Categorieƫn
Blog

The X Project

"Action is the foundational key to all success"
“Action is the foundational key to all success”

Ik noem het ‘The X Project’ een leuk internet concept dat naar mijn gevoel, gaat werken. Als ik het resultaat van dag 2 bekijk (wat nog niet voorbij is op het moment van schrijven) dan gaan we:

The Sky is The Limit

Resultaat dag 2 – The X Project

x-project

Als dit zo door blijft gaan, rol ik plan 2 ook uit.. want het is allemaal wel leuk doordacht en als het dan ook nog eens werkt! Dan is het helemaal fantastisch..

Misschien juich ik wel te vroeg.. maar dat zien we dan wel weer, dat is toekomst ‘ik leef nu’.

Door Coen Olde Bijvank

Ik help mensen met geld verdienen op internet. Op Slim Inkomen.nl laat ik mijn eigen casestudies waarmee ik dagelijks geld verdien op internet. Ook deel ik regelmatig waardevolle tips, tools en technieken. Check hier mijn top 3 beste manieren van online geld verdienen waarin ik je stap voor stap uitleg hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

5 reacties op “The X Project”

Misschien leuk om te vertellen, waar je mee bezig bent, of waar het mee te maken heeft, anders had je dit net zo goed niet kunnen posten, maar das mijn mening.

Gr. stefan

Hoi Stefan, klopt deels.. ik doe dit om mensen nieuwsgierig te maken.. zo dat zij de neiging hebben om terug te komen.. voor het vervolg..

Maar om een tipje van de sluier te geven “ik ben bezig met een fictief persoon”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.