Veel geld verdienen met webcammen

computer-webcamOm je geld te verdienen met webcammen als man of vrouw, moet je natuurlijk wel een bepaalde instelling hebben. Mij niet gezien in ieder geval :). Je moet het in je hebben om dit werk te doen en je moet het willen. Als je daarnaast je uiterlijk mee (is ook niet altijd noodzakelijk) hebt en je spreekt goed Engels of Nederlands dan is er een prima boterham mee te verdienen. De toppers op dit vakgebied verdienen enkele tienduizenden dollars / euro’s per jaar.

Hoe werkt het?

Webcamgirl kan natuurlijk ook webcamboy zijn, maar een feit is dat de meeste mensen die op deze manier hun geld verdienen vrouw zijn. Wat je ervoor moet doen hangt af van de afspraken die je maakt. Je meldt je aan bij een platform voor webcamseks en vervolgens bepaal je hoe ver je wilt gaan. Wil je alleen erotische gesprekken voeren of ben je bereid om shows voor de webcam te geven waarbij je uit de kleren gaat? In dat laatste geval zullen je verdiensten natuurlijk flink hoger zijn, want dit is waar de meeste bezoekers van de platforms op uit zijn en voor willen betalen.

Computer met webcam, telefoon, tablet en snel internet

Je hebt dus een computer met een webcam, telefoon of tablet nodig en een snelle internetverbinding. Als je internetverbinding te traag is gaat het beeld van de webcam haperen en zullen je klanten snel afhaken. Wanneer je je aanmeldt bij een platform is het verplicht om een scan of foto van je ID-bewijs te sturen om te bewijzen dat je meerderjarig bent (18 jaar of ouder). Op deze manier je geld verdienen is redelijk veilig omdat een bezoeker niet weet waar je woont. Tenzij je daar zelf iets over zegt of wanneer je de pech hebt dat een bekende je op een platform aantreft. Dit laatste risico is op de Nederlandse website wel wat groter dan op een internationale site. Maar je kunt natuurlijk prima aan het werk als webcamgirl met een vermomming en onder een schuilnaam. Dit maakt de kans op ongewenste herkenning wel een stuk kleiner. De meeste vrouwen die op deze manier hun geld verdienen kiezen voor een vermomming en een schuilnaam.

Aanmelden webcammen

Als je begint in de “business” kun je je het beste eerst aanmelden bij de Nederlandse site islive. Bezoekers moeten daar altijd betalen om je te kunnen zien. Een bezoeker betaalt 18 cent per minuut. Dat is misschien niet veel, maar je kunt meerdere klanten tegelijk in je chatroom hebben en dan kan het dus sneller oplopen. Daarnaast kun je je ook aanbieden voor erotische telefoongesprekken die eveneens 18 cent per minuut opleveren. Alles doe je vanuit huis. Als je het idee hebt dat je er goed uitziet kun je je ook aanmelden op internationale sites. Daar kunnen bezoekers je vaak wel gratis bekijken. Ze gaan pas betalen wanneer ze een privé chat met je willen of een erotische show. Goed verdienende modellen behalen op deze websites inkomsten van tienduizenden euro’s per jaar. De echte toppers verdienen tienduizenden euro’s per maand. Maar dat is voor slechts een klein deel weggelegd.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

2 reacties op “Veel geld verdienen met webcammen”

 1. Sunshyne avatar
  Sunshyne

  Hey Coen,

  Je ziet er zelf leuk uit hoor|
  Ik ben me een beetje aan het orienteren om te kijken of het wel bij me past. Ik twijfel niet aan het feit om mensen te entertainen, alleen de baan die ik er naast heb, maakt het er niet makkelijk op helaas. Ik heb op zich een goeie babbel en het zou me zeker wel lukken als ik wil.
  Kan jij me misschien overtuigen?

  Groetjes,

  Sunshyne

  1. Coen Olde Bijvank avatar
   Coen Olde Bijvank

   Haha, dankjewel. Echter laat ik webcammen toch liever door iemand anders doen.

   Nou ik denk niet dat ik jou hoeft te overtuigen.. het is namelijk je eigen keuze. Je doet het of niet, de ‘babbel’ zou je goed kunnen gebruiken bij het cammen.

   Je kunt het ook altijd proberen en als daarna niks is stop je ermee, zo simpel is het.

   Succes in ieder geval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *