stel je eens voor dat jij daar jouw link onder kan plaatsen, wat dat met jouw verkopen zal doen….

  Wil je meer weten over deze software, klik dan even op mijn naam, om de video te bekijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *