Categorieën
Blog

Speel in op de behoeftes van jouw doelgroep

DoelgroepVeel mensen begeven zich op internet, omdat ze:
– Informatie zoeken
– Een vraag hebben
– De oplossing voor een probleem zoeken

Met deze informatie in het achterhoofd, kun je heel gericht artikelen schrijven voor jouw doelgroep. Denk bijvoorbeeld bij een online schoenenwinkel aan een artikel met de titel ‘Waar moeten goede peuterschoenen aan voldoen?’ of ‘Help! Mijn hak is gebroken!’

Schrijf je verhaal alsof je een klant adviseert en je vergroot de kans dat zoekende internetters op jouw site terecht komen.

Denk in dit kader ook aan artikelen als:
– Hoe werkt…
– Wat kost…
– 25 vragen die je moet stellen voordat…
– 10 nadelen van…
– etc…

Door Coen Olde Bijvank

Ik help mensen met geld verdienen op internet. Op Slim Inkomen.nl laat ik mijn eigen casestudies waarmee ik dagelijks geld verdien op internet. Ook deel ik regelmatig waardevolle tips, tools en technieken. Check hier mijn top 3 beste manieren van online geld verdienen waarin ik je stap voor stap uitleg hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.