Categorieƫn
Blog

Succesvolle titels voor je weblog: de How to

Succesvolle Titels - How ToEen probleem is vaak een goed uitgangspunt voor een artikel, blog of nieuwbrief, want het maakt lezers nieuwsgierig naar de oplossing. How to’s – zoals ze in het Engels heten – zijn prima te vertalen naar het Nederlands en Rucoma.nl zet de besten op een rij.

Vul de vraag aan met je eigen antwoord en je krijgt direct sterke titels voor je blog of e-mail nieuwsbrief.

De regels worden bij e-mail nieuwsbrieven nog sterker als je ze personificeert, bijvoorbeeld door de voornaam op te nemen:

Beste Paul, zo krijg je meer bezoekers op je website!

Als de nieuwsbrief vervolgens goede tips en suggesties geeft voor het
werven van meer lezers trek je de aandacht los je de belofte in.

Meer goede how to’s

Zo zorg je voor…
Zo haal je het meeste uit…
Hoe voorkom je…?
Hoe behoud je..?
Zo vermijd je…
Zo beĆ«indig je…
Hoe begin je…?
Hoe verover je…?
Hoe ik…
Hoe ik mijn…verbeterde
Hoe ontwikkel je…?
Zo word jij ook…

Vind je dit interessant? Download dan ook de Gratis SEO Handleiding

Door Coen Olde Bijvank

Ik help mensen met geld verdienen op internet. Op Slim Inkomen.nl laat ik mijn eigen casestudies waarmee ik dagelijks geld verdien op internet. Ook deel ik regelmatig waardevolle tips, tools en technieken. Check hier mijn top 3 beste manieren van online geld verdienen waarin ik je stap voor stap uitleg hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.