Top 10 Affiliate Netwerken

Overzicht Top 10 van de populairste Affiliate Netwerken die actief zijn in Nederland en de rest van de wereld. De netwerken op deze pagina zijn betrouwbaar en hebben een groot adverteerder aanbod en bieden daarnaast ook een prima klantenservice. Het aanmelden waard dus.

top10affiliatenetwerken

Top 10 Affiliate Marketing Netwerken

Mocht je nog vragen hebben over de bovenstaande Affiliate Netwerken laat dan even reactie achter dan zal ik deze zo snel mogelijk beantwoorden.

Succes!

Coen van Slim Inkomen.nl


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

2 reacties op “Top 10 Affiliate Netwerken”

 1. Netan avatar
  Netan

  Ik wil beginnen met affiliate marketing maar heb geen website. Ik zou graag willen beginnen door middel van advertenties op mijn Facebook te plaatsen. Ik heb gemerkt dat ik geen account kan aanmaken zonder website. Kan iemand mij hierbij helpen?

 2. Arjan Pronk avatar
  Arjan Pronk

  Hoi Coen,

  Je ziet meteen simpel en duidelijk uit wat de opties zijn wat betreft de netwerken :), misschien nog een idee om de specialisatie van de netwerken erbij te zetten ( zanox en fashion en daisycon en travel ) om mensen nog beter te helpen!

  Misschien is het ook wel leuk om LinkPizza te noemen als “minder ingewikkeld” alternatief voor deze netwerken. Het is een redelijk nieuwe speler op de affiliate markt die voor 20% van de commissie de interactie met de netwerken en adverteerder voor je uit handen neemt. Kwestie van een plugin of scriptje aanzetten en het loopt.

  Groet,

  Arjan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *