StudioPress WordPress themes

StudioPress is de aanbieder van WordPress themes en WordPress child themes die op Genesis Framework gebouwd zijn. StudioPress gaat voor gemak, eenvoud en optimaal succes voor iedereen met het Genesis Framework. Het is gebouwd op HTML5 en is vooral zo populair om het feit dat het compleet responsive is. Dit is in de huidige tijd natuurlijk een voorwaarde als er echt online succes bereikt moet worden. Responsive websites zijn niet alleen veel aantrekkelijker voor bezoekers, omdat de websites optimaal werken op ieder device, maar deze websites scoren ook aanzienlijk beter in zoekmachines.

Samenvatting StudioPress WordPress themes:

StudioPress houdt het betaalbaar

Het grote voordeel van StudioPress is misschien wel dat het allemaal betaalbaar gehouden wordt. Iedereen kan gebruik maken van het Genesis Framework, van grote multinationals tot de starter zonder kapitaal. StudioPress biedt Genesis Framework aan tegen een bedrag van nog geen zestig dollar, wat neerkomt op ongeveer vijftig euro. Voor iedereen die interesse heeft in een child theme is er een interessante package deal voor nog geen honderd dollar, ofwel een kleine negentig euro.

Parent themes en child themes

Voor alle themes die op dit moment op het framework draaien is het Genesis Framework het zogenaamde parent theme. Een parent theme is eigenlijk de basis van een website. Hierbij valt te denken aan de programmering van de website en de basisfuncties die hierbij horen. Daarnaast zijn er nog de zogenaamde child themes. Dit zijn de toevoegingen die er gemaakt kunnen worden. Je kunt hierbij denken aan de lay-out, eventuele afbeeldingen en de toevoeging van een unieke stijl. StudioPress biedt de mogelijkheid om het Genesis Framework aan te schaffen en hiermee aan de slag te gaan om een geheel eigen concept te ontwerpen en te realiseren, maar er is natuurlijk ook meer dan voldoende mogelijkheid om een child theme aan te schaffen bij StudioPress. Je bent dan in een handomdraai klaar en hebt gewoon een goed concept.

studiopresswordpressthemes

Package deals

StudioPress houdt graag rekening met iedereen. Dit wil zeggen dat zij goede opties willen aanbieden aan mensen die slechts een enkele goede responsive website nodig hebben, maar dat zij even goed klaar willen staan voor de makers van talloze websites. Om dit te realiseren biedt StudioPress ook het zogenaamde Pro Plus All Theme Package. Dit is een aantrekkelijke package deal waar je gewoon volop mee aan de slag kan om steeds nieuwe websites te bouwen. Dit pakket kost een kleine vierhonderd dollar, zo ongeveer 360 euro, en je hebt dan direct alle themes van StudioPress te pakken, uiteraard ook inclusief het Genesis Framework. Dit pakket is, in vergelijking met het los aanschaffen van alle themes, bijna 900 euro goedkoper. Het is een eenmalige investering die het dubbel en dwars waard is.

studiopress wordpress themes package deal

StudioPress voor gewoon goede WordPress themes

Wanneer ik StudioPress themes vergelijk met de themes van andere WordPress aanbieders, dan mag er wel gezegd worden dat de themes van StudioPress financieel aantrekkelijker zijn. Daarnaast zijn de parent en child themes gewoon mooi om te zien. Het kan wel even zoeken zijn naar het juiste theme om nog onderscheidend te zijn, vooral nu steeds meer mensen de waarde van de StudioPress themes ontdekken.

Succes!

Coen van Slim Inkomen.nl


Geplaatst

in

,

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *