SMMB Masterclass review

Geld verdienen is leuk en veel geld verdienen is nog leuker. Maar wat doe je nu als dat even niet zo lekker gaat? Als je ondanks al je inspanningen tot ziet dat niet alleen je omzet (ver) beneden het gewenste resultaat blijft en je winst ook al fors aan het inkrimpen is? Dan wordt het tijd om een masterclass te volgen. Dankzij de kennis van een ervaren ondernemer krijg je niet alleen kennis, maar ook inzicht waarom het niet lekker loopt en veel belangrijker wat je er aan kunt doen. Een van de meest waardevolle mogelijkheden is de SMMB Masterclass van Boyd Hoek.

SMMB Masterclass

Als je geïnteresseerd bent in de mogelijkheden van social media marketing en je graag als zelfstandig consultant aan de slag wil, dan is de Masterclass SMMB je op het lijf geschreven. Het is een uitgebreid trainingsprogramma waarin je alles leert over het gebruik van social media als marketing tool. In de praktijk komt het erop neer dat je door middel van je eigen SMMB een leuke inkomstenbron kunt genereren. Je maakt bijvoorbeeld advertenties aan op de verschillende social media kanalen, zoals Facebook, Instagram of Twitter en je bouwt de funnels die zorgen voor een toename van de leads. Veel bedrijven hebben hier behoefte aan omdat zij zich liever concentreren op hun core business en de marketingstrategie liever uitbesteden.

SMMB Masterclass met Boyd Hoek starten?
Ga naar deze pagina om u gratis aan te melden.

\

Boyd Hoek

De inspirator achter de Masterclass SMMB is een verrassend jonge ondernemer, Boyd Hoek. Hij is net twintig jaar, maar heeft inmiddels een berg ervaring opgebouwd als het gaat om ondernemer in het algemeen en het gebruik van social media in het bijzonder. Laat je dus niet op basis van zijn leeftijd weerhouden om deel te nemen aan deze masterclass. Het is nu eenmaal een feit dat vooral jongeren gebruik maken van social media en daar uitstekend hun weg in weten te vinden. Houdt daarbij in je achterhoofd dat de kans groot is dat jouw doelgroep ook, of voor een groot deel, uit jongeren bestaat. Je krijgt dus een berg aan ervaring uitgereikt die je prima kunt toepassen in je eigen onderneming. Mocht je nou willen geld verdienen met social media?

Start dan vandaag nog met de SMMB Masterclass van Boyd Hoek.

Succes behalen draait om je mentaliteit

Een van de kenmerkende zaken in het hele verhaal van Boyd Hoek is zijn mentaliteit. Grenzen zijn slechts uitdagingen en daar heeft hij wel een punt. De wereld van social media marketing beperkt zich immers niet tot de landsgrenzen, dus waarom zou je jezelf de beperking van een kantoor in Almere moeten verkiezen boven een aangenaam verblijf in een ander land. Werken kun je overal en dat is dan ook de insteek van de masterclass SMMB. Het gaat om het genereren van een inkomen door middel van online activiteiten. Je verkoopt immers een dienst en geen product.

Inhoudsopgave SMMB Masterclass

De SMMB Masterclass bestaat uit twee delen die zijn onderverdeeld in acht modules. In elke module komt een specifiek onderwerp aan bod wat je via enkele lessen krijgt aangereikt. In totaal gaat het om 36 lessen. Om het even snel terug te brengen naar de basis, Boyd leert je twee belangrijke dingen:

De skills

Ga jij jezelf verkopen als social media consultant, dan zul je goede argumenten moeten hebben waarom ze voor jou moeten kiezen. Kortom, je skills zijn je beste USP. Jouw persoonlijke skills zorgen ervoor dat je kunt doen wat je belooft. Het is dus de praktische kant van het verhaal en omvat bijvoorbeeld het aanmaken van advertenties, het bouwen van funnels en het realiseren van de lead-magnet.

Jezelf verkopen

Het tweede punt is het vinden van de bedrijven die jouw diensten kunnen en willen gebruiken. Je kunt immers alle kennis in huis hebben, zonder afzetmarkt ben je nergens. Zelfs als je social skills benedenmaats zijn, krijg je van Boyd de tools aangereikt die je helpen om bedrijven succesvol te benaderen. Sterker nog, je krijgt een kant-en-klaar script om te gebruiken in het eerste contact met een toekomstige klant.

Help, mijn bedrijf groeit

De twee bovenstaande punten vormen het belangrijkste deel van de Masterclass SMMB, maar er is meer. Ben je eenmaal succesvol, dan zul je ongetwijfeld op het punt belanden waarbij jij jezelf de vraag stelt hoe je jouw onderneming kunt opschalen. Succes hebben is immers leuk, maar het is natuurlijk wel de bedoeling dat je gaat groeien. Ook op dit punt weet Boyd waar hij het over heeft. Sommige aspecten kun je namelijk als een passief onderdeel beschouwen terwijl je er toch geld mee verdient.

Videotrainingen

De lessen van Boyd Hoek zijn, in tegenstelling to wat je momenteel wellicht denkt, geen droge opsomming van oude feiten. Boyd maakt het bijna interactief door de meeste lessen zelf te verzorgen in videotrainingen. Zo bestaat elke les uit één video. Denk daar niette makkelijk over: sommige video’s kunnen wel een uur duren, maar ze zijn altijd de moeite waard. De videos behalen veel ‘droge’ informatie, maar geven ook praktijk voorbeelden van Boyd zelf weer.

SMMB Masterclass altijd up-to-date

Naast de videotraining bestaat de Masterclass SMMB ook uit een behoorlijk aantal bijlages. In totaal gaat het om 15 bijlages die stuk voor stuk waardevolle bijdrages bevatten die je makkelijk kunt gebruiken in je dagelijkse werkzaamheden. Overigens wordt de cursus met grote regelmaat geactualiseerd waardoor je nagenoeg altijd het juiste studiemateriaal voor je neus hebt liggen.
e
Twijfelt u nodig?

Dat is echt niet nodig want u heeft een 30 dagen niet goed geld terug garantie.e


Geplaatst

in

door

Tags: