Categorie├źn
Plugins WordPress

Uitleg contactformulier maken in WordPress + video tutorial

wordpress-contactformulier-makenIn deze WordPress video tutorial leg ik uit hoe je simpel een contactformulier kan maken in WordPress met behulp van de Contact Form 7 WordPress plugin.

Veel WordPress websites maken gebruik van de Contact Form 7 plugin, dit is de plugin die je nodig hebt als het gaat om contactformulieren.

Wil je echte professionele contact formulieren aanmaken? Dan zou ik kiezen voor Gravity Forms, deze gebruik ik zelf ook voor diverse projecten.

De Contact Form 7 plugin maakt het voor website beheerders mogelijk om met een paar klikken contactformulieren aan te maken. Via een simpele en begrijpbare beheermodule is het redelijk makkelijk om velden en of knoppen toe te voegen aan het WordPress contact formulier.

Gravity Forms gaat daarin nog een stapje verder en is marketing software voor de wat meer gevorderde internet marketeer op internet.

Door Coen Olde Bijvank

Ik help mensen met geld verdienen op internet. Op Slim Inkomen.nl laat ik mijn eigen casestudies waarmee ik dagelijks geld verdien op internet. Ook deel ik regelmatig waardevolle tips, tools en technieken. Check hier mijn top 3 beste manieren van online geld verdienen waarin ik je stap voor stap uitleg hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.