Categorieën
Affiliate Marketing

Top 10 Affiliate Netwerken

Overzicht Top 10 van de populairste Affiliate Netwerken die actief zijn in Nederland en de rest van de wereld. De netwerken op deze pagina zijn betrouwbaar en hebben een groot adverteerder aanbod en bieden daarnaast ook een prima klantenservice. Het aanmelden waard dus.

top10affiliatenetwerken

Top 10 Affiliate Marketing Netwerken

Mocht je nog vragen hebben over de bovenstaande Affiliate Netwerken laat dan even reactie achter dan zal ik deze zo snel mogelijk beantwoorden.

Succes!

Coen van Slim Inkomen.nl

Door Coen Olde Bijvank

Hallo! Leuk dat je mijn artikel hebt gelezen.

Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Slim Inkomen Nederland laat ik je zien met welke online verdienmodellen ikzelf werk en deel ik met jou al mijn Internet Marketing Tools.

2 reacties op “Top 10 Affiliate Netwerken”

Ik wil beginnen met affiliate marketing maar heb geen website. Ik zou graag willen beginnen door middel van advertenties op mijn Facebook te plaatsen. Ik heb gemerkt dat ik geen account kan aanmaken zonder website. Kan iemand mij hierbij helpen?

Hoi Coen,

Je ziet meteen simpel en duidelijk uit wat de opties zijn wat betreft de netwerken :), misschien nog een idee om de specialisatie van de netwerken erbij te zetten ( zanox en fashion en daisycon en travel ) om mensen nog beter te helpen!

Misschien is het ook wel leuk om LinkPizza te noemen als “minder ingewikkeld” alternatief voor deze netwerken. Het is een redelijk nieuwe speler op de affiliate markt die voor 20% van de commissie de interactie met de netwerken en adverteerder voor je uit handen neemt. Kwestie van een plugin of scriptje aanzetten en het loopt.

Groet,

Arjan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *