Produceer continu kwalitatief hoogstaande content

Content schrijvenInvesteer in kwalitatief hoogstaande, unieke content (copywriting) als je op de lange termijn bezoekers wilt trekken via zoekmachines en social media. Schrijf en publiceer informatieve artikelen op basis van zoekwoorden, de woorden die mensen intikken in zoekmachines.

Investeren in een kwalitatief en inhoudelijk sterk website betaalt zich altijd terug. In bezoekers, in aanvragen, in het gunnen van opdrachten en in links naar de site. Kies dus voor kwaliteit.

Blijf content produceren

Blijf verse, relevante en nuttige inhoud toevoegen aan je website of weblog. Volgens Google worden er dagelijks ongeveer 2,5 miljard unieke zoekopdrachten geplaatst.

Hoe meer pagina’s je schrijft en publiceert op basis van zoekwoordcombinaties, hoe groter de kans dat iemand op jouw website terecht komt. Ook zoekmachines zijn dol op websites die regelmatig ververst worden. Ze zijn interessanter voor bezoekers en verschijnen daardoor hoger bij de zoekresultaten.

Plaats – als het enigszins kan – 1 a 2 artikelen per week op je website. Dat mag een uitgebreid artikel zijn, maar ook een mooie infographic die je ‘embed’ en waaraan je een inleiding toevoegt. Via social media kun je mensen attenderen op de nieuwe bijdrage.

Tip! Aan informeren verdien je geen geld, zet daarom een duidelijke call to action onder je pagina’s, waarin je mensen aanspoort een bepaalde actie te ondernemen. Laat ze bijvoorbeeld een brochure downloaden of verwijs ze naar je dienstenpagina.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *